• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız

anlamakta sorun yaşadığınız kısım neki, gerçekten anlamıyorum.
Kılıçdaroğlu AKP Nin ELINDE OLAN ILLER dememiş, cümlenin devamınıda okuyunca zaten, tamamen farklı bişey çıkıyor ortaya.

"Yerel seçimler konusunda ise kapsamlı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyerek, halen AK Parti'nin elinde bulunan ya da ortada olan yedi şehri CHP'nin kazanma şansı olduğundan bahsetti. Kılıçdaroğlu bu şehirleri de İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, Mersin, Hatay ve Balıkesir olarak sıraladı".

Hayretle takip ediyorum. Özellikle belli kişiler sürekli Kılıçdaroğlunun söylediği sözleri cımbızlayıp, işlerine gelen yeri alıp yalan haberler yapıyorlarsa Pees yani.
Asıl komik olan bu zaten.

Sosyal sigortalar uzmanı vardı bir tane.....ismini unuttum.......şöyle demişti
Partinin birinin argumanı din diğerinin laiklik ötekininse milliyetçilik...........ama hiçbiri toplanan vergilerin nereye gittiğinden bahsetmez demişti..........ben sinirli ve òfkeli taraftayım çünkü iyi bir mesleğim olmasına rağmen sürekli fakirleşiyorum ve insan ilişkileri gittikçe dejenere oluyor...........duyarsız olmak mümkün değil

Valla ben de konuşmanın tamamına bakınca komik birşey göremedim doğru bir tespitte bulunmuş Kemal Kılıçdaroğlu.. Mersinli biri olarak görüyorum ki ortada bir şehir gerçekten seçimler baya çekişmeli geçecek ve bu çekişme daha çok CHP ve MHP arasında olacak gibi burda..

Son düzenleme:
anlamakta sorun yaşadığınız kısım neki, gerçekten anlamıyorum.
Kılıçdaroğlu AKP Nin ELINDE OLAN ILLER dememiş, cümlenin devamınıda okuyunca zaten, tamamen farklı bişey çıkıyor ortaya.

"Yerel seçimler konusunda ise kapsamlı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyerek, halen AK Parti'nin elinde bulunan ya da ortada olan yedi şehri CHP'nin kazanma şansı olduğundan bahsetti. Kılıçdaroğlu bu şehirleri de İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, Mersin, Hatay ve Balıkesir olarak sıraladı".

Hayretle takip ediyorum. Özellikle belli kişiler sürekli Kılıçdaroğlunun söylediği sözleri cımbızlayıp, işlerine gelen yeri alıp yalan haberler yapıyorlarsa Pees yani.
Asıl komik olan bu zaten.

Kasten yapiliyor artik inancim bu yonde
Sana bana pess dedirtip gaz vermek icin
Ben bir baslasam fersah fersah yazicam ama ugrasmak bile zor geliyor
Zira ugrastigimla kalacagima eminim
Vatan elden gidiyor kimileri sozum ona yalan hBerlerle ama kilicdaroglu gaf yapti diyor
Yapsin ya yeterki gaf yapsin
kurdistan diyenler,g...t diyenler, barzaniye kardesim diyenler goze batmiyor gaf yapanlar mi batiyor
Neyin gulmesi bu
Atalarimiz bu vatani kurarken hic gulmediler keske bizlerde torunlari olarak ustumuze duseni yapsak

Kilicdaroglu son derece ahlakli namuslu ve zeki bir adamdir
Kendisiyle gurur duyuyorum

Cemaat ve Akp arasindaki gerilimi izlerken de ben cok guluyorum
İki gun once yandas medyada Ufuk Uras telefon konuguydu vay beeee
Ufuk Uras gibi asiri ve yandas medyaya uzak bir cephedeki adamin yorumuna muhtac kalmislar ya cidden cok guldum
Ne demis atalarimiz

Keser doner sap doner
Dershaneler kapaninca hesap doner

Boyle biseydi ama gulmekten yanlis yazmis olabilirim:))))))))

belli bir konuma gelebilmek için arkadaşının cinsel videolarını kanuoyuna sunan adammı ahlaklı namuslu :53::53:

[h=2]Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin elinde bulunan 7 şehri yerel seçimlerde alacaklarını ifade etti.[/h]
[h=4]'7 ŞEHRİ AK PARTİ'DEN ALACAĞIZ'[/h] Kılıçdaroğlu ABD'li yetkililerle yaptığı görüşmede yerel seçimler konusunda ise kapsamlı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyerek, halen AK Parti’nin elinde bulunan ya da ortada olan yedi şehri CHP’nin kazanma şansı olduğundan bahsetti. Kılıçdaroğlu bu şehirleri de İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, Mersin, Hatay ve Balıkesir olarak sıraladı.

Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız en son haber

Peki isin komik tarafi ne:)))

Kilicdaroglu nun, AKP den alacaklarini söyleyip, isimlerini saydigi iller arasinda olan Mersin Belediyesi zaten CHP nin :60::60:
Adana ve Belikesir ise MHP nin aahahah:DD

Kilicdaroglu nu bu duruma bilerek düsürenler mi var yoksa belli bir-iki il haric bütün Türkiye yi AKP belediyesi mi zannediyor diye merak ettim, yok artik bu kadarda olmaz yahu:)

çok güldüm :9::9: ayrıca İstanbul ve Ankara'yı Ak Partinin elinden alabileceğini düşünmesi daha da komik :9::60:

Misir Piramitleri Turkiye'den kacirilmis, ne diyorsunuz? diye bir soru soruyorlar Turkiye'de halktan insanlara bir programda, insanlarin verdigi cevaplar izlenmeye deger... Bu konuyu okurken aklima geliverdi. Neyse, iyi gulduk, ancak gulenlere bir hatirlatmada bulunmanin vakti geldi, yoksa gaf-maf dalgasina kimsenin Kilicdaroglu'nun neden isin icine Mersin'i de kattigini kendi kendine bulacagi yok, konu sahibi de dahil.. Insanlar hata yakalayip suclamaya o kadar merakli ki, az durup neden boyle birsey demis olabilir diye dusunmek bile akillarina gelmiyor ne yazik ki:9: Gene ayni seyi yazacagim "Bir deli bir kuyuya bir tas atmis" hikayesi...

Evet, 2009 yerel secimleri sonuclarina gore Mersin Belediyesi CHPde.. Ancak iki yil sonra 2011 de yapilan genel secimlerde Mersin'de birinci parti maalesef AKP. Herkesin malumudur ki bizim halkimiz genellikle adaydan ziyade parti ambleminin altina basar oy damgasini, bu durumda sehrin agirlikli tercihi acik. Ilaveten; Adana ve Balikesir'de de durum farkli degil, MHP filan mazide kalmis yani.. Lafin ozu; Kilicdaroglu karnindan filan konusup, gaf filan yapmiyor maalesef.. Bazilari kendini ondan akilli gorup kahkalara da bogulsa "gaf yapti gene" diye, olay bu. Siyasetten konusan herkesten siyasetci gibi hesap kitap yapmasini bekleyemeyiz tabii ki ama, insanda biraz matematik yapma kaabiliyeti de olmali bir sey iddia ederken, baskasina gulecem derken kendi komik duruma dusmemeli...:34:

Son düzenleme:
Misir Piramitleri Turkiye'den kacirilmis, ne diyorsunuz? diye bir soru soruyorlar Turkiye'de halktan insanlara bir programda, insanlarin verdigi cevaplar izlenmeye deger... Bu konuyu okurken aklima geliverdi. Neyse, iyi gulduk, ancak gulenlere bir hatirlatmada bulunmanin vakti geldi, yoksa gaf-maf dalgasina kimsenin Kilicdaroglu'nun neden isin icine Mersin'i de kattigini kendi kendine bulacagi yok, konu sahibi de dahil.. Insanlar hata yakalayip suclamaya o kadar merakli ki, az durup neden boyle birsey demis olabilir diye dusunmek bile akillarina gelmiyor ne yazik ki:9: Gene ayni seyi yazacagim "Bir deli bir kuyuya bir tas atmis" hikayesi...

Evet, 2009 yerel secimleri sonuclarina gore Mersin Belediyesi CHPde.. Ancak iki yil sonra 2011 de yapilan genel secimlerde Mersin'de birinci parti maalesef AKP. Herkesin malumudur ki bizim halkimiz genellikle adaydan ziyade parti ambleminin altina basar oy damgasini, bu durumda sehrin agirlikli tercihi acik. Ilaveten; Adana ve Balikesir'de de durum farkli degil, MHP filan mazide kalmis yani.. Lafin ozu; Kilicdaroglu karnindan filan konusup, gaf filan yapmiyor maalesef.. Bazilari kendini ondan akilli gorup kahkalara da bogulsa "gaf yapti gene" diye, olay bu. Siyasetten konusan herkesten siyasetci gibi hesap kitap yapmasini bekleyemeyiz tabii ki ama, insanda biraz matematik yapma kaabiliyeti de olmali bir sey iddia ederken, baskasina gulecem derken kendi komik duruma dusmemeli...:34:

Begenemiyorum cepten girdigimden
Bilgisi olupta yazan olunca okumasi da cok zevkli oluyor
Eline agzina saglik

Arkadaslar boşuna yazıp ego patlaması yasatiyorsunuz. Weiss'a yazılacak tek cevap

YAV HE HE dir.

Kilicdaroglu bir siyassi dehaymis bizler onu anlamamisiz.:6:
Gaf zannedilen her sözünde binbir sir gizliymis bilememisiniz.:6:
Diger merdiven mirdiven olaylarinida karistirmayin artik konu secimlere kadar uzayacak:)

Diger merdiven mirdiven olaylarinida karistirmayin artik konu secimlere kadar uzayacak:)

:1::1::1: Bir partinin genel baskaninin hangi illerde secimlerde kazandigini bilmesi icin dahi olmasina gerek yok, sadece o degil, secim sonuclarina bir goz atma zahmetinde bulunan herkes hangi ilde kimin birinci parti oldugunu gayet kolaylikla ogrenebilir. Hangi sirdan bahsediyorsunuz? Bunu ogrenmek icin Amerika'yi yeniden kesfetmeye gerek yok ki... Google denilen basit bir arama motoru var, hersey aninda goruntu.. Ayni seyi size daha once de yazmistim, bir konu acarken hic degilse azicik arastirin, cok degil. Siz boyle yaptikca ben ya insanlari hafife alip aptal yerine koymaya calistiginizi dusunuyorum, ya da ilk mesajinizda Kilicdaroglu icin yazdiginiz meziyetlere aslinda sizin sahip oldugunuzu..

Kılıçdaroglunun konuşmasını yeni okudum.Bu konuşmadan senin çıkardığın sonucu çıkarmak cok ilginç.Bır degil iki degil uc degil

Gördün mu bu da gol değilmiş weis çalışmaya devam umutluyum senden.

Çok güldüm weis dur senin gibi guleyim Ahahahaha!

:1::1::1: Bir partinin genel baskaninin hangi illerde secimlerde kazandigini bilmesi icin dahi olmasina gerek yok, sadece o degil, secim sonuclarina bir goz atma zahmetinde bulunan herkes hangi ilde kimin birinci parti oldugunu gayet kolaylikla ogrenebilir. Hangi sirdan bahsediyorsunuz? Bunu ogrenmek icin Amerika'yi yeniden kesfetmeye gerek yok ki... Google denilen basit bir arama motoru var, hersey aninda goruntu.. Ayni seyi size daha once de yazmistim, bir konu acarken hic degilse azicik arastirin, cok degil. Siz boyle yaptikca ben ya insanlari hafife alip aptal yerine koymaya calistiginizi dusunuyorum, ya da ilk mesajinizda Kilicdaroglu icin yazdiginiz meziyetlere aslinda sizin sahip oldugunuzu..

hislerime tercüman oldun

bunu gercekten demismi :60:

yerlerdeyim :60::60:

hamileligi 3 aya indirirse oyum ona :60:

Evet gerçekten demis! :52: Size birsey soracagim, siz acaba sarisinmisiniz? Yada ne bilim kücükkene seni bir kaç defa (bilerek veya bilmeyerek) kafanin üstünemi düsürmüsler?

Weiss söylediğin herşeye cukk diye kontra yapılıp karşılık verildikçe konuyu farklı yere çekmeye çalışıyorsun ama olmuyor.En azından açtığın bu başlık için :1: Noldu o akdeniz videosu karıştırmışmıyım genel başkanları pek bir sessiz kaldın söylediğime :) Herneyse bu sorumun cevabını aramıyorum.Maksat zaten o bu gafı yaptı bunun gafı onunkini döver değil ki sen öyle denildikçe de farklı bir Kılıçdaroğlu gafıyla karşımıza çıkıyorsun ama olsun napalım eğleniyormuşsun paylaş gitsin ne varsa o kadar sesli güleceksen :))
Seni gezi başlığından hatırlıyorum.Günlerce tartıştık.Muhalif bir görüşte olsanda üslubun,yorumların kendi çerçevende sağlam yazan birisin ama bu konuda olmadı be.Seni tekrardan o tartışılabilirlik değeri yüksek olan başka bir başlıkta görmek dileğiyle:34:Kal sağlıcakla.

Diyorumya iste daha ne diyeyim.
Kilicdaroglu bir siyasi dehaymis biz anlamamisiz. Bizim eksikligimiz.
Hep bareber dua edelim Allah Kilicdaroglunu bir 10 sene daha indirmesin CHP nin basindan insallah.
Belki insanlar degerini o zaman anlar:)

Hep bareber dua edelim Allah Kilicdaroglunu bir 10 sene daha indirmesin CHP nin basindan insallah.

Siyaset anlayışını beğenmediğim bir siyasetçi Kılıçdaroğlu . Ama ben asla böyle bir temennide bulunamam weiss ... Neden dersen ?

En az güçlü iktidar kadar gereklidir , güçlü muhalefet . Şimdi siyasi çizgisini beğenenler bir yana , beğenmeyenler için (ve bu beğenmeyenler iktidar yanlısı ise ) '' amaaaan bu Kılıçdaroğlu 10 sene daha kalsın yahu '' demek ; iktidarın işine yarar sadece .

Oysa iktidarın güç kazanmasından çok , ülkenin akıbetinin ivme yükseltmesini düşünmeliyiz . Demem odur ki , ne kadar güçlü muhalefet olursa , iktidar o kadar çalışmak zorunda kalır , kime yarar bu ? Ülkeye ... Amaç ''sadece'' bu olmalı bence .:34:

Gafına gelince , evet yerel seçimler düşünüldüğünde zaten mevcut başkan sana ait , Mersini alacağız demek , tekrar aday göstereceğin kişiye güven eksikliğidir bence .Sanırım son genel seçim sonuçlarının Mersinde, AKP den yana olması ve yine önümüzdeki yerel seçim anketlerinde Mersinde MHP ve AKP liderliği tablosu , ele geçireceği iller listesine Mersinide ekletmiş Kılıçdaroğluna ...

Zaten bizim şeklinde gövde gösterisinde bulunmayı ve rakiplere göz dağı vermeyi tercih etmek , seçmenine Mersinde CHP gücü devam ediyor mesajını vermek yerine , şimdiden yeniden ele geçirmeyi düşünüyor olması bence siyaset bilmezlik olmuş .

Siyaset anlayışını beğenmediğim bir siyasetçi Kılıçdaroğlu . Ama ben asla böyle bir temennide bulunamam weiss ... Neden dersen ?

En az güçlü iktidar kadar gereklidir , güçlü muhalefet . Şimdi siyasi çizgisini beğenenler bir yana , beğenmeyenler için (ve bu beğenmeyenler iktidar yanlısı ise ) '' amaaaan bu Kılıçdaroğlu 10 sene daha kalsın yahu '' demek ; iktidarın işine yarar sadece .

Oysa iktidarın güç kazanmasından çok , ülkenin akıbetinin ivme yükseltmesini düşünmeliyiz . Demem odur ki , ne kadar güçlü muhalefet olursa , iktidar o kadar çalışmak zorunda kalır , kime yarar bu ? Ülkeye ... Amaç ''sadece'' bu olmalı bence .:34:

Gafına gelince , evet yerel seçimler düşünüldüğünde zaten mevcut başkan sana ait , Mersini alacağız demek , tekrar aday göstereceğin kişiye güven eksikliğidir bence .Sanırım son genel seçim sonuçlarının Mersinde, AKP den yana olması ve yine önümüzdeki yerel seçim anketlerinde Mersinde MHP ve AKP liderliği tablosu , ele geçireceği iller listesine Mersinide ekletmiş Kılıçdaroğluna ...

Zaten bizim şeklinde gövde gösterisinde bulunmayı ve rakiplere göz dağı vermeyi tercih etmek , seçmenine Mersinde CHP gücü devam ediyor mesajını vermek yerine , şimdiden yeniden ele geçirmeyi düşünüyor olması bence siyaset bilmezlik olmuş .

Size katilmiyorum. Aslinda yorumunuzu okumak beni uzdu, soyle ki; yazdiklarinizda siyasetin yalan soylemekten ibaret oldugunu kaniksadiginizi goruyorum. Bir milletin basina gelebilecek en kotu seylerden birdir, siyaset adamlarinin yalan soylemesine alismak ve bu yonde beklentiye girmek... Bu sozlerinizi Japonya gibi serefine, durustlugune halel geldiginde harakiri yapmaktan cekinmeyen devlet yoneticilerinin oldugu bir ulkede etseniz acaba ne derlerdi size hic dusundunuz mu? Turkiye'yi gormek istediginiz yer neresi?

Back