Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aydini tavsiye ediyrmusun.. bazilari paraci cikiyr yaArkadaslar kibrista yasiyorum ve dun aksam aydina fal baktirmaya gittim. Resmen tarih bile vererek herseyi soyledi, evli ve evinde bakiyor. Dahasi tarot kahve birlikte bakiyor evet kisa ama ne sorarsaniz cevabini aliyorsunuz. Inanin tatmin olacaksiniz. Isteyene ozelden num verebilirim
Adam resmen bu isi biliyor.
Elmas uzun suredir fal bakmiyor cunku cok zor gunler gecirdi bu konuyla alakali
Füsün sadece belli basli kisilere bakiyor ve 350 tl fiyati ama insanin ebesine kadar soyluyor magosada yasiyor telefonla ulasmaniz nerdeyse imkansiz.
Peki sana ne dedi de çıktı? O kadar iyi olacak kadar neyi bildi?Hayır arkadaşlar her deyene inanmayın..Sevda hanım çok güzel tarot falı bakıyor.. Ben sevda hanımı 6 yıldır tanırım arkadaşlara da tavsiye ederim.. Sevda hanıma gitmek isteyenlere, ilgilenenlere ben iletişim telefonunu veririm..
Sevda kaça bakıyor fala ?Sevda cok yüksek bir fiyat talep ediyor .ayrıca baktıranlardan duyduğum kadarıyla .terapi yapıyormuş akıl verme gibi
Magosada izmirden gelen bir falci var, inanılmaz dandik bir falcıBurda bir de arife diye bi kadından bahsediliyor, çok duydum.ama o da biraz yüksek ücretle bakıyormuş.onu da denemeyi çok istiyorum, bakalım.yine sonucu burdan paylaşırım.