- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Doktora yazdırabilirsin istersen, ben en son aldığımda 11 liraydı şu an bilmiyorum. Etki süresini bilemem senin batık durumuna bağlı, hayır iz bırakmaz çünkü bu soyucu bir krem, soyarak batıklarını yüzeye çıkartacak, koyu lekeli olan kısımlarıda soyacak alttan taze cilt çıkacak ama sabırlı olmalısın, düzenli kullanmalısın.Son olarak her akşam bacaklarını önce yıkayıp sonra süreceksin unutma... Yeni batıkların oluşmaması içinde her epilasyondan sonra antibiyotikli bir deri pomadı sür 3 gün, eczaneden alabilirsin herhangi bir tanesi olabilir...
sağolun teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için.deneyeceğim en kısa sürede.
Lazer epilasyon yaptırırken kullanabiliyormuyuz karışımı acaba?
Hayır canım, lazer epilasyon sırasında bu tarz şeyler kullanılmamalı diye biliyorum... Sen sadece peeling yap...
Teşekkür ederim cevap için hemen peelinge başlıyorum o zaman
Başla canım sabırlı ve nazik ol, inşalah tez zamanda kurtulursun...
Merhaba, yazdıklarınız çok mantıklı geldi ve bıkmadan herkese tek tek cevap verişiniz çok hoşuma gitti :)) En kısa zamanda bende deneyip buraya ciddi bir biçimde gidişatı aktarıcam çünkü diğer mesajlardan kullananların neler yaşadığına dair mesajları görmek biraz zor ciddenBenim tek sorum sabah yıkamasak bacaklarımızı olur mu? Çalıştığım için sabah yarım saatte hazırlanıp çıkmam gerekiyor (malum uyanma problemi) benim için 2 dakka bile çok önemli vakit kaybederim baya kendimi biliyorum :) yani yıkayıp üstünede nemlendirsem biliyorum süper olur ama işte yapmak çok sıkıntı olur yetişmek açısından
Evet canım eczaneden alacaksın
Kerasal forte 6,62
Medicasol 8,72
Differin 9,77
Expigment 6,81 fiyatları bunlar ...
kılıçbalığı bu karışımda acnelys yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum? yoksa kaldırdınmı sen
Yoktu canım hiç olmadı.
tamam canım. ben yapmayı düşünüyorumda sence onuda eklesemmi? bide şuan nasıl bacaklarının durumu?
Evet canım eczaneden alacaksın
Kerasal forte 6,62
Medicasol 8,72
Differin 9,77
Expigment 6,81 fiyatları bunlar ...
merhabalar:)) seneye mezuniyetim var elbise giymek istiyorum hem de cok:) ve coook umutlandım şimdi bu uygulamaya bende kurtulurmuyum acaba batık lekelerimden?? kesin çözüm diyeblr mıyız
Bende de çok batık var, verdiğin formülü deneyeceğim umarım iyi gelir. Sadece merak ettim 2 sene kadar önce differin i dermatoloğum sivilcelerim için vermişti karışımdaki etkisini merak ettim, tüm yazılanları okuyamadım baya bir yorum var, bu karışımı dermatolog mu önerdi yoksa deneme yanılma mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?