- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
-
Aslında kimse kendini saklamıyor, sizin yazdığınız üyeler yıllardır siteye zaten girmemiş, son görülmelerine bakıp öyle yazın, diger konunuzda size yardımcı olmak için yazanlar oldu, onlara cevap verin de konunuz üste çıkıp güncel kalsınkıbrıs ta yumurta dönörü ile hamıle kalan varmı bilgilerinize ihtiyacım var nasıl bir duygu cocuga alıstınız mı aranızda kı bağ sevgi nasıl ben iyi ve güvenilebilir klinik arıyorum lütfen yorumlarınızı beklıyorum hiç biryerden cwp alamıyorum herkez kendini saklıyor anlıyorum ama ben bire bir yaptıranlardan bilgi almak istiyorum
Kimse kendini saklamıyor. Yumurta donasyon diye araştırın. Sorularınız çok entresan!!! Nasıl duygu, çocuğa alıştınızmı,bağ sevgi nasıl sorular tövbe estağfirullah.bence siz henüz hazır değilsiniz. Hiç bu yola girmeyin naçizane tavsiye. Hepiniz araştırdık,bilenlerden, tavsiyeler aldık da sizin gibi araştıranı ben hiç görmedim.kıbrıs ta yumurta dönörü ile hamıle kalan varmı bilgilerinize ihtiyacım var nasıl bir duygu cocuga alıstınız mı aranızda kı bağ sevgi nasıl ben iyi ve güvenilebilir klinik arıyorum lütfen yorumlarınızı beklıyorum hiç biryerden cwp alamıyorum herkez kendini saklıyor anlıyorum ama ben bire bir yaptıranlardan bilgi almak istiyorum
Aaaa canım açmışsın iste konuyu ,biz görüyoruz. Yorumda yapıyoruzkıbrıs ta yumurta dönörü ile hamıle kalan varmı bilgilerinize ihtiyacım var nasıl bir duygu cocuga alıstınız mı aranızda kı bağ sevgi nasıl ben iyi ve güvenilebilir klinik arıyorum lütfen yorumlarınızı beklıyorum hiç biryerden cwp alamıyorum herkez kendini saklıyor anlıyorum ama ben bire bir yaptıranlardan bilgi almak istiyorum
bilmediğim için soruyorum cünkü bir bayan coxuguma ısınamıyorum baskasının yumurtası yazmıstı o aklımda kaldıKimse kendini saklamıyor. Yumurta donasyon diye araştırın. Sorularınız çok entresan!!! Nasıl duygu, çocuğa alıştınızmı,bağ sevgi nasıl sorular tövbe estağfirullah.bence siz henüz hazır değilsiniz. Hiç bu yola girmeyin naçizane tavsiye. Hepiniz araştırdık,bilenlerden, tavsiyeler aldık da sizin gibi araştıranı ben hiç görmedim.
Canım buradan devam etbilmediğim için soruyorum cünkü bir bayan coxuguma ısınamıyorum baskasının yumurtası yazmıstı o aklımda kaldı
Sorma bende domestosumSeher domestos, yetiştim dkfkfkf ya deli gibi kahkaha attım, çocuk uyandı, kocam huylandı hahah
Kimse kendini saklamıyor. Yumurta donasyon diye araştırın. Sorularınız çok entresan!!! Nasıl duygu, çocuğa alıştınızmı,bağ sevgi nasıl sorular tövbe estağfirullah.bence siz henüz hazır değilsiniz. Hiç bu yola girmeyin naçizane tavsiye. Hepiniz araştırdık,bilenlerden, tavsiyeler aldık da sizin gibi araştıranı ben hiç görmedim.
Sorma bende domestosum
Canım bak şimdi dinle beni.kız domestos sizin kızlar beni hem cagiriyo hem haşlıyor ben bunlara naptım
kız domestos sizin kızlar beni hem cagiriyo hem haşlıyor ben bunlara naptım
Sen sorunu sor sehere,bak dinliyor senikız domestos sizin kızlar beni hem cagiriyo hem haşlıyor ben bunlara naptım
tamamCanım bak şimdi dinle beni.
En üstte sağda şimşek var ya onu tıkla.hem son konuları hem profil mesajlarını gorursun
Kimsenin profiline yazma ama sonra şikayet ederler ceza alirsin
kız yok ben senı sordum senle asos benşmle cok ilgilendi ya sizi kendime daha yakın hissettimSen neden çağırdın beni kuzum? De bakayım, sataşma kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?