- Konu Sahibi akrepistan
Evet aynen dediğiniz gibi.Bencede otel daha iyi olur eve çıkmayın,ev kiraları,elektrik faturası yüksek diye duydum,otelde kalırsanız bunların hiçbiri olmayacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen dediğiniz gibi.Bencede otel daha iyi olur eve çıkmayın,ev kiraları,elektrik faturası yüksek diye duydum,otelde kalırsanız bunların hiçbiri olmayacak.
Duruma bağlı. Şimdilik en az 2 yıl kalma sözü verdi ama tabi şartlar neyi gerektirirse bizi zorlamazlar ama otel odasında yaşamamız şart değil bu sadece alternatif olarak sunuldu bize biz de denemek istedik.Geçici bir durum mu
Her daim otel odası
Zor olur
Bilemedim
Evet ben de öyle hayal ediyorum, ailem Tekirdağ’da zaten İstanbul’a 2 saat. Bakalım hayaller Paris gerçekler Muş olmasın da.Sıfır harcamayla mis gibi yaşayacaksınız bence Harika! Arada uygun uçak bileti bulup İstanbul’a falan kaçarsınız ne güzel işte
Oranın vatandaşı olmak için ne gerekli peki?Eşim öğretmen ve orda daha iyi imkanlar olduğu için gitmeyi çok istiyorum ben zaten oranın vatandaşıyım inşllah kayınvalidem gül karışmasa gideriz
Duruma bağlı. Şimdilik en az 2 yıl kalma sözü verdi ama tabi şartlar neyi gerektirirse bizi zorlamazlar ama otel odasında yaşamamız şart değil bu sadece alternatif olarak sunuldu bize biz de denemek istedik.
Benim annem oranın vatandaşı babam değil annem sayesinde oluyorum .diğer türlü baya zor bildiğim kadarıylaOranın vatandaşı olmak için ne gerekli peki?
Valla Antalya o kadar sıcak ki daha fazla ne kadar sıcak olunur ki diye hayal edemedim sanırım ondan3 yaz gittim mağusaya hiçte antalya sıcagına benzemiyor
Balkona sigara içmek icin bile adım atamıyordum
Zaten onun dısında bir seyede cıkılmıyordu öğle saatlerinde tüm dükkanlar kapalı oluyordu sadece süpermarketler açıktı
Kıbrıs güzel ben severim sizde seversiniz bence huzurlu
Polisleri silah dahi taşımıyor siz düşünün ne kadar sakin bir yer olduğunu:)
Hadi ya üzüldüm şimdi. Ehliyetim var diye bu konuda rahattım, çünkü en büyük sorun ulaşım demişlerdi. Eşim de hemen araba alırız, alışırsın kısa sürede diyordu alır kızı gezersiniz. KullanamaZ mıyım? İyi bari taksiler ucuzmuş.Aman ha araba işini unutun.Trafik sağdan işliyor.Soldan trafiğe alışık olanlar için çok tehlikeli.Araba kullanmak
bir refleks aynı zamanda ve sizin refleksleriniz oraya göre ters gelişmiş.O işi en az bir sene unutun.Çok
tehlikeli.Taksiler ucuz taksi kullanın.Otelin servisi de vardır onu da kullanırsınız.
Yani çok rahat gerçekten istediğiniz herşeyi bulabilirisiniz ulaşım açısından hiç bir sıkıntı yok pazarları var meyve sebze hep organik ben şuan türkiyedeyim kasım ayında ordaydım ve meyve tadlarını cidden orda aldım ben bu zaman kadar bişey yemiyormuşumYaa içimi rahatlattınız. Biraz bahseder misiniz? Alışveriş konusunda çeşit olarak ( bebek için) herşeyi bulabilir miyim? Bebeğimle çıkıp gezip vakit geçireceğim, yürüyüş yapıp, hava alacağım park vs. var mı? Araba alacağız kısmetse rahatça kullanabilir miyim ehliyetim var gibi gibi
Hadi ya üzüldüm şimdi. Ehliyetim var diye bu konuda rahattım, çünkü en büyük sorun ulaşım demişlerdi. Eşim de hemen araba alırız, alışırsın kısa sürede diyordu alır kızı gezersiniz. KullanamaZ mıyım? İyi bari taksiler ucuzmuş.
Evet artıları çok bebek olmasa tamamen o zaman dans modu yani ama beni düşündüren bebek işte. Tam gelişim, hareketlenme ayları. Ütü, halı örtüsü gibi şeyleri biz alabiliriz odamıza onda kısıtlama yokyaşanır gayette rahat oluyor bir kere yemek yapma derdi temızlık derdi fatura odeme derdi yok.odanıza bırde utu ve utu masası ıstersenız bebek için keetle mama ısıtıcı makine halı temız olmaz otellerde bırde bebek yerde gezsın diye halı uzerıne temız ortu temın etmelısınız .bebekle zor ama bebek olmasa cennet.kendım de otelcıyım 5 ay kadar Antalya ad yaşadım otelde
Bence bebeğinizi de düşünmeyin, yazacağım belki garipsenecek ama insanlar bir göz oda içerisinde 2-3 çocuk büyütüyor kısıtlı imkanlarla, siz iyi bir yerde güzel imkanlarla büyüteceksiniz bebeğinizi, yemekti, ev işiydi gibi sorunlarınız olmayacak, bebeğinizin gelişimi içinde 2-3 oda olması gerekmez, onun zihinsel gelişimi için yaşına uygun oyuncakları temin ederek odanızda birebir bebeğinizle ilgilenecek bolca vaktiniz olacak, ben gitmedim ama ailem sıkça giderdi gündüz saatleri sanırım 3'e 4'e kadar dükkanlar aşırı sıcak nedeniyle kapalı oluyor, bebeğinizi güneşin dik açıyla geldiği saatlerde odanızda oynayarak oyalar sonrasında birlikte dışarı çıkarsınız, biraz havuz keyfi, biraz gezip etrafı keşfetme derken vakit geçer zaten, yaşadıkça da bebeğinize uygun oyun alanları, aktiviteler bulacağınızı sanıyorum, Lefkoşa da ebeveynlerinde katıldığı 0-5 yaş grubu çocuklar için çocuk gelişim merkezi var, belki oraya da katılırsınızEvet artıları çok bebek olmasa tamamen o zaman dans modu yani ama beni düşündüren bebek işte. Tam gelişim, hareketlenme ayları. Ütü, halı örtüsü gibi şeyleri biz alabiliriz odamıza onda kısıtlama yok
Ayyy Mune bana yorum yapmış, ay çok onure oldum. Aynısını şimdi düşünüyordum sanki tek göz odada yaşamak zorunda olan insanlar yok mu? Daha kötü şartlarda daha çok çocukla üstelik. Benim ise bütün vaktim çocuğa kalmış olacak ve miniclup var oyun odası falan oralarda takılırız artık sıkılana kadar. Dediğiniz yeri araştırıcam böyle tavsiyelere ihtiyacım var işte, içimi rahatlattınız, öpüldünBence bebeğinizi de düşünmeyin, yazacağım belki garipsenecek ama insanlar bir göz oda içerisinde 2-3 çocuk büyütüyor kısıtlı imkanlarla, siz iyi bir yerde güzel imkanlarla büyüteceksiniz bebeğinizi, yemekti, ev işiydi gibi sorunlarınız olmayacak, bebeğinizin gelişimi içinde 2-3 oda olması gerekmez, onun zihinsel gelişimi için yaşına uygun oyuncakları temin ederek odanızda birebir bebeğinizle ilgilenecek bolca vaktiniz olacak, ben gitmedim ama ailem sıkça giderdi gündüz saatleri sanırım 3'e 4'e kadar dükkanlar aşırı sıcak nedeniyle kapalı oluyor, bebeğinizi güneşin dik açıyla geldiği saatlerde odanızda oynayarak oyalar sonrasında birlikte dışarı çıkarsınız, biraz havuz keyfi, biraz gezipetrafı keşfetme derken vakit geçer zaten, yaşadıkça da bebeğinize uygun oyun alanları, aktiviteler bulacağınızı sanıyorum, Lefkoşa da ebeveynlerinde katıldığı 0-5 yaş grubu çocuklar için çocuk gelişim merkezi var, belki oraya da katılırsınızsıkıntı yapmayın bence.
Ayyy Mune bana yorum yapmış, ay çok onure oldum. Aynısını şimdi düşünüyordum sanki tek göz odada yaşamak zorunda olan insanlar yok mu? Daha kötü şartlarda daha çok çocukla üstelik. Benim ise bütün vaktim çocuğa kalmış olacak ve miniclup var oyun odası falan oralarda takılırız artık sıkılana kadar. Dediğiniz yeri araştırıcam böyle tavsiyelere ihtiyacım var işte, içimi rahatlattınız, öpüldün![]()
Aynen öyle olur inşallah. Oh çok mutlu oldum böyle düşünenleri görünce, biraz içimi karartmıştı da etrafımdakiler.Enem özendim şimdi ya insanlar tüm yıl boyunca 1 hafta öyle bir yerde kalmanın hesabını yaparken sizin durumunuz baya iyi geldi gözüme. Bebişle ilgilenirsiniz yemek bulaşık yok o zamanda bebek gelişir annesi sayesinde.
Ayy odaya ayakkabı ile girmek tatile gittiğimde bile tercih ettiğim bişey değildir hemen terlik ararım ayağıma ve örtü örtmeyi düşünüyorum halının üzerine. Yemek konusunda sorun yaşamayız evet, şu önerdiğiniz çit fikri de çok iyi içine de oyuncaklarını doldurup beraber oynarız beşik de koyabiliyorum geniş bir oda aslında sadece eşya az. Onu da biz takviye edip halledicez. İnşallah hayal ettiğim gibi olur herşey, teşekkürler.Yemek ev işi yok.. bütün vaktini çocuğunu yetiştirmek için harca.. kendini geliştir..
yalnız bebek yerlerde emekleyeceği için ayakkabı ile girmeyin bence odaya.. halıları da halı yıkama ile yıkatın muhakkak.. benim aklıma direk bu geldi.. eşiniz de mutfakta olduğu için ek gıda da sorun yaşamazsınız umuyorum![]()
Valla Antalya o kadar sıcak ki daha fazla ne kadar sıcak olunur ki diye hayal edemedim sanırım ondanGüvenlik açısından huzurlu olması da bi artı aynen çok sevindim. Öğlen saatlerinde neden heryer kapalı ki, kaç saat?