Kıbrıs’da Yaşamak...

Eşim öğretmen ve orda daha iyi imkanlar olduğu için gitmeyi çok istiyorum ben zaten oranın vatandaşıyım inşllah kayınvalidem gül karışmasa gideriz
Evet orda imkan daha fazla malesef burdan inşallah karışmazlar insanın gelecekleriyle oynuyorlar işte annele4 babalar

Geçmiyor buradaki ehliyet çünkü eşim orda kaldı benim evlenmeden o oranın ehliyetiyle kullanıyordu araba ve trafik ters orda bi kursa gitmeden ehliyet almadan yapılacak iş değil malesef erülkü koca bir market içinde olmayan yok binbir dediğim yerde herşey varmış artık yemek yiyecek yer çocuklar için park bizim alışveriş merkezleri gibi baya güzel biryer yapmışlar ben gittiğimde sadece hediyelik eşya tabak çanak vardı

Bulamazsan internetten alırsın bir çok yer kıbrısa gönderi yapıyor

Oda genişse sorun olmaz,dolap küçük gelirse 1 tane daha alırsınız yada otel verir,çocuğunuz içinde park yatak alırsınız,otelde de çocuklar için oyun alanı vardır,odaya ısıtıcı vs koyarsın,yemekleride eşin ve ekibi yapıyırmuş hiç sıkıntı yaşamazsın,ev tutsan para kiraya,elektrik ve suya gider ayda 500 buluyor galiba elektrik öyle okumuştum belkide daha fazla.

Yok Antalya’dan daha sıcak o zaman burda öyle sıcaktan insanlar dükkanlarını falan kapatmıyorlar fiyıuu o neymiş...
Ucuz olan şeyler de hiç işime yaramıyor ve evet oda ile ilgili dediğiniz eksilerdi beni de düşündüren en az iki yıl kalıcaz bi aksilik olmazsa bakalım kısmet

Ben öğrenciyim. Burası pahalı. Yani tam burslu geldim ama o bursun hayrını göremedim. Ay başında param yatıyor fazla bir gezip tozmam da yok ama hooop para gidiyor
Pahalı olan şeyler nedir yani biz de zorlanır mıyız geçinmekte. Yani bizim otel odasında kalma amacımız masraf olmasın para bize kalsın birikim yapalım diye ama eğer olmazsa ev tutmak zorundayız neler pahalı?

Hım o zaman tekrar mı kursa gitmem gerekecek araba sürmem için peki o arabayla Türkiye’ye de giriş yapamayız o zaman dimi? Bu biraz hayal kırıklığı oldu işte ama alışveriş merkezine sevindim.

Bulamazsan internetten alırsın bir çok yer kıbrısa gönderi yapıyor
Kargo olayı sıkıntı dediler gümrük parası olduğundan çok fazla kargo ücreti ödüyormuşsun o yüzden internetten alışveriş olayı da biraz hayal olacak gibi ama belki Ali Expres olabilir çünkü o her ülkeye kargo ücretsiz gönderiyor

Evet ek dolap muhakkak alırız. Kızımın park yatağı var onu götürücem. Aynen su ve elektrik çok ama çok pahalıymış

Gitmek kısmet olmadı ama babam çok beğenerek anlatır hep. ☺ Yaşanılacak yer der. ☺ Her tatilimden sonra, hep otelde kalsak ya derdim eşime size nasip olmuş ne güzel bence. ☺ Eşiniz şef aşçı olduğu için yemekler hakkında soru işaretiniz de olmaz. ☺ Uygun mevsimlerde denize havuza girer evladınızla mis gibi zaman geçirirsiniz. ☺ Hep otelde kalacak değilsiniz elbet. Baktınız oda sizi sıktı eve geçersiniz, zincirle bağlayacak değiller ya. ☺ Şahane fırsat bence. ☺

Şahanesiniz, ay çok saolun. Aynen öyle valla baktık olmuyor eve çıkarız işler yolunda giderse, ağzınız bal yesin.

Hım o zaman tekrar mı kursa gitmem gerekecek araba sürmem için peki o arabayla Türkiye’ye de giriş yapamayız o zaman dimi? Bu biraz hayal kırıklığı oldu işte ama alışveriş merkezine sevindim.
Araba hakkı yok artık malesef sanırım eskiden varmış ama ticaret yapmaya çalışanlar yüzünden yasaklanmış sadece vatandaş olanlar çıkarabiliyor evet tekrar kursa gitmeniz lazım ters çünkü trafik

Tekrar kursa gitmenize gerek yok tc ehliyetini gösterip karşılığında KKTC ehliyeti alıyorsunuz. Trafik ters ama yollar kolay kendi kendinize alışırsınız

Antalyayla havası aynı

Ev kiraları pahalı ve sterlinle bence otelde kalmak çok mantıklı yemek masrafı da olmaz belki çocukla zorlanabilirsiniz

İmkanınız varsa girneye geçin magosa sıkıcı Kıbrıs'ın en güzel yeri girne. Ben çok seviyorum özledim

Bebek de sosyal olur otelde odaya tıkılıp kalmayın otelde gezin çocuklar için oyun alanı da vardır. Biz bebekle tatile çıktığımızda bizimkine kalabalık iyi geldi yürütecle saldık otelin içinde çığlık çığlığa koşturuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…