Düşük tehlikesi varsa önlem olarak yapıyorlar. Lekelenme gebelikte düşük tehlikesi olarak görülürO ne işe yarıyo
Yerleşme de ağrı yapabilir, sonuçta rahim tabakasına gömülüyor embriyo. Damara denk gelince de kanama oluyor.Sancılı olmuyomuş o benim sancım var
Çok yeni bir gebelik olabilir, yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapın bence4.15 çıktı sonuç anlamadım ki doktor negatif dedi ama adet tarihime 3 gün var
Doktor dediyse doğrudur4.15 çıktı sonuç anlamadım ki doktor negatif dedi ama adet tarihime 3 gün var
Yaaa doktor negatif dedi ama bilmiyorumYerleşme de ağrı yapabilir, sonuçta rahim tabakasına gömülüyor embriyo. Damara denk gelince de kanama oluyor.
Çok yeni bir gebelik olabilir, yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapın bence
Şüpheli gebelik bu zaten 5 ve üstü artık hamiş oluyor umitlendirmek istemem ama yüksek ihtimal var adet günü Birdaha yap inşallah hayırlı sonuç alırsın4.15 çıktı sonuç anlamadım ki doktor negatif dedi ama adet tarihime 3 gün var
Ama bugün fuul kahverengi akıntım geldi sancımda vardı geçtiŞüpheli gebelik bu zaten 5 ve üstü artık hamiş oluyor umitlendirmek istemem ama yüksek ihtimal var adet günü Birdaha yap inşallah hayırlı sonuç alırsın
Ama bugün fuul kahverengi akıntım geldi sancımda vardı geçti
Evet banada öyle geldi böyle olup yükselenlerde varmış ama doktorum negatif dedi anlamadım yoğun bi kanamada yok ve 3 gündü çok stresliydim asla yemek yemiyodum bugün test vermeye gittim geldim lekeler gelmeye başladı sancımda vardı ama sancım geçti lekede yani bir pedi bile doldurmadı bütün gün üstüne görme olabilirmi yaSabah Birdaha test yap olmadı adetin gecikirse 1 gün bile hemen kan ver çünkü 5 ve üstü gebe oluyor beta da 4.15 de şüpheli oluyo birkere 3 çıktı benim onda bile doktorum şüpheli dedi tekrar kan istedi ki 4.15 de az değil beta HCG ye göre benim bildiğim
Evet banada öyle geldi böyle olup yükselenlerde varmış ama doktorum negatif dedi anlamadım yoğun bi kanamada yok ve 3 gündü çok stresliydim asla yemek yemiyodum bugün test vermeye gittim geldim lekeler gelmeye başladı sancımda vardı ama sancım geçti lekede yani bir pedi bile doldurmadı bütün gün üstüne görme olabilirmi ya
Ayyy inşallah vardır ya aşılama oldum ben buay okudunuzmu bilmiyorum her ay testlerim düşük çıkardı bu ay 4.15 çıkınca çok heyecanlandım ya yarın sabah yapsam yükselmişse çıkarmıOlabilir inşallah da olur inşallah vardır ve bebisine kavuşursun adetine daha 3 gün varmış adetine bekle bakalım inşallah hayırlısı olur hakkında
Ayyy inşallah vardır ya aşılama oldum ben buay okudunuzmu bilmiyorum her ay testlerim düşük çıkardı bu ay 4.15 çıkınca çok heyecanlandım ya yarın sabah yapsam yükselmişse çıkarmı
Adet oldum ya bayaEvet okudum insalllah çıkar sen bugün yine yap bak bakalım düşmüş mu yükselmiş mi kendini çok kaptırma ki üzülme sonra rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın ben de 1 buçuk yıldır bekliyorum umitlenip sonradan hayal kırıklığı kadar kötü birşey daha yok bu dünya da aşılamanin etkisinden de çıkmış olma ihtimali varmıdır bilemiyorum daha önce yaptıran ablalarim illaki vardır umarım onlarda görür de bilgilendirir
Yok sabah bi uyandım nasıl kanamam oluyodu anlatamam yani çok geliyodu doktora gidicem bugğn ikinci aşılamam başlıcakGünaydın test yaptınız mı ilk idrarla?
Hicc üzülme rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah ilk gebeliğin mi olcak Allah izin verirseAdet oldum ya baya
Yoğun kanama görüyorum
Evet ilk olucak çocuğun yokHicc üzülme rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah ilk gebeliğin mi olcak Allah izin verirse
Evet ilk olucak çocuğun yok
2 yıldır her ay acaba varmıdır diyorum her ay her ay nasıl sürpriz yapacağımı düşünüyorum ama nafile rabbim güzelini bilir en güzelini o verir inşallahNe zamandır istiyorsunuz
2 yıldır her ay acaba varmıdır diyorum her ay her ay nasıl sürpriz yapacağımı düşünüyorum ama nafile rabbim güzelini bilir en güzelini o verir inşallah
Hayırlısı artık üzülmeyin. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşadınız. Ağrılı sökülür ve bol kanamalı olur böyle. Geçmiş olsun, her kadının başına geliyor bu.Yok sabah bi uyandım nasıl kanamam oluyodu anlatamam yani çok geliyodu doktora gidicem bugğn ikinci aşılamam başlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?