- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
- Konu Sahibi vuslatizmir
-
Bak ben de 34 yaşındayım henüz benim de evladım yok beni tanıyanlar bilir çok istediğim şeydir anne olmak.. yalnız değilsinbeni o yediğim beddua benden aldı bir el bile bana bunu dediyse ben daha bisey demem ama Allah a saldım
Bak ben de 34 yaşındayım henüz benim de evladım yok beni tanıyanlar bilir çok istediğim şeydir anne olmak.. yalnız değilsin
gercek mi Allah benden önce sana versin insalahBak ben de 34 yaşındayım henüz benim de evladım yok beni tanıyanlar bilir çok istediğim şeydir anne olmak.. yalnız değilsin
Yaşamayan ne bilsinBak ben de 34 yaşındayım henüz benim de evladım yok beni tanıyanlar bilir çok istediğim şeydir anne olmak.. yalnız değilsin
En kısa zamanda ikimize de versin.. konu nu pek bilmiyorum ama yumurtlama mi olmuyor yada rezervi mi yok pek bilgim yok hakkında o yüzden soruyorum deşmekte istememgercek mi Allah benden önce sana versin insalah
Bu olmadı işte o ve sigarayı birakman lazim gebeliğe engel olduğunu okuyoruz heryerden
yumurta verzim yok erken menopoz hastasıyım bu kıbrısla alakalı bilgi edinmek için girdim burayaEn kısa zamanda ikimize de versin.. konu nu pek bilmiyorum ama yumurtlama mi olmuyor yada rezervi mi yok pek bilgim yok hakkında o yüzden soruyorum deşmekte istemem
Ah kuzummm yaşamayan da az çok anlar hakaret etmez en azından beddua etmez. Bu karakterler alakalı bir durumYaşamayan ne bilsin
napayım bırakamıyoeumBu olmadı işte o ve sigarayı birakman lazim gebeliğe engel olduğunu okuyoruz heryerden
Allah büyük canım, umudunu kaybetmeyumurta verzim yok erken menopoz hastasıyım bu kıbrısla alakalı bilgi edinmek için girdim buraya
Heekes kendi yaptigindan sorumlu canimAh kuzummm yaşamayan da az çok anlar hakaret etmez en azından beddua etmez. Bu karakterler alakalı bir durum
Hmm hiç bir bilgim yok o konuda. İnshaAllah en kısa zamanda yardımı bulursun .yumurta verzim yok erken menopoz hastasıyım bu kıbrısla alakalı bilgi edinmek için girdim buraya
umut var umudum olmasa ınan bir dakka cekemem bı kadar yüküAllah büyük canım, umudunu kaybetme
Gün doğmadan neler doğarumut var umudum olmasa ınan bir dakka cekemem bı kadar yükü
Kuzum sen evli mıydın hiç bak bunu sormadım bilmiyorum daGün doğmadan neler doğar
Evliyim canım,aslında geyik topiğinde konuşuyordukKuzum sen evli mıydın hiç bak bunu sormadım bilmiyorum da
vallaha 11 yıldır evliyim hastalıgımı bulmaları zaman buldu yıllardır ssk da tedavı gördüm özele bir kez gittim param yoktu şimdiide biraz para ayarladım kıbrısa gitmek istıyorum yumurta donörü tedavısı var birsin dinen caiz değil içime pek sinmiyor ama içimdeki istegi bastıramıyorum bilmiyorumHmm hiç bir bilgim yok o konuda. İnshaAllah en kısa zamanda yardımı bulursun .
Ne zamandır böyle menopoz durumu ?
Konuşuyorduk da pare evli değil ya sanki senide öyle sanıyordum ay doğru ya evlisin.Evliyim canım,aslında geyik topiğinde konuşuyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?