- 17 Aralık 2015
- 399
- 203
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar kibrista yasiyorum ve dun aksam aydina fal baktirmaya gittim. Resmen tarih bile vererek herseyi soyledi, evli ve evinde bakiyor. Dahasi tarot kahve birlikte bakiyor evet kisa ama ne sorarsaniz cevabini aliyorsunuz. Inanin tatmin olacaksiniz. Isteyene ozelden num verebilirim
Adam resmen bu isi biliyor.
Elmas uzun suredir fal bakmiyor cunku cok zor gunler gecirdi bu konuyla alakali
Füsün sadece belli basli kisilere bakiyor ve 350 tl fiyati ama insanin ebesine kadar soyluyor magosada yasiyor telefonla ulasmaniz nerdeyse imkansiz.
selam bulabildiniz mi elmasın numarasınıMerhabalar bana falci Elmas'in telefonu gerekiyor rica etsem bilenler yazabilir mi bana
Sevda hanmin numarasini alabildiniz mi? Aldiysaniz banada atarmisn lutfenArkadaslar, bana da özelden yaza bilirmisiniz sevda falcinin numarasini, lütfen... mersi)
Memnum degilmisinz.. halbuki hakkindaki yorumlar cok olumluyduSevda Hnm cok gereksiz psikolojik danışman gibi paranıza yazıl.ben sildim numarasını
Anladim.. onun yerine birde aydin diye biri bakmaya baslamis smdi kendi evinde bakiyrms onu hic duydunuz mu.. tavsiye ediyrmusunzTavsiye veriyormuş fiyatı da cok pahalıydı
Anladm eger bilginiz olursa lutfen paylasnSevda kıbrıstaydı.aydın da öyle.burdan duyduğum kadarıyla.aydın Hakkında fikrim yok.