Kııızlllllaaaaar testime bakın lötfeennnn🙏🏻🙏🏻

Geçmediki benim ben adet günümden 4 gün önce adet oldum bildiğimiz adet sonra midem bulanınca test yaptım adetimin 4 günü hamile olduğumu öğrendim
kimyasal gebelik geçiriyor olabilir misiniz değeriniz düşüyor olabilir bi doktora gitseydiniz. Genelde kimyasal gebelikte böyle adet olunup çok az değer çıkıyor

Verdim kan 13.3 çıktı hamileyim yavaş ilerliyor
ikiye katlamış ama kaç gün arayla yaptınız testi? bu kadar yavaş ilerlemez normalde. sizin adet sandığınız yerleşme kanamasına benziyor. bi takipte kalın, doktorunuz zaten olasılıkların farkındadır

kimyasal gebelik geçiriyor olabilir misiniz değeriniz düşüyor olabilir bi doktora gitseydiniz. Genelde kimyasal gebelikte böyle adet olunup çok az değer çıkıyor
Düşmedi yükseldi değerim benim annemde ilk gebeliklerinde kanaması olurmuş genetik sanırım doktorum hamile olduğumu söyledi yarım kan testine gidecem bir daha kan değerim iki günde bir arttı azalsaydı kimyasal diyecektik

2 gün arayla yaptım sanırım geç döllenme olmuş

benimde değerim arttı cok dusuk değerlerde 22 iken 2 gün sonra 8 e dustu kimyasal gecirdim kanamam ve kahverengi lekelenmem olmustu

inşallah güzel sonuçlar alısınız

19 du sonra 30 sonra 22 ye ordanda 8 e dustu kimyasal geçirdim ama değerin katlanarak fazlasıyla artıyorsa korkma insallah sağlıklı gebeliktir
Benim değerim bugün sabah 15.6. Çıktı sonra doktorumun olduğu hastanede yaptım sana 2 de 13 çıktı ben anlamadım laboratuvar farkı olabilirmi

bir önceki değerin neydi ? kaç gün aralıklarla yaptırdın kan testini?
En son pazartesi yaptırdım saat 14.30 da13.3 çıktı bugğn sabah saat 10 da verdim 15.6 çıktı sonra kendi hastaneme doktoruma gitti yavaş ilerleyen bi gebelik olabilir dedi bide burda kan ver dedi orda saat 14:30 da verdim doktorum değerimin 13 olduğunu söyledi yanş 5 saate düşmüş müdür laboratuvar farkımıdır anlamadım doktor laboratuvar farkı olabilir dedi ama bence düşük olucak dua edin ne olur

seni üzmek istemem ama aynı durumu yasamısız 2 gun sonra ver gene dahada duserse kimyasal yasıyosun canım bende kanamamın gelmesini bekliyorum

seni üzmek istemem ama aynı durumu yasamısız 2 gun sonra ver gene dahada duserse kimyasal yasıyosun canım bende kanamamın gelmesini bekliyorum
Çok kötü bi durum psikolojikmen çöktüm ve ben bu ay adet oldum adetteyken hamileliğimi. Öğrendim nasıl olduda o zaman düşmedi şimdi böyle oldu anlamadım Allah yardımcımız olsun senin şuan belirtilerin neler

benim tüp bebekti kanamam geldi transferin 8.günü az bsey snra kahverengi lekeye cevirdi kan verdm beta dusmustu ilaçları bıraktım suan adet olmayı bekliyorum baska belrtim yok Allah yardımcımız olsun ben kac gndur ruh gibiym 2020 yılında 2 kayıp verdim cok zor durum

Rabbim yardımcın olsun bacım benimde ilk aşılamam dı adet olduğum günün sabahı kan verdim 4.15 çıktı doktor gebelik yok dedi adet oldum bildiğimiz kanamalı adet sonra bi sabah eşimin kokusundan midem bulandı test yaptım pozitif çıktı doktor gebelik olabilir dedi ben hastaneye gittim kan verdim 6.63 çıktı doktor gebesin ama iki gün sonra bi daha ver dedi verdim 13.3 olmuştu çok iyi dedi bu sabah yine verdim 15.6 olmuştu doktor bide bizim hastanede ver dedi verdim 13 çıktı dedi cuma bir daha test ver laboratuvar farkıda olabilşr düşükte olabilşr dedi bilmiyorum bende çok üzgünüm ama bunada şükür rabbim en güzelini bilir

tabi inan rabbim neyi uygun görüyosa o oluyo biz üzülüyoruz yeri geliyo ağladıgımız bile oluyo ama rabbim bi hayır gizlemiştir altına mutlaka onun kudretinden sual sorulmaz.cuma gunu tekrarla dahada duserse kımyasaldır ama inşallah yukselır bebegınn senınle olur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…