güldüm ne yalan söyleyeyim :)) ama konuya dair yorum yapmak yada yapmamak yerine "ama bak daha komiği var" yada
"bizimkisi daha az komik bikerem tamammı" tarzı söylemlere daha çok güldüm
sevgili mune ,
burada herkes kendi tarafına gelen en ufak olumsuzluğu ve kelimeyi bile öyle güzel görüp kibliyorki,bu durumda o kişinin banlanacağını bile bile,sırf "bak mune gördünmü ne kadar objektifim" demek için kiblemek samimi gelmiyor açıkcası.yoksa saygısızlığın tarafı olmaz bana göre.ama saygısız mesajları bırakın kiblemeyi beğenip alkışlayanlar bile var bu bölümde gördüğünüz üzere.
dusduru,
ne güzel söylemişsiniz saygısızlığın tarafı olmaz, ve devamındaki cümleniz, " o kişinin banlanacağını bile bile" yani karşı taraf banlanırken bravo mune site kurallarını layıkıyle yerine getiriyorsun, yandaş banlanınca site yönetiminin tarafsızlığına inanmıyorum, banlanmasa mune sizce bu sözler normalleşti mi?
Ve şu sözünüze katılıyorum, kendi görüşündeki insanın yazdığı saygı sınırlarını aşan yorumlar, alaycı üslup, hakaret beğeniliyor. Bunu garipsiyorum, benim siyasetten anladığım bu olmadığı için belki de...
Bu arada sözüm size değil, söylediklerinizi bir yerlere çekip sizi tuhafça bir çekişmenin içine sokmak niyetinde de değilim, sizin yazdıklarınızı alıntılayarak yazmamın kusuruna bakmayın, yanlışta anlaşılmak istemem doğrusu ama genel itibariyle siyaset bölümünde takınılan tavır çok kötü, böyle eleştirdiğimde tepki gösterenlerde var ama siyaset sokakta başlar, ötekileştirmekte öyle, bugün a partisi b partisi ve liderleri var, yarın belki başka liderler, başka partiler olacak, onlar siyasetini yapar sonra yerlerini başkalarına devreder ama biz hep burdayız, düşünce şekillerimiz yetiştirdiğimiz, yetiştireceğimiz nesillere de yansıyor üstelik, birbirimizi sokakta gördüğümüzde parmakla gösterip işte bu öteki kesim demeyen biriyim ve öteki diye yaftalanmakta istemiyorum.
Benim için siyaset yanlışa yanlış, doğruya doğru demektir, eleştirilecek icraatları, söylemleri saygılı bir dille eleştirmektir, oysa burada herkes birbirinin parmağının ucunda, hergün medyaya bir gaf, olumsuz bir haber yansısa da onu siyaset bölümünde paylaşsam, ötekilere konumla çıkartma yapsam gibi bir algı oluştu.
Siyasetçiler siyasetini yapar kamuoyu oluşturur, bir süre sonra gider başkası gelir, başka söylemler, başka icraatler yapılır ama söyledikleri sözlerin yıkımını biz yaşıyoruz burada.
Belki Chp'nin satır aralarında bahsettiği önemli bir söylemi kaçırıyoruz bu sonuna kadar illede şu parti düşüncemizle, belki Akp'nin ülkemiz adına attığı bir adımı görmüyoruz kimbilir.
Konuyu dağıttım ve çok uzattım ama söylemek istediğim işte o objektif bakış açısını yakalayamadığımız için belki de çok hata ediyoruz, çok haksızlık ediyoruz birbirimize karşı.