Kııızlllllaaaaar testime bakın lötfeennnn🙏🏻🙏🏻

Sfkyvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
235
104
33
26
Bugün aşılamamın 14 günü test yaptım önce 15 dakika sonra çok silik çizgi çıktı sonra yavaş yavaş belirginleşti sizce hamilemiyim

Eklentiler

• FA8F9AEF-8FB2-49F2-9FA6-9BD4B93E18A6.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 390
Var gibi ama her ihtimale karşı erken test yapmanı öneririm hakkında hayırlısı

Pozitif duruyor. Kan verin.

Bugün aşılamamın 14 günü test yaptım önce 15 dakika sonra çok silik çizgi çıktı sonra yavaş yavaş belirginleşti sizce hamilemiyim

Var gibi insalllah hamişsindir ama 5 dakikadan sonra çıkan sonuca aldanmayın diyorlar pek de ümitlenme ki Allah korusun yoksa üzülürsün bı tane daha yap test ya da direk kan ver inşallah hayirli haberler alırız

Var gibi insalllah hamişsindir ama 5 dakikadan sonra çıkan sonuca aldanmayın diyorlar pek de ümitlenme ki Allah korusun yoksa üzülürsün bı tane daha yap test ya da direk kan ver inşallah hayirli haberler alırız
İnşallah canım yarın kan testi vericem inşalah vardır

İnşallah canım yarın kan testi vericem inşalah vardır

Yarın haberdar et mutlaka bizi merakta bırakma insalllah hayal kırıklığı yaşamazsın da bebisine kavuşursun iştE ozaman darısı bizlerin de başına

Benimde böyleydi beta hcg yüksek çikti direk belli olmuştu beklemeden hayirli olsun inşallah vardir

Heralde regl oluyorum Kızlar çok sandım var peçeteye kahverengi akıntı geldi sancım da çok bu ayda olmadı

bi tahlil yaptırsanız, progesteron iğnesi yaparlar belki. testiniz pozitife benziyor

Regl oluyorum büyük ihtimalle hem sancım hem kahverengi akıntı
hamileliktede sancı olur adet olacakmış gibi benimde sancım oldu kahve renkli akıntım geldi 2 gün sürdü ara ara sonra kesildi adetim gecikince testim pozitif çıktı belkide seninki de öyle olyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…