- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
- Konu Sahibi KilicBaligi
Tca ne canım ? İnanki ilk günler sanki bir düzelme var gibiydi hatta sevincimden hemen yazmıştım ama adadan bir hafta sonra yine batık yine kizariklik ((( zannedersem agdaya alerjim var (( cilt uzmanına gittim, "kesinlikle agdadan uzak durmalısınız , sizin alerjiniz var dedi.... Anlayacağın , yine jilete geçtim ... Makina yaptıgım günlere lanet olsun (( bütün bu sorunları jiletten makinaya geçtikten sonra başladı ((( yaz geldi ve ben hala yara bere içindeyim (((
Tca kimyasal peeling diye geçiyor, deriyi soyuyor bir güzel içerisindeki asit derecesine göre, ama onu kullanabilmen için benim araştırdıklarıma göre önce o yara berelerden kurtulman gerek, çünkü yara üzerine gelmemesi gerekiyor.
ağdayı birkaç ay öncesine kadar bende ısrarla yaptım, sonra dayanamadım doktora gittim bana katiyen ağda yapmamı söyledi lazer yada jiletle almam gerekiyormuş bilmiyorum neden söylemedi o kısmı bende irdelemedim o an nedense. Ben jilete geçtim bacaklarımda, batık hala oluyor arada ama eskisi kadar değil. Ben sürekli tonikledim temizledim alkolle bacaklarımı sildim iltihap olmasın hiç diye kremler sürdüm bir sürü şey denedim kurtulmak için kurtuldum gibi birşey ama artık benim derdim lekeler kaldı sadece. Onları da dediğim gibi peelingle yok etmeye çalışıyorum. Yılların lekesi benimkiler çoğu 5 yıllık falan hemen gitmeyecekler biliyorum 1 aydır yapıyorum, ama sabırla onlardan kurtulacağım günü bekliyorum. Pat diye yokolmaz kılıçbalığının tarifini en az 1 ay uygula ve ve sakın oynama batıklarınla. Çok kaşınıp ettiklerinde de yada oynamak istediğinde eline yüz için minik kabak lifleri var onu al onunla çok bastırmadan kaşı. Oynamamak için benim önerebileceğim tek çare bu.
Son düzenleme: