- 4 Mayıs 2017
- 1.195
- 540
- 47
- Konu Sahibi DrMurudeCakartasDagdelen
TURNER SENDROMU :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar;Hocam merhabalar. Ben pcos hastasıyım. İki ay klomen kullanımı sonucunda yumurtam gelişmedi. Sonra drum iğne verdi onların sonucunda gelişen yumurtam için çatlatma iğnesi oldum. Gebelik olmadı. Sonrasında metformin içerikli ilaç kullanmaya başladım iki aydır. 17-21. günler arası yumurtladığımı hissediyorum nitekim adetim de 35 günde bir oluyor. Sizce bu şekilde boşa mı kürek çekmiş oluyorum. Çünkü tvde bi drdan adetin 17. gününden sonra rahmin kapandığını yumurtlama ve gebelik oluşsa dahi rahmin kabul etmediğini adetle atıldığını söyledi. Sizce ne yapmalıyım. Bana bir yol gösterirmisiniz?
Merhabalar hocam sorularımı yanıtlarsanız çok mutlu olacağım. Yaklaşık 1 buçuk senedir bebek sahibi olmak istiyoruz. Bana yapılan testler rahim filmi normal çıktı. Eşime varikosel tanısı kondu ve ameliyat oldu. Ameliyattan sonra henüz gebelik gerçekleşmedi. Eşimin ameliyattan sonraki değerleri ;
Sperm sayısı:20milyon (ml) toplam 110milyon
Hareketlilik: a %8
b %30
c %13
Normal morfoloji:1
yıkama sonrası (gradient yöntemi) 5.800000ileri hareketli sperm
Bu değerlerle aşılama da şansımız nedir? Doğal yolla mümkün müdür.
Merhabalar...Merhaba hocam tüp bebeğe adetin 4. Gunu baslanilabilir mi ? İlla 2 ya da 3. Gun mu olması gerekli .