• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız

AKP istişare toplantısında, terörün yanı sıra yolsuzluk ya da yüz kızartıcı suç iddialarının da, dokunulmazlık kapsamı dışına alınması eğilimi, Başbakan Erdoğan ve bazı bakanlar dahil her partiden milletvekilini etkileyecek.

BDP’lilerin dosyalarının büyük bölümü ‘’Terör ve suçluyu övme ‘’kapsamına girerken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ise ’Görevi suistimal, Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevinden dolayı hakaret, adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs’’ suçlaması yer alıyor.

BİR TEK BAHÇELİ’NİN DOSYASI YOK

MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında dokunulmazlık dosyası bulunmuyor. TBMM’de haklarında yolsuzluk ya da yüz kızartıcı nitelikteki suçlamalara ilişkin fezleke olan milletvekilleri şöyle:

AKP

Tayyip ERDOĞAN: Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak,

Abdülkadir AKSU: Özel evrakta sahtecilik,

İdris Naim ŞAHİN: İhaleye fesat karıştırmak, Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak,

Veysel EROĞLU: İhtisalen nitelikli zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Kara paranın Aklanmasına Dair Yasaya muhalefet

Mustafa ÖZTÜRK: İhtisalen nitelikli zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Karaparanın Aklanmasına Dair Yasaya muhalefet

Ömer DİNÇER: İhtisalen zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Kara paranın aklanması yasasına muhalefet,

İsmail SAFİ: Resmi belgede sahtecilik, kaçakçılıkla mücadele yasasına muhalefet

Başbakan

Gülen cemaati Erdoğan’ı yolsuzluk dosyalarıyla köşeye sıkıştırıyor. - JÖNTÜRK - Sine Qua Non

:26: bunlar ne ki acep:44:

İnsan ne diyeceğini bilemiyor..
Şimdi bu sayılanlardan bir tanesini yapsam ne ailem yanımda olur ne arkadaşlarım, ev sahibim bile başka ev aramamı ister.. Ama onlara oy veriyoruz, mecliste olmalarını sağlıyoruz,bizi yönetmelerine izin veriyoruz. Garip...

bütün sayfaları okumadım, ama bence bu konudaki en "komik" olay, linki bile paylaşılan haberi yanlış okuyabilmek. pardon, pek bir trajikomik hatta.

"Kılıçdaroğlu ABD'li yetkililerle yaptığı görüşmede yerel seçimler konusunda ise kapsamlı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyerek, halen AK Parti’nin elinde bulunan ya da ortada olan yedi şehri CHP’nin kazanma şansı olduğundan bahsetti. Kılıçdaroğlu bu şehirleri deİstanbul, Ankara, Adana, Bursa, Mersin, Hatay ve Balıkesir olarak sıraladı. "

Kılıçdaroğlu büyük şehirleri sıralamış işte, hali hazırda akp'nin olan veya ortada olan demiş.

Ne alaka açılan konu başlığı veya yapılan yorumlarla anlamadım ben.
Okuduğunu anlamadan veya eksik okuyup, kafasına göre konu açan insanlar için başka bir yol geliştirilmesi lazım bence. Her kim olursa olsun, veya her ne konuda olursa olsun. Türkiye ve dünya gündeminde bari yanlış haber paylaşılmasın..

ahaha en güze yorum bu olsa gerek

öyle kötü bir haldeyiz ki al birisini vur ötekine...

geçenlerde dershane ile ilgili konuda emin çölaşanın bir yazısını paylaşmıştım ve orda da buna benzer şeylerden bahsediyor hatta sadece belge değil terbiyesiz, tü, kaka kasetlerden de.....

Ayyyy demeeeeeee :14:Kaset deyince aklıma eski günler geldi, düğün kasetleri vardı eskiden hey gidi günler hey, birde Orhan baba'nın 45'likleri...
İlerliyoruz, gelişiyoruz, kasetlerde değişiyor haliyle:ssz:

Ayyyy demeeeeeee :14:Kaset deyince aklıma eski günler geldi, düğün kasetleri vardı eskiden hey gidi günler hey, birde Orhan baba'nın 45'likleri...
İlerliyoruz, gelişiyoruz, kasetlerde değişiyor haliyle:ssz:

Eskiden dugun kasetleri vardi akrabalar konu komsu izlerdik beraber
Simdi dugun sonu şeysi kasetleri var tum ulke beraber izlioruz:))

Eskiden dugun kasetleri vardi akrabalar konu komsu izlerdik beraber
Simdi dugun sonu şeysi kasetleri var tum ulke beraber izlioruz:))

Ne günlerdi ama değil mi? Vhs'si beta'sı, bir ara video playerlar pek modaydı, video kasetçiden Küçük Emrah filminin kasetini alan teyzeler film günü yapardı, gelsin kısırlar börekler :56:
Ben en son yeğenimin sünnet düğünü videosunu seyrettim, şimdi merak ettim bak, nasıl kaset ki acep bunlar:44:
Damat havası çalıyor mu? Düğün pastasını çekmişler mi:ssz:

Ne günlerdi ama değil mi? Vhs'si beta'sı, bir ara video playerlar pek modaydı, video kasetçiden Küçük Emrah filminin kasetini alan teyzeler film günü yapardı, gelsin kısırlar börekler :56:
Ben en son yeğenimin sünnet düğünü videosunu seyrettim, şimdi merak ettim bak, nasıl kaset ki acep bunlar:44:
Damat havası çalıyor mu? Düğün pastasını çekmişler mi:ssz:

Abla bu kasetlerde damat havasi falan olmadan direk olaya yonelik die dusunuyorum
Konsept bu
Bizi aşar
Kapatalim gozlerimizi

Back