Kıbrıs'ta yumurta ya da sperm donasyonu yaptırıp olumsuz sonuç alanlar.

Merhaba başka yunurta kaldınız denemek için

Arkadaşlarım öncelikle hepimizin allah yardımcısı olsun. Çok zor süreçlerden geçiyoruz hepimiz maddi manevi çok yıpranıyoruz Bir umuda sığınıyoruz hepimiz. Burda birbirimize destek olmalıyız bizi ancak biz anlarız. Ben yandım siz yanmayın doktorlar aracı olarak gönderdiği vita altera merkez var 90 başarı oranı veriyor ama yalan resmen dolandırıcı maddi olarka geçtim parayı aldıktan sonra asla sizinle eskisi gibi olmuyorlar sadece para odaklılar bizim o kadar emeğimiz hayallerimiz çöp oluyor asla yanınızda olmuyorlar

Merhaba canım bende sevinç hastanesinde yumurta donasyonuyla transfer olucam ocak ayında.. benimle ilgilenen doktor cahit bey ve asistanı ufuk hanım, henüz transfer olmadı ama şunu diyebilirim çok ilgililer, ufuk hanımla sürekli irtibattayız ve her soruma titizlikle cevap veriyor buda beni memnun ediyor, inşaALLAH transferle pozitif sonuç alırızda bende burda sizlere bildiririm

İnş cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

Daha önce de tavsiye etmissiniz aynı merkezi olumlu dan olumsuza dönme nedeniniz nedir?

Daha önce de tavsiye etmissiniz aynı merkezi olumlu dan olumsuza dönme nedeniniz nedir?
Canım ilk başta herşey o kadar güzel muazzamdı ki sorma taa ki parayı vereene kadar transfer günü başladı aslında ilgisizlikleri .Bana söylenen en aşağı 6.8 embriyo dondurulur yönündeydi parayı aldıktan sonra tavır ilgi alaka değişmişti birde baktım 3. Gün 8 embriyo gayet iyi 5. Gün oldu arayab soran yok ben kendi çabamla öğrendim ki tek iki embriyo kalmış nasıl işse artık. Neyse tamam tutsunda dedik pozitifi aldım iyi dedim kıbrısta yaşıyorum bu arada . Benden sürekli leke geliyor kahverengi arıyorum hemşire normal normal sakın ilaç bırakma kanamam var normal bırakma hem kan sulandırıcı ipne kullanıyorum hemde hap bıraktırmaları gerekşrdi bıraktrmadılar neyse kese için size gelcem dediö türkiye döncektim çünkü keseyi göreyeiö gideceğim.6. Hafta oldu gittim be ilgi var ne alaka enver olan doktor bir kızıyor işte bu kadar evham ne daha çok erken kese 8. Haftada ya dedim doktorm özellikle dedi 6 da git bana bir kızdılar bir kızdılar neyse bakalm bi dedi kese yok bak dedi ben sana erken demedm mi falan azarı yememle bilet alıp adnaaya uçmam bir oldu zaten aynı gün içinde baktık ki kese var işlerine gelmedi . Neyse çok fazla kan sulandırıcı kullanmaktan bebeğimin gelişimi durdu her doktor nasıl kanama varken kullanırsın dedi hatta . Neyse olmadı ben yazıyoruö hemşirelere güya her zaman yanımdakar ya dediği şey yaaa kötü olmuş bu . Neyse ben kürtaj oldum psikolojim berbat halde . Ya bir ara geçmiş olsun de parago almadan yasemininden tut hemşiresine asistanına kadar ararlardı paradan sonta çıt kesildi ses . Neyse bir gün baktım tek mesaj yaseminden kordinatör olandan … hanım işre yeniden bize gelirseniz 3500 euro ama hemen gelirseniz zaman girmesin araya deneyelim hemen 1. Si 2 ay asla işlem yapılmamalı kürtajdsm sonra 2. Bana de ki geçmiş olsun neden oldu bizden mi kaynaklı şöyle mi dediği tek şey sizden kaynaklanır sizin hatanız . Ya hepsine razıyım bana çıkıp geçmiş olsun deyin halimi anlayın biri beni anlasın onların gözünde sadece para odaklıydım ben . Hala da öyle ben yandım siz yanmayın sonrasında hemşirem kendiisi benden helallil istedi dedi ki sen çok emek çektin bizlere hergün pastalar börekler hakkınj helal et gerçekten sana yapılan haksızlıktı . Neyse ister inanın ister inanmayın burda bir bayanın yorumu vardı ben sormuştum sizin hakkıdna böyle diyorlar diye bir sürü suçlamalar da bulundular . Neyse dediği gibi kadının aynı döndğm dolaştım bende yandım . Siz yanmayın iyice araştırrın . Ha bu arada beni doktorum yönlendirmişti doktor hemşire hasta kim eğer oraya hasta yönlendirirde götürürse ona güzel bir para veriyorlar 2 sene önce 20 bin falandı bana da dokyor önerdi ordan biliyorum hepsine gerçekten haram zıkkım olsun. Ben merkez önermiyorum ama iyice araştırın iyice he bu arada yok doktor yardmcı oldu fiyatta yok şu bu yanlş aynı anda transfere girdiğimix bayan 5500 euro ile girdi benden bir gün sonra olan 6000 ben 5000 bir arkadaş 4800 euro ve hepimizin hiiiiç dondurulcak embriyo kalmadı allahın işine bak :) birde hepimize aynı yumurta sayıları verilmişti kime ne denk gelirse artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…