Teşekkür ederim meldam.Şenizcnm yine muhteşem tarif .tarif güzelde ben becerebilirmiyim onu bilemiyorum
Çok teşekkür ederim Mısraam yorumlarını eksik etmediğin ve güzel sözlerin için.Offffffffffffff bu nasıl bir güzelliktir böyle bayıldımmmmmmmmm.
Eşime bir göstereyim sevebilir çünküşinitzel e bayılıyor.
Paylaşımın için teşekkürler Libi cim.
Bu arada karanfil tadı yoğun olarak hissediliyor mu acaba?
Bu malzeme ile eğer bi kişiye bi dolma vereceksek 8 kişi diyebiliriz.ellerine sağlık bacım.kaç kişilik oluyor bu malzeme ile..8 tavuk göğsü zannediyorum 10 kişilik falan oluyordur değilmi?becerebilirmiyim bilmiyorum ama denemek gerek..
Evet yoğun olduğum zamanlar ekleyemiyorum boş vakit bulunca ardı ardına ekliyorum ki daha ekleyemediklerim var.yaw kizim sen bunlari hangi ara ekledin ben hic gormedimya bi baktim gari 4 tane birden eklemis neysem sirayla gidelim
of of super olmuskafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
vaktinin pek olmadigi belli oluyo bi hafta sonra ekliyon resimleri
heralde eklerken yeniden canin istiyodelikafadulden
neysem gecelim girgiri
valla harika gornuyo be citir citir
bidakine seninki gibi denicem kesin
ellerine saglik bacim benim:1hug:
ellerine saglik libyanam .goruntu super.gene harikalar yaratmissin.
yemede yaninda yat valla.simdi oruc oruc yapilirmi bu bizecokacimcoook
yine harikalar çıkartmışsın ortaya.. ellerin dert görmesin bitanem Şeniz
Dene nehirsonum;tavsiye ederim.Benim çok çok sevdiğim bir tat..canım ellerine sağlık yine döktürmüşsün en kısa zamanda bende deniyecem :))
:)canim ben yapamiyorum bu tarifi yani daha dogrusu hic denemedim ama cok yedim.
muhtesem bir lezzet cok doyumlu.ben 1 tanesini guclukle sonuna kadar bitiriyorum...:))
Ben teşekkür ederim opuyorumnanaktan Ne güzel sözler ..Çok teşekkür ederiz bizimle güzel tariflerinizi paylaştığınız için. Bakıyorum da 98 tarifiniz var. Aileniz çok şanslı bence. Fırınım olmadığı için şimdilik fırınsız tariflerinizi alıyorum. Bakalım yavaş yavaş deneyeceğim. Ellerinize sağlık
kaydirigubbakcemile5ellerinize sağlık tatlım,evet o tadı bende hatırlıyorum,çok nefiss,harikasınopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan Afiyet olsun.Çok teşekkürlerelinize sağlık canım istedi bak şu işe akşam akşamcokacimcoook
Birkaç püf noktası var onlara uyarsanız harika bir tat yakalarsınız..çok süper bayıldım. beşımdaki sınav ve iş telaşını savayım yapacağım. ödül olsun bana..
canım çok güzel gçrünüyor ama ben birşeyi anlamadım iç malzemesi erimiyoymu seninkinde sanki peynir varmış gibi görünüyor iç malzemesinde un varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?