- 4 Mayıs 2017
- 1.195
- 540
- 47
- Konu Sahibi DrMurudeCakartasDagdelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalarIyi gunler hocam sorumu cevaplarsaniz çok mutlu olurum ,
Tüp bebekte kilo ne kadar önemli ? Ben pcos hastasıyım aşılama süreçlerinde sanırım stresle çok bıraktım kendimi ve 96 kg oldum . Ama doktorum beni çok oyaladi şimdi tüp bebek istiyorum direkt.sadece kilo kafama takılıyor.
Rica ederim...Yanitiniz için çok teşekkür ederim, peki uygun olgunluk nedir? 19 mm de çatlayan bir yumurta uygun olgunluğa erişmemiş mıdır? Kaç mm olması gerekir?
İYİ PAZARLAR;mrb hocam ilk bebegim tup bebekle oldu yumurtalarimi dondurdum simdi onlar transfer edilse tutma olasiligi kactir ve saglikli olurmu tesekkurler
Selamlar;Merhaba.banada yardimci olursaniz sevinirim 3cu yilimdayim bebeyim olmuyor asilama yapdirmak isdiyorum ama rahmim ters oyuzden agri yaparmi acitirmi biraz korkuyorumda
Merhabalar;Merhaba doktor hanım ben dondurulmuş embriyoyu nasıl anne adayına koyuyorlar hangi işlemlerden geciriliyoruz ve maliyet olarak ilk denemeye göre nasıl oluyor ogrenebilir miyim
ilginiz icin tesekkur ederim saolunnİYİ PAZARLAR;
Tabi ki donmuş embriyolarınızı kullanınız.
Donmuş embriyoların başarısı neredeyse taze embriyolar kadar iyidir.
Bol şans dilerim!
Estağfurullah, ne demek...ilginiz icin tesekkur ederim saolunn
SELAMLAR:)Merhaba. Üç kez tüp bebek denedik ilki boş kese iki aylık kürtaj. İkincisi kimyasal. Üçüncüsü tmamen negatif. Son dört embriyo kapsamlı genetik testen geçti a kaliteydi. Bende problemlem yok gen testide temiz. Eşimde sperm A=0 B=40 molitat=70 ileri hareket hariç sorun gözükmüyor. Bizim hala şansımız varmıdır. Benm umudum kalmadı tekrar denemekten korkuyorum. Tüp bebek yumurta rezervini azaltır mı. Cevaplarsanız mutlu olrum
MERHABALAR,DrMurudeCakartasDagdelen merhaba dr hanım banada yardımcı olursanız çok sevinirim 17 aylık evliyim ben 21 eşim 28 yaşında hiç hamile kalamadım bu süre boyunca eşimde 2.derece vari kosel var ama sayı vehız çok iyi olduğundan doktorumuz amelyat önermedi
Bende ise hormonlar çok iyi yumurtalık rezerviminde iyi olduğu söylendi fakay 4 santimlik bi çikolata kistimvar bu yüzden ca 125 değerim çok yüksek çıkıyo bide rahim filmimde rahim iyi ama tüplerimin içinin sıvıyla dolu olduğu söylendi yek çarem tüp bebekmiş size sormak istediğim şey yaşımdan dolayı amelyat olmaktan tüplerimi aldırmaktan korkuyom
Tüplerdeki sıvıyı boşaltıp tüp deniyemezmiyiz acaba yada bu şekil tutma olsılığı yokmu
Bide rahim filmi nin yanılma payı varmı sizce tüpleri almalımıyım yoksa bağlatmalımıyım cevap larsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
Selamlar;Mürüde hanı merhabalar ben 9 aydır evliyim ve evlendiğimden beri çocuk istiyoruz. Evliliğimin ilk ayları da enfeksiyon tedavisi gördüm 4,5 ay kadar sonrasında yine olmadı. Bu defa yumurtalarımı zayıf olduğunu öğrendim klomen tedavisi gördüm ama hala sonuç alamıyorum bana ne tedavisi önerirsiniz acaba?
Merhabalar,Mürüde hanım merhaba. Aşılama tedavisi görmeye basladım adetimin 6. Fostimon kullanalı 4.günüm ve bugün ultrasonda sağ ve solda 1er tane 10mmlik yumurta olusmus normal mi? Ayrıca prolaktin dengesizliği yasıyorum ilacı bırakınca yükseliyor bu ay da ilacı bıraktım tedavi icin acaba yükselirse bi sıkıntı olur mu asılama şansını düsürmeye sebep olur mu?