Maske Tarifleri kil ile yüz bakımı hakkında

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
beyaz kil kullanın kilin kalitesini anlamak için üzerine limon sıkın eğer köpürüyorsa asit oranı yüksektir yani cildinizi çok kurutur. onun için beyaz kil sorun aktarlara kilosu 15tl civarında.. içerisine limon yağı katarak anti bakteriel bir maske hazırlayabilirsiniz 200gr kil + 20cc limon yağı

arkadaşlar merhaba. ben de kil maskesinin çok faydasını gördüm. sivilceli olan cildimde şimdi tek tük çıkıyor o da aksattığımdan. ama devamlı uygulamada fayda var. haftada 2 kez yeterli. kil gülsuyu ve zeytinyağıyla yapıyorum. zeytinyağı 2 3 damla yeterli. sürüp kuruduktan sonra ılık suyla yıkayın. kızarıklık yapabiliyor ama geçiyor sonra korkulacak bişey değil. kesinlikle faydalı...

Kil+gül suyu+gül yağı
Kil+yoğurt suyu+az yoğurt
Kil+zeytinyağı+limon
Kil+kayısı çekirdeği yağı versiyonlarını dönüşümlü olarak kullanıyorum.Sorunlu bir cildim yok gerçi ama yine de temizlik ve bakım için iyi geliyor.Kozmetik ürünlerden ziyade doğal yollara güveniyorum açıkçası.

her hafta salı günü uyguluyorum, ilk iki sefer yaptığımda mucizeler yaratmıştı ama şu aralar pek yararı olduğunu söyleyemem, tutturamıyorum galiba..

ben dermokil marka kil maskesi kullanıyorum hem her cilt tipine göre maskeleri var hemde doğal. aktardan alınan markasız killerin nereden çıkarıldığı ve nasıl olduğu belirsiz killer ciltde yarar yerine zarar verebilir, bu yüzden marka bie maskeyi kullanmak benim daha çok işime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…