• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kil Erkeğin Neresinde Olsun?

ERKEĞİN KILI NERDE OLMALI?

• Ankete Katılan
    220
göğüste birazcucuk olacak,birde kirli sakal olacak..parlak bende sevmem şakkıdı

ayy yukardakilerin ikisinide istemem göğsü kıllı olabilir kirli sakalıda olabilir
eeeeeeee zaten baba olunca bıyıkta bırakıcak
öyle sırtı falan kıllı olmasın adamın eti gözüksün yaa ne o öyle:Roflol:

eşime kirli sakalı yakıştırıyorum saçlarıda bayağı gür zaten yeterli benim için

saçlarını saymassak bacakları dışında hiç bi yerinde olmasın isterim..hele elleri kıllı tipler varya midem acaip bulanır..

Aşkım ilk tanıştığımızda top sakallıydı.... 8 senedir kesmiyomuş ama ben kestirdim hiç sevmem top sakalı :dilcikar:

Şimdi kirli sakallı..Gerçi nişanda onuda kesti ama:bbo: Normalde kirli sakallı....

Diğer yerlere gelincejeyyar Göğüste kılı severim tatlicadiarzu Hafif ellerin üstünde,kollarda ...vs tatlicadiarzu

valla iki resimde öğğğğğğğ
herşeyin azıda çoğu da zarar normalinden olsun benim olsun:))

Aşkım ilk tanıştığımızda top sakallıydı.... 8 senedir kesmiyomuş ama ben kestirdim hiç sevmem top sakalı :dilcikar:

Şimdi kirli sakallı..Gerçi nişanda onuda kesti ama:bbo: Normalde kirli sakallı....

Diğer yerlere gelincejeyyar Göğüste kılı severim tatlicadiarzu Hafif ellerin üstünde,kollarda ...vs tatlicadiarzu

kız o normal bi resimmi sizmisiniz çok güzelllll...
allah nazarlardan saklasın:1hug:

sakallı sevmem batıp yüzümü tahriş ediyor:) ama gösünde az olsun.kolunda ve bacağında az değil çok da değil olursa güzel.zaten benim kocişim tam böyle:))))))))

erkek dediğin azxık kıllı olur..fazla olmasın yeter...

ya bende bi garip duırumda var sinek kaydı traş olunca aşkım yada babam yüzüne bakamam hiç..midem bulanıyo nedense hep zaten aşkıma diyom azıcık kirli sakal ol diye oda kızıyo napcam ben ya offf:bbo:

erkek dediğin azxık kıllı olur..fazla olmasın yeter...

ya bende bi garip duırumda var sinek kaydı traş olunca aşkım yada babam yüzüne bakamam hiç..midem bulanıyo nedense hep zaten aşkıma diyom azıcık kirli sakal ol diye oda kızıyo napcam ben ya offf:bbo:

Bende hiç sevmem kılsız çocuk gibiCADIARZUtatlicadiarzu

yokkkk ben kılsız severim...kıllı da koyun gibi olur bee:Roflol:

gerçi azcık gögsünde olsun accık kol accık bacak o kadar laelaelaelaelae

yeterrrrrrrrr fazlasını istemem

sakalda severim kIlda..kocisimde fazlasiyla var zatenn oyyy yerim ben onun top sakalini:)

Back
X