• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs’da Yaşamak...

Araba hakkı yok artık malesef sanırım eskiden varmış ama ticaret yapmaya çalışanlar yüzünden yasaklanmış sadece vatandaş olanlar çıkarabiliyor evet tekrar kursa gitmeniz lazım ters çünkü trafik
Kıbrıs’dan birilerine ulaştı eşim, onlar da diğer arkadaşın dediği gibi kursa gitmenize gerek yok, bir haftada alışırsınız dediler. Zaten trafik çok sakin olduğu için sorun yaşamazsınız dediler

Tekrar kursa gitmenize gerek yok tc ehliyetini gösterip karşılığında KKTC ehliyeti alıyorsunuz. Trafik ters ama yollar kolay kendi kendinize alışırsınız
Evet buradaki arkadaşlar kullanamazsınız falan deyince eşim de birilerine ulaştı Kıbrıs’dan siz haklısınız. Dediğiniz gibi bir haftada alışırsın, yollar tenha zaten dediler.
Antalyayla havası aynı
Gazimogasa deniz kenarı olduğu için Antalya ile aynıymış.
Ev kiraları pahalı ve sterlinle bence otelde kalmak çok mantıklı yemek masrafı da olmaz belki çocukla zorlanabilirsiniz
Evet biz de o yüzden oteli tercih ettik işte. Hem maddi hem manevi :KK49: yemek derdi yok, temizlik yok ama ütüden kurtulamıyor kadın milleti ona çözüm yok
İmkanınız varsa girneye geçin magosa sıkıcı Kıbrıs'ın en güzel yeri girne. Ben çok seviyorum özledim
Evet canım bu otelde yapabilirsek. Yani karşılıklı memnun kalırsak Girne’deki otele geçiş yapacak eşim daha sonra süre belli değil turizmde herşey aniden gelişir.
Bebek de sosyal olur otelde odaya tıkılıp kalmayın otelde gezin çocuklar için oyun alanı da vardır. Biz bebekle tatile çıktığımızda bizimkine kalabalık iyi geldi yürütecle saldık otelin içinde çığlık çığlığa koşturuyordu :KK70:
Otelin içinde mi yürüteçle gezdi çok iyiymiş, oyun alanı havuz oraları değerlendirmek istiyorum ben de yoksa sürekli odada zor oyalarım.

Kıbrısın en güzel otelleriden birisi..
Bir tavsiye size,gdiderken bolcana şort ve askılı elbiselerden alın sandalet ve terlik mutlaka olmalı.
Giyim orada pahalıdır,kıyafet işini gitmeden mutlaka ayarlayın..
Birde sinek kovucuyu ihmal etmeyin..
Hımmm teşekkürler tavsiyeler için böyle şeylere ihtiyacım var.

Kıbrıs’dan birilerine ulaştı eşim, onlar da diğer arkadaşın dediği gibi kursa gitmenize gerek yok, bir haftada alışırsınız dediler. Zaten trafik çok sakin olduğu için sorun yaşamazsınız dediler
Inşallah alışır gidince de yazın bize nasıl olduguny

Aynen turistik olduğu için fiatlar katlanıyor orada.
Oysaki bir çok ürün Türkiye'den gidiyor oraya..
Aynen abla gümrük bisey derken kat kat artıyor fiyatlar burda sıradan bir berrak atlet 5 tl orda bakkalda bir kadın satıyordu 10 tl ben duyunca şok olmuştum kadın istanbuldan ihraç fazlası ne varsa doldurmuş gelmiş orda satıyor kiloyla alıp tek tek satıyor ev aldı kadın orda resmen o paralarla:KK70:

Aynen abla gümrük bisey derken kat kat artıyor fiyatlar burda sıradan bir berrak atlet 5 tl orda bakkalda bir kadın satıyordu 10 tl ben duyunca şok olmuştum kadın istanbuldan ihraç fazlası ne varsa doldurmuş gelmiş orda satıyor kiloyla alıp tek tek satıyor ev aldı kadın orda resmen o paralarla:KK70:

Bir zamanlar kıbrıs malları satılırdı,şimdi tam tersi oldu onlar satıyorlar..

Evet buradaki arkadaşlar kullanamazsınız falan deyince eşim de birilerine ulaştı Kıbrıs’dan siz haklısınız. Dediğiniz gibi bir haftada alışırsın, yollar tenha zaten dediler.

Gazimogasa deniz kenarı olduğu için Antalya ile aynıymış.

Evet biz de o yüzden oteli tercih ettik işte. Hem maddi hem manevi :KK49: yemek derdi yok, temizlik yok ama ütüden kurtulamıyor kadın milleti ona çözüm yok

Evet canım bu otelde yapabilirsek. Yani karşılıklı memnun kalırsak Girne’deki otele geçiş yapacak eşim daha sonra süre belli değil turizmde herşey aniden gelişir.

Otelin içinde mi yürüteçle gezdi çok iyiymiş, oyun alanı havuz oraları değerlendirmek istiyorum ben de yoksa sürekli odada zor oyalarım.
Aynen herkesin içinde yürüteçle ordan oraya koşturuyordu herkes sevdi :) insanlarla temas kurdukca daha çok gelişiyorlar

Back
X