Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, transferinizi oldunuz mu acaba?Kıbrsta hit e gidiyorum ben transfer olacak
Merhaba başka yunurta kaldınız denemek içinMerhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik yaşadım???
Merhaba yunurta donansyonu nerde yapildiOldum evet bugün 4. Günüm
Siz hangi merkezde yaptırdınız acaba? Bende düşünüyorum ama merkez konusunda çok kararsizimTabiki sorabilirsiniz. Hiçbir sakıncası yok. Ben sadece yumurta donasyonu yaptırdım. Fiyat 4500 Euro. Konaklama be ulaşım hariç.
İnş cnm hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba canım bende sevinç hastanesinde yumurta donasyonuyla transfer olucam ocak ayında.. benimle ilgilenen doktor cahit bey ve asistanı ufuk hanım, henüz transfer olmadı ama şunu diyebilirim çok ilgililer, ufuk hanımla sürekli irtibattayız ve her soruma titizlikle cevap veriyor buda beni memnun ediyor, inşaALLAH transferle pozitif sonuç alırızda bende burda sizlere bildiririm