- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.541
- Konu Sahibi Margaret Hale
Sırf öyle olsun diye borcamda yapmadım zaten.chesecake görünümlü olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırf öyle olsun diye borcamda yapmadım zaten.chesecake görünümlü olmuş
Benlik mi bari?Aynen kategori kolay
Bu söylediğin bir gün olacak mı cidden sen sunumsuz yapamazsınVazgeçtim yapmıyorum dermişim
Ayyy ben zaten hep ilklerde olmadığımı göstermek istiyorum.Bu fırsat kaçar mı
O tabakları bir haftalık ek dersimle aldım.Dekor olmamış. Hele o zebralı tabaklar
Yaptığımızda hep katıldınBenlik mi bari?
Herkesin derdi kendine göre canımYaaa tam da benim gariban revaninin altinda offNevoş yerimi degistir
Ama bunların yanında ilklerde olamazBu söylediğin bir gün olacak mı cidden sen sunumsuz yapamazsın
Zenginin hali başka oluyorO tabakları bir haftalık ek dersimle aldım.
Farkettim. Çok açık sözlüsünSırf öyle olsun diye borcamda yapmadım zaten.
Benim ki çok rüküş duracak napayim canomHerkesin derdi kendine göre canım
Eski katıldıklarıma bir göz atayım, hiçbir fikrim yok şu andaYaptığımızda hep katıldın
Yemeğe geçelim artıkEski katıldıklarıma bir göz atayım, hiçbir fikrim yok şu anda
Nevoş yaaa biz ne derdindeyiz sen ne derdindesinAma bunların yanında ilklerde olamaz
Ama bunu göstermem lazımNevoş yaaa biz ne derdindeyiz sen ne derdindesin
Bizim burdada tatil olmuşMesela bugün kar yağdı ben sunumda kullanacaklarımı gidip alamadım.Yarın tatilÇıkma durumum yok.Sunum eksik işte
Karda sunum daha mantıklı aslında, ışık iyi oluyorMesela bugün kar yağdı ben sunumda kullanacaklarımı gidip alamadım.Yarın tatilÇıkma durumum yok.Sunum eksik işte
Bu kategoriyi ben istemiştim nevoş pişmanımYemeğe geçelim artık
SüperBizim burdada tatil olmuş