- 28 Haziran 2011
- 63.306
- 158.912
- 898
- Konu Sahibi vuslatizmir
-
Pare bekar hepimizi bekarlar kulübüne toplamış gibi dimiKonuşuyorduk da pare evli değil ya sanki senide öyle sanıyordum ay doğru ya evlisin.Gece gece akıl kalmadı..
Çocuk var mıydı sende
Allah gönlüne göre versin inşallah canim tez zamandavallaha 11 yıldır evliyim hastalıgımı bulmaları zaman buldu yıllardır ssk da tedavı gördüm özele bir kez gittim param yoktu şimdiide biraz para ayarladım kıbrısa gitmek istıyorum yumurta donörü tedavısı var birsin dinen caiz değil içime pek sinmiyor ama içimdeki istegi bastıramıyorum bilmiyorum
Ben de onu diyecektim hani sperm olayını caiz değil diye biliyorum ama yumurta donörü ilk kez duyuyorum demek ki oda varmış. Soğan kürü filan dene din mi? Yani ben İbrahim Saraçoğlundan duymuştum soğan kürü çok yalis bir kadinin haliyle menopoz bir kadının gebe kamasina neden olmuştuvallaha 11 yıldır evliyim hastalıgımı bulmaları zaman buldu yıllardır ssk da tedavı gördüm özele bir kez gittim param yoktu şimdiide biraz para ayarladım kıbrısa gitmek istıyorum yumurta donörü tedavısı var birsin dinen caiz değil içime pek sinmiyor ama içimdeki istegi bastıramıyorum bilmiyorum
sen evli değimisinPare bekar hepimizi bekarlar kulübüne toplamış gibi dimibenimde çocuğum yok o yüzden çok iyi anlıyorum. Yardim etmeye çalışıyorum canım zor çaresiz kalmak
Evliyim canimsen evli değimisin
gercek mi Allah benden önce sana versin insalah
Rabbim sizi sevindirsinEn kısa zamanda ikimize de versin.. konu nu pek bilmiyorum ama yumurtlama mi olmuyor yada rezervi mi yok pek bilgim yok hakkında o yüzden soruyorum deşmekte istemem
yepsını denedim doktorlar senın coxugun olmaz diyor bana kıbrıs çaren diyor hepsıBen de onu diyecektim hani sperm olayını caiz değil diye biliyorum ama yumurta donörü ilk kez duyuyorum demek ki oda varmış. Soğan kürü filan dene din mi? Yani ben İbrahim Saraçoğlundan duymuştum soğan kürü çok yalis bir kadinin haliyle menopoz bir kadının gebe kamasina neden olmuştu
Oy kuzum İnshaAllah biran once hepimize naisb olucak Allah'ın izniyle.. ben geçen senelerde bebek için uzun zaman çırpınan insanların bu sene gebe olduklarını öğrendim MashaAllah biz de öyle olucaaz İnshaAllahPare bekar hepimizi bekarlar kulübüne toplamış gibi dimibenimde çocuğum yok o yüzden çok iyi anlıyorum. Yardim etmeye çalışıyorum canım zor çaresiz kalmak
İnş bir mucize oluryepsını denedim doktorlar senın coxugun olmaz diyor bana kıbrıs çaren diyor hepsı
aminnnm canım saolasınRabbim sizi sevindirsin
Hayırlı ,sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin size ve tüm isteyenlere inşallah
Aminn Allah' razı olsun canımRabbim sizi sevindirsin
Hayırlı ,sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin size ve tüm isteyenlere inşallah
insalahİnş bir mucize olur
Allah büyük kuzum, dert veren dermanda verirOy kuzum İnshaAllah biran once hepimize naisb olucak Allah'ın izniyle.. ben geçen senelerde bebek için uzun zaman çırpınan insanların bu sene gebe olduklarını öğrendim MashaAllah biz de öyle olucaaz İnshaAllah
Bazen olmaz dedikleri olu verir. Çokta heveslendirmek istememekle beraber kaç kez denedin acaba eğer bir kez filan denediysen belki hemen fayda vermeyebilir.. bir kaç kez deneseydinyepsını denedim doktorlar senın coxugun olmaz diyor bana kıbrıs çaren diyor hepsı
5 tüp benek 6 asılama denedim doktor diyordu bılmadın mı dediki en son 23 yasında geldin buraya gencliginşn en guzel gunlerinde ozmamanlar bile tedavıye cwp vermezken 32 yasındasın simdi ne beklıyorsun parmagını kes yenisi cılarsa senın yumurtan da öyle cıkar herkeze güller acar doktorum şaka lasır güler benş görünce sen genemi geldin der acıyarak bakardı hep dünyalar basıma yıkılırdı ama bellş ermezdim kahkaha atardım delisin sen derlerdi ven böyleyim hep gğlerim sakaya vururumBazen olmaz dedikleri olu verir. Çokta heveslendirmek istememekle beraber kaç kez denedin acaba eğer bir kez filan denediysen belki hemen fayda vermeyebilir.. bir kaç kez deneseydin
Söylemeden edemeyeceğim çok çok güzel kalplisinPare bekar hepimizi bekarlar kulübüne toplamış gibi dimibenimde çocuğum yok o yüzden çok iyi anlıyorum. Yardim etmeye çalışıyorum canım zor çaresiz kalmak
Canım ne kadar zor şeyler yaşamışsın5 tüp benek 6 asılama denedim doktor diyordu bılmadın mı dediki en son 23 yasında geldin buraya gencliginşn en guzel gunlerinde ozmamanlar bile tedavıye cwp vermezken 32 yasındasın simdi ne beklıyorsun parmagını kes yenisi cılarsa senın yumurtan da öyle cıkar herkeze güller acar doktorum şaka lasır güler benş görünce sen genemi geldin der acıyarak bakardı hep dünyalar basıma yıkılırdı ama bellş ermezdim kahkaha atardım delisin sen derlerdi ven böyleyim hep gğlerim sakaya vururum
Canım benim Allah razı olsun, çok teşekkür ederimSöylemeden edemeyeceğim çok çok güzel kalplisin
Rabbim sanada anne olmayı nasip etsin inşallahbütün isteyen herkese de
Senin acıyla başetme yöntemin bu aslında canımdoktorlar bana sasırırdı nasıl böyle neşeli diye onlar içimi acıtan sözler etse bşle ben gülerdim olcak olcak ben biliyom derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?