Maske Tarifleri kil ile yüz bakımı hakkında

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gurbik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
286
0
kızlarr selam .kil maskesi kullanan varmı ?yeşil kil varmıs- onun ne özelliği var . ? nelere iyi geliyor ? bugün yeşil kil alıcam . denycm.bakalım sonuc ne olucak? sizlerle paylasıcam :) hadi öpüyorum sizi muckzemuszemus

daha önce pakface ve dermokil kullandım bunuda belirteyim :) ama aktardan alınan killeri merak ediyorumm canımcımlarım :)gamyoncuiremsu

bende aktardan aldım torbayla beyaz kil dedi ama ıslatınca siyah oluyor heralde böyle daha önce kullanmadım emin değilim ama henüz yüzüme uygulamadım bacaklarıma yaptım geçen öyle çok muhteşem bir etki olmadı heralde vücuda kullanılırken ekleme yapmak daha iyi olur

saol tatlımfiyatı ne kadardı.ben yeşil kil almayı düsünüyorum.sen neden bacaklarına uygulamıstın sorun neydi

ben paketlenmiş olarak aldım geçenlerde yeşil kil aktardan.açık da satıyodu güvenemedim paket olarak 6 liraya satılıyodu 1 kiloluktu.

cannım bizim sulale ve çoğu arkım bunu uyguluyoruz çok sorunlu cildimiz yok ama oldugu kadar işte gözenek vs çok iyi gelıor vazgeçilmezimdir kil ! hiç yoktann yüz rengini düzeltiyor sana tavsıyem içine limon,sirke,kantaron yağ, herhangi birinden azcık katarak yap araştır bıraz mesela kayısı yagda iyi oluomş yuze onuda karıştrabılırsın ama hepsini deil seç birini öyle yaz az koy ama yararını çok görursun

bnmde arkadaşım almış ,bana biraz vermişti..bir kere denedim tabi sonuç almak için bikaç uygulamak gerek heralde..limonla macun haline getirip sürmüştüm ben aslında bi kaç tutam daha var süreyim yine bakalım...
böle cilt nefes aldı gibi hissetmiştim ilk uyguladığımda..

kilin içine farklı maddeler koyarsanız doğal etkilerini kaybeder.kili tek başına kullanın.

suyla karıştırıp kullanabilirsin
ben kullandım hatta kullanıyorum
siyah noktalara çok iyi gözenekleri temizliyo
kardeşimde kullanır sürekli tertemiz yapıyo cildi

peki uyguladınmı cildine etkileri neler?

uyguladım canım defalarca.üzerinde tarifi yazıyordu zaten.iki kaşık yeşil kil, iki kaşık sıcak su,bikaç damla badem yağı veya evinizde var olan herhangi bir saf yağı karıştırıyomuşuz.ben ek olarak gülsuyu da koydum.
bu maskeyi dışarı çıkmıcaksak yapmak lazım çünkü bütün yüzüm kızarıyor bikaç saat de kalıyor bu kızarıklık.onun dışında kötü bi etkisi olmadı.burnumun üzerindeki siyah noktalardan kurtulmak için almıştım azalttığını söyleyebilirim ama tamamen bitmedi.maskeyi yaptığımda yüzüm farkedilicek şekilde beyazlıyor bir de.akşam maske yapıp ardından bi nemlendirici sürüp uyuyorum ertesi gün hoş bi görüntüyle okula gidiyorum.
ardarda yapılmamalı ama bence.haftada 2 defa kafi.yoksa çok kurutuyor cildi.

Son düzenleme:
Bende kil aldım beyaz kilmis olanı aldıgım icin baska varmı falan diye sormadım.. Yüzüme uyguladı beklettim yıkarken daha etkisini gördüm bir pürüssüzlük vardı yüzümde ellerim kayıyordu yani sanki kendi cildime dokunmuyordum cok hosuma gitti..

Isıl ısıl yüzüm haftada bir kez mutlaka yapacagım..:92:

Kil maskesi haftada 2 defa yapılmalı
ve düzenli kullanıldıgında etkisini görürsünüz
bende sürekli kullanıyorum kil+ ılık su karıstırıp
yüzüme uygulayıp cildimin gerginleşmesine göre
bekletip duşa giriyorum...çıkıncada nemlendiricimi
sürüyorum tertemiz cildim oluyor.
biralışveriş merkezinde indirime düşmüştü
paketli 500gr 1 TL'ye almıştım :)

hatta bunu eşimede uyguluyoruz oda çok memnun.

beyaz kil karma ve kuru cilt yeşil kil yağlı cilt içindir, ben kilin içine karma olduğum için gül suyu bal,zeytin yağı tercihime göre susam,kayısı çekirdeği,tatlı badem yağı,vb bir damla katarak yapıyorum yağlılar linon suyu katıyor, kruyuncaya bekleniyor bu esnada oturarak yüzü hafif yukarı tutmak önemli kil ağır bir maske olduu için ilerde sarkmaya yok açabilir yoksa..ve kesinlikle mimik olmamalı:) daha sonra soğuk suyla temizleniyor..akabinde bir tonikle cilt silinmeli gözenekler açıldığı için.mesala gül suyu yada maden suyu yada limon(yağlı cilt için)olabilir.kil konusunda uzman oldum diyebilirim:) herkez farkı farkediyor cildinde bi güzellik var diyekilden öncede cilt temiz olmalı.

arkadaşlar eğer cildinizde sivlce varsa kil uyglumayın daha çok svlce çıkıyr ben geçen sene uyguladım iğrenç oldu

bende bir dönem cok kullandım kiloluk olandan almıstım smdi fiyatını hatrlamıorm . ve cok memnundm ama maalesf tüylenme yaptı fazla kullanmayın derim..

ben beyaz kil ve gül suyu karısımını ahmet marankıden duymustum 1hafta boyunca hergun yapılıyor en az 1 saat bekletılıyor denedım cildim kaymak gibi oldu gozeneklerlerde gözle görulur bır sıkılılaşma oldu tavsıye ederım ama çok sert bir maske yıkarken cok zor olmustu

yıkanması cok zor oldugu ıcın bende banyoya girmeden önce suruyorum yuzume sonra banyo yaparken yıkıyorum yuzumu :)) ama ben yeşil kil kullanıyorum gülsuyuyla birlikte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…