- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşındayım amin inşallahİnsalllah yaşın da daha genç sanırım rabbim biran önce kavuştursun evlatlarımıza bizleri
Bende öyle düşünüyorum valla doktorum corona olmuş gidemedimMuhtemelen düşük yapıyorsunuz
Türk kahvesi iyimiHayırlısı artık üzülmeyin. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşadınız. Ağrılı sökülür ve bol kanamalı olur böyle. Geçmiş olsun, her kadının başına geliyor bu.
Sağlıklı beslenin, kürü yemiş tüketin eşinizle birlikte. Akşamları eşinize sert türk kahvesi içirin. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
Cuma günü test yaptım 6.63 çıktı doktorum pazartesi bir daha kan ver 10.üzerine çıkarsa gebesin dediYerleşme de ağrı yapabilir, sonuçta rahim tabakasına gömülüyor embriyo. Damara denk gelince de kanama oluyor.
Çok yeni bir gebelik olabilir, yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapın bence
Ayni ben okudukca uzuluyorum boyle ya2 yıldır her ay acaba varmıdır diyorum her ay her ay nasıl sürpriz yapacağımı düşünüyorum ama nafile rabbim güzelini bilir en güzelini o verir inşallah![]()
Yarın benim gebeliğim varmı yokmu belli olacak ne olur dua etAyni ben okudukca uzuluyorum boyle ya![]()
Rabbim insallah pozitif cikarir karsina sevincin bol olsun insallah canim benim insallah cadi bi kizin olur icimden gecti burdan istersende ozelden yazarsin bana insallah iyi haberlerleYarın benim gebeliğim varmı yokmu belli olacak ne olur dua et![]()
İnşallah vardır canım. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Sizin sorununuz neydiYarın benim gebeliğim varmı yokmu belli olacak ne olur dua et![]()
Ayyyyy dünyaya duyururum yeterki olsunRabbim insallah pozitif cikarir karsina sevincin bol olsun insallah canim benim insallah cadi bi kizin olur icimden gecti burdan istersende ozelden yazarsin bana insallah iyi haberlerle![]()
Bende problem yok eşimde vardı o yüzden aşılama yaptıkİnşallah vardır canım. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Sizin sorununuz neydi
Yaa benim de eşimde problem var, sizin sayı vs ne kadar. Erkek infertilitesi de aşılama tutuyormuş demekki, İnşallah gebesindir banada umut olursunBende problem yok eşimde vardı o yüzden aşılama yaptık
Ayyy inşallah benim yıkamdıktan sonra sperm sayısı 8 milyon olmuştuYaa benim de eşimde problem var, sizin sayı vs ne kadar. Erkek infertilitesi de aşılama tutuyormuş demekki, İnşallah gebesindir banada umut olursun
Bzm de ilk testte konsantrasyon 8 milyon du. 2 ay sonra aşırı düştü İnşallah sonucu yanlıştır benimkinin tekrarlaycz bzdeAyyy inşallah benim yıkamdıktan sonra sperm sayısı 8 milyon olmuştu
8 milyon az degilmi asilananicin canimAyyy inşallah benim yıkamdıktan sonra sperm sayısı 8 milyon olmuştu
Evet iyi geliyormuş spermlere.Türk kahvesi iyimi
Çok değişik bir artış grafiği. Ağır ilerliyor sanki biraz. Tekrar test yaptınız mı? Doktorunuz size en doğru bilgiyi verecektir zaten. Uzaktan biz tahmin yürütüyoruz ancaCuma günü test yaptım 6.63 çıktı doktorum pazartesi bir daha kan ver 10.üzerine çıkarsa gebesin dedisence yükselirmi
Verdim kan 13.3 çıktı hamileyim yavaş ilerliyorEvet iyi geliyormuş spermlere.
Çok değişik bir artış grafiği. Ağır ilerliyor sanki biraz. Tekrar test yaptınız mı? Doktorunuz size en doğru bilgiyi verecektir zaten. Uzaktan biz tahmin yürütüyoruz anca