• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kııızlllllaaaaar testime bakın lötfeennnn🙏🏻🙏🏻

Hayırlısı artık üzülmeyin. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşadınız. Ağrılı sökülür ve bol kanamalı olur böyle. Geçmiş olsun, her kadının başına geliyor bu.
Sağlıklı beslenin, kürü yemiş tüketin eşinizle birlikte. Akşamları eşinize sert türk kahvesi içirin. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
Türk kahvesi iyimi

Selam arkadaslar benim beta degerlerim regl gecikmesinden sonra 22.12 ve 22.9 cikti. Bugun yine kan vericem. Bu sekilde olupta artiş olan oldumu? 2.sorumda düşük yapan arkadaslara nasil agrilariniz oluyor. Acikca umarim dusuk yaparim diyorm. Dis gebelik olmasindan korkuyorm

Yerleşme de ağrı yapabilir, sonuçta rahim tabakasına gömülüyor embriyo. Damara denk gelince de kanama oluyor.

Çok yeni bir gebelik olabilir, yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapın bence
Cuma günü test yaptım 6.63 çıktı doktorum pazartesi bir daha kan ver 10.üzerine çıkarsa gebesin dedi🙈🙈🙈 sence yükselirmi

Rabbim insallah pozitif cikarir karsina sevincin bol olsun insallah canim benim insallah cadi bi kizin olur icimden gecti burdan istersende ozelden yazarsin bana insallah iyi haberlerle 😇
Ayyyyy dünyaya duyururum yeterki olsun😂😂 sağlıklı hayırlı tabiki inşallah dizede nasip etsin

Bende problem yok eşimde vardı o yüzden aşılama yaptık
Yaa benim de eşimde problem var, sizin sayı vs ne kadar. Erkek infertilitesi de aşılama tutuyormuş demekki, İnşallah gebesindir banada umut olursun

Yaa benim de eşimde problem var, sizin sayı vs ne kadar. Erkek infertilitesi de aşılama tutuyormuş demekki, İnşallah gebesindir banada umut olursun
Ayyy inşallah benim yıkamdıktan sonra sperm sayısı 8 milyon olmuştu

Eklentiler

• 67567141-EDC8-49D4-8E6B-59C48A82FE63.webp
    67567141-EDC8-49D4-8E6B-59C48A82FE63.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 33
Ayyy inşallah benim yıkamdıktan sonra sperm sayısı 8 milyon olmuştu
Bzm de ilk testte konsantrasyon 8 milyon du. 2 ay sonra aşırı düştü İnşallah sonucu yanlıştır benimkinin tekrarlaycz bzde

Düşük mü yaptınız acaba 😔 kahve akıntı ve sonrasında kanama buna işaret.

Türk kahvesi iyimi
Evet iyi geliyormuş spermlere.
Cuma günü test yaptım 6.63 çıktı doktorum pazartesi bir daha kan ver 10.üzerine çıkarsa gebesin dedi🙈🙈🙈 sence yükselirmi
Çok değişik bir artış grafiği. Ağır ilerliyor sanki biraz. Tekrar test yaptınız mı? Doktorunuz size en doğru bilgiyi verecektir zaten. Uzaktan biz tahmin yürütüyoruz anca

Evet iyi geliyormuş spermlere.

Çok değişik bir artış grafiği. Ağır ilerliyor sanki biraz. Tekrar test yaptınız mı? Doktorunuz size en doğru bilgiyi verecektir zaten. Uzaktan biz tahmin yürütüyoruz anca
Verdim kan 13.3 çıktı hamileyim yavaş ilerliyor 🙈🙈

Back