- Konu Sahibi akrepistan
-
Benimde aklıma bu geldi koşarak giderdim herhaldeaslinda bana cok guzel bi fikir gibi geldi.ohh mis gibi ne yemek derdi ne temizlik derdi.istedigin zaman gez eglen yalniz bebeginiz kucukmus o ortama nasi ayak uydurur bilemiyorum.ne kadar sure orda kalacaksiniz.otel nasi bide hersey dahil tarzi mi yoksa daha kucuk bisey mi
Otelde yaşamak bir süre sonra sıkar mı bilemiyorum işte ama müşteri gibi herşeyinden yararlanıcam. Evet hep otel yemekleri yiycem yemek yapmayı sevmeyen ve küçük bebeği olan biri için en harika kısmı bu bence. Otel 5 yıldız kaliteli, zincir, ultra herşey dahil bi otel. Yemekleri de eşimin ekibi yapacağından o konuda içim rahat, hatta evimde yitirmeyeceğim yemekleri yerim herhalde.Aradığınız şeyleri bulursunuz da.
Otelde yaşamak bir süre sonra sıkmayacak mı?
Ne bileyim hep otel yemekleri mi yiyeceksiniz?
aslinda bana cok guzel bi fikir gibi geldi.ohh mis gibi ne yemek derdi ne temizlik derdi.istedigin zaman gez eglen yalniz bebeginiz kucukmus o ortama nasi ayak uydurur bilemiyorum.ne kadar sure orda kalacaksiniz.otel nasi bide hersey dahil tarzi mi yoksa daha kucuk bisey mi
Geçici mi?
Kıbrısı güzel anlatıyorlar genelde, tabi antalyadan sonra küçük gelir ama alışırsınız. Hele ki küçük bebek varken küçük yerde yaşaması çok iyi oluyor.
Ama otelde yaşam geçiciyse kulağa süper fikir gibi geliyor. Bir süre sonra sıkıcı olur tabi ki, insan kendi evi olsun ister.
Yaşasın benimle aynı fikirde olan birileri. Kızlar ben de ev işi, yemek yapmayı sevmeyen biri olarak koşarak gidiyorum. Müşteri gibi herşeyinden yararlanıcam. Otel Gazimogasa’da 5 yıldız, ultra herşey dahil bir otel. Eşim oranın şef aşçısı. En az iki sene anlaşma yaptık tabi karşılıklı beğenirsek devam edicez Girne’de de otelleri var oraya geçicez. Otelde kalma zorunluluğumuz yok, şadece bizim için bir alternatif olarak sundular kabul ettik ilerde istersek eve çıkabiliriz. Evler eşyalı kiralanıyor ama tüm masraflar bize ait olacak. Biz şimdilik otelde kalarak denemek istiyoruz. Sadece bebeğim şuan keşfetme zamanlarında. Çekmece karıştırmak falan en sevdiği şey acaba diyorum bebeğimin gelişimini etkiler mi? Sonuçta otel odasında ne kadar eşya var ki?Benimde aklıma bu geldi koşarak giderdim herhalde
Gazimogasa’da otel. Antalya’da çok sıcak bi yer o konuda alışkınız. Otel’den müşteri gibi herşeyinden yararlanabiliyoruz.Kıbrısın neresinde?
Tabi ki istediğiniz herşeyi bulursunuz
Çıkıp gezip dolaşırsınızda ama Kıbrıs çok sıcak oluyor günün her saati özgürce dışarıya adım atamayabilirsiniz.
Zor olan bebekle otel odasında hayatınızı geçirecek olmanız.
Ben olsam hiç eve çıkıp boşuna elektrik su ısınma yeme içme masrafı vermem sanki evde olsa çekmece mi kurcalayacak her gün tehlikeli zaten motor beceri gelişmeleri için uygun oyuncaklar var bence bulunmaz nimetYaşasın benimle aynı fikirde olan birileri. Kızlar ben de ev işi, yemek yapmayı sevmeyen biri olarak koşarak gidiyorum. Müşteri gibi herşeyinden yararlanıcam. Otel Gazimogasa’da 5 yıldız, ultra herşey dahil bir otel. Eşim oranın şef aşçısı. En az iki sene anlaşma yaptık tabi karşılıklı beğenirsek devam edicez Girne’de de otelleri var oraya geçicez. Otelde kalma zorunluluğumuz yok, şadece bizim için bir alternatif olarak sundular kabul ettik ilerde istersek eve çıkabiliriz. Evler eşyalı kiralanıyor ama tüm masraflar bize ait olacak. Biz şimdilik otelde kalarak denemek istiyoruz. Sadece bebeğim şuan keşfetme zamanlarında. Çekmece karıştırmak falan en sevdiği şey acaba diyorum bebeğimin gelişimini etkiler mi? Sonuçta otel odasında ne kadar eşya var ki?
Süpermiş o halde. Otel Gazimogasa’da evet lüks ultra herşey dahil, eşim şef aşçı ve müşteri gibi herşeyinden yararlanabiliyoruz. Türkiye’deki aracımızı sattık orada arabalar daha ucuzmuş o fiyata ordan bir araba almayı düşünüyoruz çünkü bebekle zaten araba şart. Sadece Türkiye’deki gibi aradığım herşeyi bulabilir miyim çocuk için. Yani gelişimi için oyuncak, yap boz, yürüme arkadaşı falan gibi şeyler. Antalya’da inanılmaz sıcak bi şehir olduğundan sıcaklık sorun değil.Kıbrısta genelde lüks oteller var sizinkide lükstür büyük ihtimal yemek derdi temizlik derdi yok imkanlar fazla tek sorun diyebileceğim şey yürüyerek biyere gidemezsiniz merkezi biryerde değilseniz genelde otobüs yok herkesin evinde 2 araba var orada sağlık harcaması fazla oluyor birde giyim geri kalan aradığınız herşeyin alasını bulursunuz orada sadece yazlar çok sıcak şuan en güzel zamanıdır oranın sessiz sakin insana saygılı sıcak yerdir yola adım atsanız arabalar durur trafik lambası denen şey bizde her sokakta orda koca kıbrısta toplasan 20 tane yoktur bildiklerim böyle iste özledim bende bahara nasipse gidicez
Bulursun elbet niye bulamayasın orda dünya markaları var çok ooooo otel şahane o zaman arabalar evet daha ucuz benzin ucuz bir ehliyet aldinizmi tamamdır zaten çalışma izni çıkar esine herşey kolay olur bence gözün kapalı git ben çok seviyorum yalnız orası antalyaya benzemez sanırım duş al çık yine sucuk gibi ter olursun bide ada olduğu için yapış yapış olur amannn vallahi değer yaaa iki yıl oluyor gitmeyeli bu yıl inşallah gozumde tütüyor izin zamanı bol bol gezin lefkoşada erülkü market var binbir çeşit diye bir mağaza oralar favorim benim tavsiye ederimSüpermiş o halde. Otel Gazimogasa’da evet lüks ultra herşey dahil, eşim şef aşçı ve müşteri gibi herşeyinden yararlanabiliyoruz. Türkiye’deki aracımızı sattık orada arabalar daha ucuzmuş o fiyata ordan bir araba almayı düşünüyoruz çünkü bebekle zaten araba şart. Sadece Türkiye’deki gibi aradığım herşeyi bulabilir miyim çocuk için. Yani gelişimi için oyuncak, yap boz, yürüme arkadaşı falan gibi şeyler. Antalya’da inanılmaz sıcak bi şehir olduğundan sıcaklık sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?