Merhaba, ben merakımdan soru sormak istiyordum. Sadece yumurta donasyonu mu yaptırdınız, sormamda sakınca yoksa fiyat nedir?Merhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik yaşadım???
Tabiki sorabilirsiniz. Hiçbir sakıncası yok. Ben sadece yumurta donasyonu yaptırdım. Fiyat 4500 Euro. Konaklama be ulaşım hariç.Merhaba, ben merakımdan soru sormak istiyordum. Sadece yumurta donasyonu mu yaptırdınız, sormamda sakınca yoksa fiyat nedir?
Teşekkür ederim cevap için, inşallah dualarınız en kısa sürede gerçekleşir.Tabiki sorabilirsiniz. Hiçbir sakıncası yok. Ben sadece yumurta donasyonu yaptırdım. Fiyat 4500 Euro. Konaklama be ulaşım hariç.
Merhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik y
Benimde yumurta donasyonu başarısızMerhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik yaşadım???
Benimde yumurta donasyonu başarısız.kibrıs dr firdevs uğuzda yaptırdım.yüzde 70basari oranı vermişti olmadı.baskasinin yumurtasıyla bile olmadıysa ümidimi kestim. Hayırlısı buymuşMerhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik yaşadım???
Dünya Tüp bebek Berk Angün.Senin hangi merkez acaba
Ben de istanbul da aret kamere tup bebek yaptim olmadı ve dogru duzgun bir aciklama yapilmadan hemen bir ay sonra ikinci tedavi onerdiler.Sorun belki bendeydi ama arastırmadan anlamadan yeni tedavi onermeleri paracalıktan baska bir sey aklına getirmiyor.Merhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik yaşadım???
Karar veremedim henüz araştiriyorumDünya Tüp bebek Berk Angün.Senin hangi merkez acaba
Merhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik
Bu konuyla ilgili cok guzel bir baslik var ve arkadaslar cok bilgili. Sorunuzu o baslikta sorarsaniz cok faydali geri donusler alirsinizArkafaslar 2016 da kızımı kaybettim tekrar anne olmak istedim 4 tup bebek denemem oldu ama yaştan dolayı negatif sonuçlandı .3 dönmüş embriyo var ama ben donasyon düşünüyorum. Kıbrıs bu konuda oyimis ama merkez çok kafam karıştı lutfen bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların önerilerı benim için çok önemli .ağustosta kibris gidip yüz yüze görüşme yapmak istiyorum ama nereden basliyacagim .lütfen bu konuda yardım edermisiniz.bu arada 50 yaşındayım
Iyi gunler ben yumurta embiyo tranferi oldum belim falan cok agriyordu 3 gunun sabahi bende su gibi baya akinti gelmis bu akintidan sonra belimin agrisi gecti acaba embiyolar tutmadi dusdumu lutfen bana yardim ci olurmusinuzMerhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik yaşadım???
Lütfen endişelenmeyin hemen.stres bu dönemde sizi olumsuz etkiler.Keşke Bunun ne anlama geldigini bilsem size yardımci olabilseydim ama ne yazık ki bilmiyorum.Ben Konuyu daha araştirma asamasındayim.Bilgi topluyorum.Ama bence d.r arayın iciniz rahat etsin.Ben 5 yıl ve 6 tedaviden sonra ilk kez kendim hamile kaldim ama gelisimi iyi gitmiyor 7 haftalik ve kalp atisini alamadik henüz.Ben de bu yüzden cok.endiselim .hayirlisinı dileyelim.hepimiz.Umarim sizinki tutar , yüzunuz emekler bosa gitmez.kalbinizi ferah tutun.Iyi gunler ben yumurta embiyo tranferi oldum belim falan cok agriyordu 3 gunun sabahi bende su gibi baya akinti gelmis bu akintidan sonra belimin agrisi gecti acaba embiyolar tutmadi dusdumu lutfen bana yardim ci olurmusinuz
Bu konuda bilgili olan varmi acabaLütfen endişelenmeyin hemen.stres bu dönemde sizi olumsuz etkiler.Keşke Bunun ne anlama geldigini bilsem size yardımci olabilseydim ama ne yazık ki bilmiyorum.Ben Konuyu daha araştirma asamasındayim.Bilgi topluyorum.Ama bence d.r arayın iciniz rahat etsin.Ben 5 yıl ve 6 tedaviden sonra ilk kez kendim hamile kaldim ama gelisimi iyi gitmiyor 7 haftalik ve kalp atisini alamadik henüz.Ben de bu yüzden cok.endiselim .hayirlisinı dileyelim.hepimiz.Umarim sizinki tutar , yüzunuz emekler bosa gitmez.kalbinizi ferah tutun.