• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız

Diyorumya iste daha ne diyeyim.
Kilicdaroglu bir siyasi dehaymis biz anlamamisiz. Bizim eksikligimiz.
Hep bareber dua edelim Allah Kilicdaroglunu bir 10 sene daha indirmesin CHP nin basindan insallah.
Belki insanlar degerini o zaman anlar:)

Ne diyosun weiss Allahaşkına :)) Sana Kılıçdaroğlunun şahsıyla alakalı tek şey demiyorum 2 kelimenden 5 i ya kılıçdaroğlu ya da chp ;Sorduğum ve yazdığım hiçbişeye cevap veremediğin gibii aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.Şimdide konudan bi alaka bir yorumla ''başımızdan indirmesin'' diyerek karşımızdasın :) Yahu ne alaka ?? Aç allahaşkına bir başlık sen ne varsa Kılıçdaroğlu ve Chp ye say saydır hem değişik yorumlar yaz dene bizi,tepkimizi ölç:52:,artık nasıl kendini toplumsal siyasal bir mercii olarak görüyorsan denek olarak kullan bizi :52:

Hem zaten adam mesajini vermis iste.. Mersin yeniden bizim olacak, calismalarimiz bu yonde demis. Daha ne desin? Mersinli halihazirda orada birinci partinin hangisi oldugunu bilmiyor mu? Biz bilmiyor muyuz? Neden bilmiyormus gibi yapip birbirimizi aptal yerine koymak zorunda olalim? Durust siyaset gercekten bu kadar mi zor?

Size katilmiyorum. Aslinda yorumunuzu okumak beni uzdu, soyle ki; yazdiklarinizda siyasetin yalan soylemekten ibaret oldugunu kaniksadiginizi goruyorum. Bir milletin basina gelebilecek en kotu seylerden birdir, siyaset adamlarinin yalan soylemesine alismak ve bu yonde beklentiye girmek... Bu sozlerinizi Japonya gibi serefine, durustlugune halel geldiginde harakiri yapmaktan cekinmeyen devlet yoneticilerinin oldugu bir ulkede etseniz acaba ne derlerdi size hic dusundunuz mu? Turkiye'yi gormek istediginiz yer neresi?

Yazdığım yazıdan yanlış anladığınız ve yanlış anlamakla kalmayıp itham ettiğiniz yer asla değil o kadarını söyleyeyim .

Siyaset anlayışını beğenmediğim bir siyasetçi Kılıçdaroğlu . Ama ben asla böyle bir temennide bulunamam weiss ... Neden dersen ?

En az güçlü iktidar kadar gereklidir , güçlü muhalefet . Şimdi siyasi çizgisini beğenenler bir yana , beğenmeyenler için (ve bu beğenmeyenler iktidar yanlısı ise ) '' amaaaan bu Kılıçdaroğlu 10 sene daha kalsın yahu '' demek ; iktidarın işine yarar sadece .

Oysa iktidarın güç kazanmasından çok , ülkenin akıbetinin ivme yükseltmesini düşünmeliyiz . Demem odur ki , ne kadar güçlü muhalefet olursa , iktidar o kadar çalışmak zorunda kalır , kime yarar bu ? Ülkeye ... Amaç ''sadece'' bu olmalı bence .:34:

Gafına gelince , evet yerel seçimler düşünüldüğünde zaten mevcut başkan sana ait , Mersini alacağız demek , tekrar aday göstereceğin kişiye güven eksikliğidir bence .Sanırım son genel seçim sonuçlarının Mersinde, AKP den yana olması ve yine önümüzdeki yerel seçim anketlerinde Mersinde MHP ve AKP liderliği tablosu , ele geçireceği iller listesine Mersinide ekletmiş Kılıçdaroğluna ...

Zaten bizim şeklinde gövde gösterisinde bulunmayı ve rakiplere göz dağı vermeyi tercih etmek , seçmenine Mersinde CHP gücü devam ediyor mesajını vermek yerine , şimdiden yeniden ele geçirmeyi düşünüyor olması bence siyaset bilmezlik olmuş .

Aus cum, senin gibi düsünüyorum zaten hata daha önce kac kez " hükümetin bu kadar oy almasinin bir sebebide beceriksiz muhalefet, vasifsiz, fikir üretemeyen, halka kendini ispat edmeyen muhalafet " dedim ama insanlar saldiriya gecti.
Muhalefetin etkisiz muhalefet oldugunu hicbir sekilde anlatamiyoruz, hatta bir keresinde sinirlendim " Hükümeti devirmek icin sarfettiginiz bu enerjiyi etkili bir muhalefet cikartmak icin harcasaniz hersey cok farkli olurdu" da dedim.
Ama olmuyor.
O zaman " insanllah bir 10 yil daha basta kalir " diyelim belkii anlasilir ne yapayim?

Yazdığım yazıdan yanlış anladığınız ve yanlış anlamakla kalmayıp itham ettiğiniz yer asla değil o kadarını söyleyeyim .

Son iki paragrafiniza cevap yazdim, zira Kilicdaroglunu kimin ne kadar sevdigi ile ilgilenmiyorum. Ozellikle de Kilicdaroglunun "siyaset bilmemezlik" ile sonuclandirdiginiz davranis bicimine.. Belki simdi neyi ne olarak anladigimi gormussunuzdur. Sizi yanlis anladigimi sanmiyorum, cunki siyaseti iyi bilenden ne beklediginiz cok acik.

Son iki paragrafiniza cevap yazdim, zira Kilicdaroglunu kimin ne kadar sevdigi ile ilgilenmiyorum. Ozellikle de Kilicdaroglunun "siyaset bilmemezlik" ile sonuclandirdiginiz davranis bicimine.. Belki simdi neyi ne olarak anladigimi gormussunuzdur. Sizi yanlis anladigimi sanmiyorum, cunki siyaseti iyi bilenden ne beklediginiz cok acik.

Kimseye cevaben yazmadığım; konuya yazdığım ilk mesajımı tekrar okuyunuz rica edeceğim , hala yanlış anlamakta ısrarcı iseniz , özelden sorunuzu sorabilirsiniz bana .

İtham ettiğiniz şeyi yazmadığımı dile getirdim kafi değilse , bu sayfa benim kendi düşüncemi birilerine ispat etme yerim değil .

Teşekkürler...

Son düzenleme:
AKP'nin 326 sandalyesi arti cikardigi hemen hemen her kanunu sonuna kadar destekleyip AKP'nin arka bahcesi gibi calisan MHPnin 52 sandalyesi, etti 368. BDP ve PKK lilerin diger meclisteki partisi ile zaten kurt acilimi, Apoya destek vaatloeri ile kolkola olmus ve sandalyeler ona calisiyor. CHP 134 sandalyesi ile ne gibi bir muhalefet yapacak? Mecliste desteklemiyorlar, milletvekilleri; Tarhan olsun, Ince olsun, ve digerleri her firseatta her yanlisi kursuden sonuna kadar haykiriyor... Daha ne gibi bir muhalefet bekliyorsunuz CHP den? Sokaklara mi dussunler? Protesto yuruyusleri mi yapsinlar? Gezide bile sonradan gelip halkin arasina katildiklari halde protestoyu duzenlemekle sucloandilar, bir de yetmiyormus gibi "parti kapatilsin" diye ustlerine gidildi. Mecliste Ince hukumeti elestiriyor, muhalefet yapiyormus diye adina fezleke duzenlendi, akillara zarar... :52:
Ne gibi bir muhalefet bekliyorsunuz 368 sandalye arti diger Kurdistan destekcisi partilere karsi sadece 134 sandalyesi olan CHP den? Meclisi yakmasini mi????:53::53::53::53:

AKP'nin 326 sandalyesi arti cikardigi hemen hemen her kanunu sonuna kadar destekleyip AKP'nin arka bahcesi gibi calisan MHPnin 52 sandalyesi, etti 368. BDP ve PKK lilerin diger meclisteki partisi ile zaten kurt acilimi, Apoya destek vaatloeri ile kolkola olmus ve sandalyeler ona calisiyor. CHP 134 sandalyesi ile ne gibi bir muhalefet yapacak? Mecliste desteklemiyorlar, milletvekilleri; Tarhan olsun, Ince olsun, ve digerleri her firseatta her yanlisi kursuden sonuna kadar haykiriyor... Daha ne gibi bir muhalefet bekliyorsunuz CHP den? Sokaklara mi dussunler? Protesto yuruyusleri mi yapsinlar? Gezide bile sonradan gelip halkin arasina katildiklari halde protestoyu duzenlemekle sucloandilar, bir de yetmiyormus gibi "parti kapatilsin" diye ustlerine gidildi. Mecliste Ince hukumeti elestiriyor, muhalefet yapiyormus diye adina fezleke duzenlendi, akillara zarar... :52:
Ne gibi bir muhalefet bekliyorsunuz 368 sandalye arti diger Kurdistan destekcisi partilere karsi sadece 134 sandalyesi olan CHP den? Meclisi yakmasini mi????:53::53::53::53:

Tam yazicaktim zaten gerekli aciklamayi yapmissin canim
Yahu bu iktidar partisine oy veriyorsunuz tamam verin sizin secme hakkiniz eyvallah
İyi de yok ulke bugun iyi degilse kotu muhalefet edebiyatini birakin
Verdigin oyun arkasinda durmak bu kadar zor olmamali
Muhalefetin sandalye sayisi ile hukumetin sandalye sayisini ayni saniyorsunuz heralde
Kotu yonetimin sebebi sadece kotu iktidardir
Birakin Allahaskina yok muhalefet iyi olaydi hersey baska olurdu demenin arkasina saklanmayi

acaba emniyete,yargıya,orduya kadar sızmış 'bir kesim' neden etkili bir muhalefet çıkartmak yerine kendine yakın partiyi destekliyor ya da onunla kavgalı ve kirli siyaset peşinde?
"ama cehape neden böyle?" başka sorunuz yok mu yahu :52:

Aus cum, senin gibi düsünüyorum zaten hata daha önce kac kez " hükümetin bu kadar oy almasinin bir sebebide beceriksiz muhalefet, vasifsiz, fikir üretemeyen, halka kendini ispat edmeyen muhalafet " dedim ama insanlar saldiriya gecti.
Muhalefetin etkisiz muhalefet oldugunu hicbir sekilde anlatamiyoruz, hatta bir keresinde sinirlendim " Hükümeti devirmek icin sarfettiginiz bu enerjiyi etkili bir muhalefet cikartmak icin harcasaniz hersey cok farkli olurdu" da dedim.
Ama olmuyor.
O zaman " insanllah bir 10 yil daha basta kalir " diyelim belkii anlasilir ne yapayim?

Ben yorumu parti işaret ederek yapmadım weiss ;

Bugün AKP iktidardır , yarın muhalefet olur . Bugünün muhalefeti yarın iktidar ...

Her kim 1 numaralı muhalefet koltuğunda ise ; güçlü muhalefetin her zaman ülke lehine olduğunu düşünüyorum . O sebeble mevcut muhaletin bir başarısızlığı söz konusu ise en az iktidarın ki kadar üzer beni. Aman ne güzel başarısız devam etsinlerde , ben nasıl olsa iktidar yanlısıyım , bu işime gelir demem , diyemem .

Kılıçdaroğlu bir gaf yapsa idi de , gülüp geçmek yerine keşke daha güçlü söylemleri olsa derim . Birinci önceliğimiz ülkenin menfaatidir çünkü iktidarın değil .

Ha bundan ülkenin mevcut durumundan muhalefet sorumludur yazdığım anlaşılıyorsa ,, bende aynen senin gibi '' eee daha ne yapayım ? '' derim sadece :34:

hakarete varan bir mesaj ,bazilari kendini böyle ifade edebiliyor galiba :44:

O zaman emre altugdan gelsin hepimize

Senin hic sucun yok mu
Kabullenmek bu kadar zor mu
Sanki bu devirde hangimiz TERTEMİZ

Bugün AKP iktidardır , yarın muhalefet olur . Bugünün muhalefeti yarın iktidar ...

Her kim 1 numaralı muhalefet koltuğunda ise ; güçlü muhalefetin her zaman ülke lehine olduğunu düşünüyorum . O sebeble mevcut muhaletin bir başarısızlığı söz konusu ise en az iktidarın ki kadar üzer beni. Aman ne güzel başarısız devam etsinlerde , ben nasıl olsa iktidar yanlısıyım , bu işime gelir demem , diyemem .

Kılıçdaroğlu bir gaf yapsa idi de , gülüp geçmek yerine keşke daha güçlü söylemleri olsa derim . Birinci önceliğimiz ülkenin menfaatidir çünkü iktidarın değil .

Ha bundan ülkenin mevcut durumundan muhalefet sorumludur yazdığım anlaşılıyorsa ,, bende aynen senin gibi '' eee daha ne yapayım ? '' derim sadece :34:

Bende senin baktığın gibi bakardım ausencia,ama mevcut muhalefetin tek derdinin gerçekten ülke menfaati olduğunu düşünseydim! Düşüncede doğru bir bakış açısı olsada,uygulamada her zaman aynı sonucu vermiyor malesef.aslında muhalefetin gücünden ziyade gücünü ne şekilde kullanacağı belirler ülke lehine olup olmayacağını.Aynı şekilde iktidarında tabiki,konu muhalefetin zayıflığı olduğu için özellikle vurguladım.Bahsettiğin "ülkenin ivme kazanması " bile o kadar göreceli bir hale geldiki, bir kısım "yaşasın istikrar " derken başka bir kısım " ülke elden gidiyor " diyor,hangisi doğru ?

Gaflara gülmek,oy verdiğin partiyi ülke menfaatinin üzerinde tutmak değildir bence.Vazgeçilmez olan tek şey memlekettir çünkü partiler değil.Burdaki gülen üyelerde aksini düşünmüyordur sanıyorum.Ben başbakanın "Afrikanın çocukları" gafınada güldüm :9: Kılıçtaroğlunun Mersin gafınada...Genel seçimlerde " yine aynı oyu alacağız,en birinci muhalefet biz olacağız" demek gibi bişey çünkü bu :9:
Vesselam konu siyaset olunca herseferinde ciddi takılıp derin manalar çıkarmaya gerek yok,komik geldiyse gülünebilir,buna farklı anlamlar yüklemeyede gerek yok.tabi komiklik kavramıda kişiden kişiye değişir.

Bende senin baktığın gibi bakardım ausencia,ama mevcut muhalefetin tek derdinin gerçekten ülke menfaati olduğunu düşünseydim! Düşüncede doğru bir bakış açısı olsada,uygulamada her zaman aynı sonucu vermiyor malesef.aslında muhalefetin gücünden ziyade gücünü ne şekilde kullanacağı belirler ülke lehine olup olmayacağını.Aynı şekilde iktidarında tabiki,konu muhalefetin zayıflığı olduğu için özellikle vurguladım.Bahsettiğin "ülkenin ivme kazanması " bile o kadar göreceli bir hale geldiki, bir kısım "yaşasın istikrar " derken başka bir kısım " ülke elden gidiyor " diyor,hangisi doğru ?

Gaflara gülmek,oy verdiğin partiyi ülke menfaatinin üzerinde tutmak değildir bence.Vazgeçilmez olan tek şey memlekettir çünkü partiler değil.Burdaki gülen üyelerde aksini düşünmüyordur sanıyorum.Ben başbakanın "Afrikanın çocukları" gafınada güldüm :9: Kılıçtaroğlunun Mersin gafınada...Genel seçimlerde " yine aynı oyu alacağız,en birinci muhalefet biz olacağız" demek gibi bişey çünkü bu :9:
Vesselam konu siyaset olunca herseferinde ciddi takılıp derin manalar çıkarmaya gerek yok,komik geldiyse gülünebilir,buna farklı anlamlar yüklemeyede gerek yok.tabi komiklik kavramıda kişiden kişiye değişir.

Elbette gülünebilir , nelere gülmedik ki bu zamana kadar arkadaşım .

Benim yazdığım , genel bir bakış açısı olarak muhalefet başarısızlığının devamından memnun olma yanlışlığı idi . Muhalefet her kim olursa olsun diğerinin daha güçlü adımlar atması için teşvik eder , yeri sağlam bir iktidar zamanla çalışma konusunda tembellik gösterebilir ama rakibi dişli ise onun esnemeye bile vakti kalmaz .

Zaten weiss den alıntı yapıp fikir beyan etmemin sebebi biraz da kızım sana söylüyorum gelinim sen anla idi . Bazen bazı konuları tartışmak yoruyor insanı çünkü :31:

Elbette gülünebilir , nelere gülmedik ki bu zamana kadar arkadaşım .

Benim yazdığım , genel bir bakış açısı olarak muhalefet başarısızlığının devamından memnun olma yanlışlığı idi . Muhalefet her kim olursa olsun diğerinin daha güçlü adımlar atması için teşvik eder , yeri sağlam bir iktidar zamanla çalışma konusunda tembellik gösterebilir ama rakibi dişli ise onun esnemeye bile vakti kalmaz .

Zaten weiss den alıntı yapıp fikir beyan etmemin sebebi biraz da kızım sana söylüyorum gelinim sen anla idi . Bazen bazı konuları tartışmak yoruyor insanı çünkü :31:

Muhalefetin basarisizligindan mutlu olmak ne demek? Ulkeyi iktidar yonetiyor, once bunu kabul etmek, basariyi iktidara, basarisizligi muhalefete maletme aliskanligindan kurtulmak gerek. Ozellikle de her konu basligi altinda iktidarin basarisini ovmesine alistigimiz kisilerin muhalefetin basarisizligindan ne kasdettiklerini anlamakta zorlaniyorum. Diyelim ki muhalefet basarili oldu (olcu her ne ise), bu durumda iktidar tembellikten mi kurtulacak? Daha basarili mi olacak? Kime gore basarili olacak? (cunki bana gore zaten basarisiz, daha da otesi Turkiye'ye zarar veren, ulkeler arasi itibarimizi yerlerde suruyen, milli degerleri suc unsuru haline getirmis bolunmeye kosar adimlarla giden, bir yandan da irticaya alkis tutan bir hukumet iktidarda). Muhalefet guclu olursa Turkiye guclu muhalefet dolayisi ile cag mi atlayacak? Peki bu kimin basarisi olacak? Iktidarin mi? Yoksa muhalefetin mi? Muhalefetten ne yapmasini bekliyorsunuz guclu gorunmek icin? Cikip orda burda beylik laflar etmesini mi? Lafla peynir gemisi yurur mu? Adamlarin milletvekili sayisi iktidarin ucte biri kadar, her taraflari guclu olsa ne olur? Mecliste cikan keyfi kanunlar karsisinda hukmu olamadiktan sonra...

Muhalefetin basarisizligindan mutlu olmak ne demek?

Bilmem , ne demek ? Bende onu soruyorum zaten .Muhalefetin başarısızlığından mutlu olunmamalı diyorum .

Ozellikle de her konu basligi altinda iktidarin basarisini ovmesine alistigimiz kisilerin muhalefetin basarisizligindan ne kasdettiklerini anlamakta zorlaniyorum

Bunu da bilmem , benden alıntıladığınız mesajım diğer mesajlarımın devamı niteliğinde olduğu için anlam bütünlüğünü karıştırmışsınız .

Ben mevcut hükümet ve muhalefetten bahsetmedim ki , genel olarak siyasete bakış açımdan bahsettim :31:

Teşekkürler ve doğru anlaşılan sohbetler üzerinde buluşmak dileğiyle ....

Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin elinde bulunan 7 şehri yerel seçimlerde alacaklarını ifade etti.

'7 ŞEHRİ AK PARTİ'DEN ALACAĞIZ'

Kılıçdaroğlu ABD'li yetkililerle yaptığı görüşmede yerel seçimler konusunda ise kapsamlı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyerek, halen AK Parti’nin elinde bulunan ya da ortada olan yedi şehri CHP’nin kazanma şansı olduğundan bahsetti. Kılıçdaroğlu bu şehirleri de İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, Mersin, Hatay ve Balıkesir olarak sıraladı.

Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız en son haber

Peki isin komik tarafi ne:)))

Kilicdaroglu nun, AKP den alacaklarini söyleyip, isimlerini saydigi iller arasinda olan Mersin Belediyesi zaten CHP nin :60::60:
Adana ve Belikesir ise MHP nin aahahah:DD

Kilicdaroglu nu bu duruma bilerek düsürenler mi var yoksa belli bir-iki il haric bütün Türkiye yi AKP belediyesi mi zannediyor diye merak ettim, yok artik bu kadarda olmaz yahu:)

bütün sayfaları okumadım, ama bence bu konudaki en "komik" olay, linki bile paylaşılan haberi yanlış okuyabilmek. pardon, pek bir trajikomik hatta.

"Kılıçdaroğlu ABD'li yetkililerle yaptığı görüşmede yerel seçimler konusunda ise kapsamlı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyerek, halen AK Parti’nin elinde bulunan ya da ortada olan yedi şehri CHP’nin kazanma şansı olduğundan bahsetti. Kılıçdaroğlu bu şehirleri deİstanbul, Ankara, Adana, Bursa, Mersin, Hatay ve Balıkesir olarak sıraladı. "

Kılıçdaroğlu büyük şehirleri sıralamış işte, hali hazırda akp'nin olan veya ortada olan demiş.

Ne alaka açılan konu başlığı veya yapılan yorumlarla anlamadım ben.
Okuduğunu anlamadan veya eksik okuyup, kafasına göre konu açan insanlar için başka bir yol geliştirilmesi lazım bence. Her kim olursa olsun, veya her ne konuda olursa olsun. Türkiye ve dünya gündeminde bari yanlış haber paylaşılmasın..

AKP istişare toplantısında, terörün yanı sıra yolsuzluk ya da yüz kızartıcı suç iddialarının da, dokunulmazlık kapsamı dışına alınması eğilimi, Başbakan Erdoğan ve bazı bakanlar dahil her partiden milletvekilini etkileyecek.

BDP’lilerin dosyalarının büyük bölümü ‘’Terör ve suçluyu övme ‘’kapsamına girerken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ise ’Görevi suistimal, Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevinden dolayı hakaret, adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs’’ suçlaması yer alıyor.

BİR TEK BAHÇELİ’NİN DOSYASI YOK

MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında dokunulmazlık dosyası bulunmuyor. TBMM’de haklarında yolsuzluk ya da yüz kızartıcı nitelikteki suçlamalara ilişkin fezleke olan milletvekilleri şöyle:

AKP

Tayyip ERDOĞAN: Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak,

Abdülkadir AKSU: Özel evrakta sahtecilik,

İdris Naim ŞAHİN: İhaleye fesat karıştırmak, Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak,

Veysel EROĞLU: İhtisalen nitelikli zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Kara paranın Aklanmasına Dair Yasaya muhalefet

Mustafa ÖZTÜRK: İhtisalen nitelikli zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Karaparanın Aklanmasına Dair Yasaya muhalefet

Ömer DİNÇER: İhtisalen zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Kara paranın aklanması yasasına muhalefet,

İsmail SAFİ: Resmi belgede sahtecilik, kaçakçılıkla mücadele yasasına muhalefet

Başbakan

Gülen cemaati Erdoğan’ı yolsuzluk dosyalarıyla köşeye sıkıştırıyor. - JÖNTÜRK - Sine Qua Non

:26: bunlar ne ki acep:44:

AKP istişare toplantısında, terörün yanı sıra yolsuzluk ya da yüz kızartıcı suç iddialarının da, dokunulmazlık kapsamı dışına alınması eğilimi, Başbakan Erdoğan ve bazı bakanlar dahil her partiden milletvekilini etkileyecek.

BDP’lilerin dosyalarının büyük bölümü ‘’Terör ve suçluyu övme ‘’kapsamına girerken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ise ’Görevi suistimal, Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevinden dolayı hakaret, adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs’’ suçlaması yer alıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında dokunulmazlık dosyası bulunmuyor. TBMM’de haklarında yolsuzluk ya da yüz kızartıcı nitelikteki suçlamalara ilişkin fezleke olan milletvekilleri şöyle:

AKP

Tayyip ERDOĞAN: Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak,

İdris Naim ŞAHİN: İhaleye fesat karıştırmak, Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak,

Veysel EROĞLU: İhtisalen nitelikli zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Kara paranın Aklanmasına Dair Yasaya muhalefet

Mustafa ÖZTÜRK: İhtisalen nitelikli zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Karaparanın Aklanmasına Dair Yasaya muhalefet

Ömer DİNÇER: İhtisalen zimmet, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, Kara paranın aklanması yasasına muhalefet,

Başbakan

Gülen cemaati Erdoğan’ı yolsuzluk dosyalarıyla köşeye sıkıştırıyor. - JÖNTÜRK - Sine Qua Non

Vay vay vay memleket kimlerin elinde :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:

AKP

Başbakan

öyle kötü bir haldeyiz ki al birisini vur ötekine...

geçenlerde dershane ile ilgili konuda emin çölaşanın bir yazısını paylaşmıştım ve orda da buna benzer şeylerden bahsediyor hatta sadece belge değil terbiyesiz, tü, kaka kasetlerden de.....

Son düzenleme:
Back