Kıbrıs'ta yumurta ya da sperm donasyonu yaptırıp olumsuz sonuç alanlar.

Merhabalar; bu bölümde Kıbrıs’ta yumurta yada sperm donasyonunda başarısız sonuç alan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım. Kim nerede kaç kere başarısız deneme yaşadıysa söyleyelim. Olumsuz olduğunda hangi merkez ne kadar ilgili buna karar verelim. Transferden sonra yüzümüze bile bakmayan merkezleri burada paylaşalım ki gidecek olanlara fikir olsun. İlk açıklamayı ben yapıyorum madem herşey yolundaydı neden yumurta donasyonunda 3 kere kimyasal gebelik yaşadım???
Merhaba başka yunurta kaldınız denemek için

Arkadaşlarım öncelikle hepimizin allah yardımcısı olsun. Çok zor süreçlerden geçiyoruz hepimiz maddi manevi çok yıpranıyoruz Bir umuda sığınıyoruz hepimiz. Burda birbirimize destek olmalıyız bizi ancak biz anlarız. Ben yandım siz yanmayın doktorlar aracı olarak gönderdiği vita altera merkez var 90 başarı oranı veriyor ama yalan resmen dolandırıcı maddi olarka geçtim parayı aldıktan sonra asla sizinle eskisi gibi olmuyorlar sadece para odaklılar bizim o kadar emeğimiz hayallerimiz çöp oluyor asla yanınızda olmuyorlar

Merhaba canım bende sevinç hastanesinde yumurta donasyonuyla transfer olucam ocak ayında.. benimle ilgilenen doktor cahit bey ve asistanı ufuk hanım, henüz transfer olmadı ama şunu diyebilirim çok ilgililer, ufuk hanımla sürekli irtibattayız ve her soruma titizlikle cevap veriyor buda beni memnun ediyor, inşaALLAH transferle pozitif sonuç alırızda bende burda sizlere bildiririm 🥰🌸

Merhaba canım bende sevinç hastanesinde yumurta donasyonuyla transfer olucam ocak ayında.. benimle ilgilenen doktor cahit bey ve asistanı ufuk hanım, henüz transfer olmadı ama şunu diyebilirim çok ilgililer, ufuk hanımla sürekli irtibattayız ve her soruma titizlikle cevap veriyor buda beni memnun ediyor, inşaALLAH transferle pozitif sonuç alırızda bende burda sizlere bildiririm 🥰🌸
İnş cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤗

X