Tavuk Yemekleri Kiev Usulu Tavuk Dolması (Resimli)

libyana ellerine sağlık çok güzel görünüyor canım.kafama takılan, tavukların kesilmiş halinde iç malzemesinde gözüken beyaz şey nedir ben peynir olduğunu düşünüyorum zira yağ olsa pişerken erirdi. ama malzemelerde peynir yok

Merhaba , sağol canım..

İçinde peynir yok.. Hazırladığımız harcın rengi öyle oluyor..

Denemeni tavsiye ederim : )

liby senin yatacak yerin yok mafoldumben tok halimle beni acukturdunmafoldumben

Bayılırım Tavuk Kievskiye. yalnız yiyecek olanlara bir uyarı: ilk bıçak darbesine dikkat edin çünkü içindeki erimiş yağ fışkırıp kıyafetinizi batırabilir.

Bu gerçekten muhteşem bir tarif...
Bir yere kaydedeyim mutlaka deneyeceğim...

La bunun Türk usulü olanından yokmubenneyaptımki:delphin:,

Fekat görüntü muhteşemboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3
liby senin yatacak yerin yok mafoldumben tok halimle beni acukturdunmafoldumben
Tatlısı..
Nerdesin noldu sana amanınohaoldumsmile
Bayılırım Tavuk Kievskiye. yalnız yiyecek olanlara bir uyarı: ilk bıçak darbesine dikkat edin çünkü içindeki erimiş yağ fışkırıp kıyafetinizi batırabilir.
alkisalkisalkisEvvvet,aynen..
Sağolun uyarı için ; )

Bu gerçekten muhteşem bir tarif...
Bir yere kaydedeyim mutlaka deneyeceğim...
opuyorumnanaktan
La bunun Türk usulü olanından yokmubenneyaptımki:delphin:,

Fekat görüntü muhteşemboshayallersmile
olumunekankayizsmile Guzum,sağolasın..

kaydirigubbakcemile5Afiyet olsun..

Rusyada ve baküde olduğum için yedim çok halende yiyorum gerçekten süper bıçakla kestiğimde içinden tereyağ akıyor ya müthiş oluyor evde denemeye çalışıcam hoş bizim burda marketlerde dondurulmuşuda satılıyor tam merkezindeyim ama olsun ellerinize sağlık

Son düzenleme:
Rusyada ve baküde olduğum için yedim çok halende yiyorum gerçekten süper bıçakla kestiğimde içinden tereyağ akıyor ya müthiş oluyor evde denemeye çalışıcam hoş bizim burda marketlerde dondurulmuşuda satılıyor tam merkezindeyim ama olsun ellerinize sağlık
Çok şanslısın arkadaşım :)
Afiyet olsun..

ayyyyyyyyy süper yaa

a.s.

Ben bunu tez tez yaparim icine yag degil de kasar peyniri koyarim bi de yapdikdan sonra bir kac saat buz dolabinda bekletiyorum

ben biseyden emin olamadim, fotoda gorunen tavuk ici malzemesi nasil o seklde kati oluyor ? tereyagi hic eritmiyoru dimi ? yumusayinca icine malzemeleri koyuyoruz sonra mi bu sekilde kati oluyor ici ? ayy kafam karisti :)

ben almanyadayim. sanirim icinde görünen kati yag. burda da satilan kräuterbutter. yani baharatli tereyagi. hazir satiliyo. sekli ona benziyo. ben bu sekilde deneyecegim. tavugun icine bu yagdan sürecegim. bakalim nasil olacak.

Çok güzel görünüyo detaylı anlatım için ayrıca tşk.

Back
X