O ne işe yarıyobi tahlil yaptırsanız, progesteron iğnesi yaparlar belki. testiniz pozitife benziyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne işe yarıyobi tahlil yaptırsanız, progesteron iğnesi yaparlar belki. testiniz pozitife benziyor
Sanırım adet olucam sancım var kahve rengi leke geldiÇizgiyi gördüm ama birkaç gün sonra tekrarla derim
Demekki yanıltııı yine beni artık test yapmıcam töbe ettim silik çıkıyo sonra hasta oluyorumÇizgiyi gördüm ama birkaç gün sonra tekrarla derim
Yerleşme kanaması falan da olabilir ama bilemiyorum tabiSanırım adet olucam sancım var kahve rengi leke geldi
Regli oluyorumYarın haberdar et mutlaka bizi merakta bırakma insalllah hayal kırıklığı yaşamazsın da bebisine kavuşursun iştE ozaman darısı bizlerin de başına
Hayırlısı olsun kuzumDemekki yanıltııı yine beni artık test yapmıcam töbe ettim silik çıkıyo sonra hasta oluyorum![]()
Sancılı olmuyomuş o benim sancım varYerleşme kanaması falan da olabilir ama bilemiyorum tabi
Aynen öyle hayırlısı rabbim hayırlı zamanda versin sağlıklı inşallahHayırlısı olsun kuzum
Bekle bakalım devamı gelmez kanamanın belki dediğim gibi yerleşme kanaması olabilirSancılı olmuyomuş o benim sancım var
canım çatlatma iğnesi olmusmuydun onun etkisi devam ettiği içinde testin böyle çıkmış olabilirDemekki yanıltııı yine beni artık test yapmıcam töbe ettim silik çıkıyo sonra hasta oluyorum![]()
Kan verdim sonucunu bekliyorum belki çıkarBekle bakalım devamı gelmez kanamanın belki dediğim gibi yerleşme kanaması olabilir
Evet oldum ama etkisi 10 günde geçiyormuş onun benim reglime daha 3 gün varcanım çatlatma iğnesi olmusmuydun onun etkisi devam ettiği içinde testin böyle çıkmış olabilir
Aaa ne zaman verdin haber ver hadi hayırlısıKan verdim sonucunu bekliyorum belki çıkar
Sabah verdim sonra akıntı geldi zatenAaa ne zaman verdin haber ver hadi hayırlısı
hayır en az 14 gün sürüyo vucuttan tamamen atılması test yaptıgındada silik çizgi çıkıyor malesefEvet oldum ama etkisi 10 günde geçiyormuş onun benim reglime daha 3 gün var
4 gün önce yaptıklarım saatler sonda çizgi çıkarıyordu dün yaptığım 15 dakika sonra gayeler çizgi oldu sonra yavaş yavaş belirginleşti bende anlamadımkihayır en az 14 gün sürüyo vucuttan tamamen atılması test yaptıgındada silik çizgi çıkıyor malesef
Anladım sonuçlar çıkınca yaz burayaSabah verdim sonra akıntı geldi zaten![]()
Sonuç çıktı miii meraklw bekliyoruz4 gün önce yaptıklarım saatler sonda çizgi çıkarıyordu dün yaptığım 15 dakika sonra gayeler çizgi oldu sonra yavaş yavaş belirginleşti bende anlamadımki
4.15 çıktı ama sancım ve kahve rengi akıntım varsa bilmiyorum ki adetimde 3 gün varSonuç çıktı miii meraklw bekliyoruz
4.15 çıktı sonuç anlamadım ki doktor negatif dedi ama adet tarihime 3 gün varAnladım sonuçlar çıkınca yaz buraya