kıbrısta yumurta donör ile gebe kalan var mı?

Arkadaşım yanlış anlama ama üslubun ilginç geldi. Böyle sorarsan insanlar cevap vermek istemez. Zaten ciğeri yanmış, çocuk için yıllardır acı çeken insanlar için bu ifadeler çok basit. Öncelikle kafanda konuyu netleştir. Şöyle düşün. Tüp bebek tedavisinin aynısı sadece yumurta başkasından. Hamile kalıyorsun bir sürü iğne ilaç kullanıyorsun ve 9 ay taşıyorsn. Senden doğan bir varlığa soğuk hissetmen mümkün olabilir mi? Çocuk sevmekle ilgili bir şey bence. Ama için rahat değilse bence bu sürece hiç girme. Çünkü hamilelikte rahat ve huzurlu olmak önemli. Gönlünce olsun inşallah.

Çocuğuma alisamadim diyen üyeyi ben de hatırlıyorum.İcinizde böyle bi his olabileceğine dair en ufak şüpheniz varsa girmeyin bence bu işe.Bana kalırsa bebeğin içinizde büyümesi,tekmelerini hissetmek.emzirmek,doğurmak bunlardan daha öte bi duygu olamaz.O bebek de benim gözümde donorun değil doguranindir.Cunku doğuran kadın bütün süreci yaşayan kişi.Bundan daha öte annelik olabilir mi

Bugün YouTube da evlat edinilen Amerikali minik bi kızın babasına ilk babacim deyisine dair bi video izledim.Nasil mutlu dady diyo anlatamam kizlar.Bu başka bi his kızımi dünyaya getirdikten sonra çok daha iyi anladım.İnsan evlat edince o çocuk nasıl canı kanı oluyo.Ne farkı var dogurmaktan.Biri kalpten biri karından.Kaldi ki siz karninizda tasicaksiniz.Bundan öte ne olabilir ki.Size kordonla bağlı olucak doğana kadar hem de.Dogduktan sonra sutunuzle hayat vericeksiniz.Bunlar bi kadinin yaşayabileceği en muhteşem şeyler.Emin olmadan hiç girmeyin bu işe.Hem kendinizi yer bitirirsiniz hem bebeğinizi.

Kendi yumurtasından çocuk doğurup çocuğuna alışamayan milyon tane insan vardır ama bu özlemde olup, yumurta donasyonu ile hamilelik yaşayan kadınların içindeki annelik içgüdüsü, tüm tabiatı kucaklayacak kadar büyüktür zaten.
Karnında büyüyecek, senin bedeninden, kordonundan beslenecek. Kalbi senin içinde atacak. Dünyaya gelince de senin sesini duyup seni tanıyacak. Yani birebir annelik.
Daha ne olsun.
Bizim köyde komşunun hindisi vardı. Tavuk yumurtalarıyla kuluçkaya yatırmışlar hindiyi.
Yavrular doğmuş. Hepsi tavuk yavrusu ama hindinin onlara bir annelik yapışı vardı, görmen lazım. Yanlarından sinek uçmasına izin vermiyordu yavruların. Birini seveyim dedim civcivlerin, beni parçalayacaktı.
Annelik işte dedim o zaman, ne kadar güzel bir his. Her canlıda hem de.

O kadar güzel anlatmışsınız ki teşekkürler benim hiç öyle korkularım olmadı yani soğuk hissedeceğim falan... tek endişem donörü tanımadığım için ciddi bir rahatsızlık taşır mı kısmına takıldım. İnsan bedensel veya akli her şeyden korkuyor haliyle. Sonra süreç başladı ve hamile kaldım. Kalbi, kesesi, eli ayağı derken o korkular da silindi gitti. Her gün onlarla konuşmak o kadar güzel ki... İçimde büyüyorlar. Canım yavrularım... Eğer çocuk sevgisi yürekteyse hiçbir şey sizi yıldırmaz. Rabbim Nasip ediyor. Güzel düşünelim güzel olsun.

canım sen hangi doktorda tedavi olmustun

vuslatizmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…