- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
- Konu Sahibi Margaret Hale
Bu mevsimde 40₺ olan çilenk almışsın. Ne fakiriAlamanya’dan ekim ayında geldi. Özel musafirlerim ve KK yarışmaları için saklıyorum. Ah fakirlik…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mevsimde 40₺ olan çilenk almışsın. Ne fakiriAlamanya’dan ekim ayında geldi. Özel musafirlerim ve KK yarışmaları için saklıyorum. Ah fakirlik…
Rahatladım şuan
O zamana kadar dayanamam kuzu yine dinleriz oylamada napalımOylama da dinleseydik ya
Ben sahur sofrası diye de böyle bir şey hazırlamıştım, 20 oy aldım. Rahat olun siz reisimmmm.Oh yeaah oh may kart nalet kadin naptin sen
Bide bugün çilek buldun mu diye sordum mervisim bilemedim ben onuKeşke çilek bulamasaydı margi
O zamana bebelerin ıngaaalarını bile dinleyebilirsin, hiç belli olmazO zamana kadar dayanamam kuzu yine dinleriz oylamada napalım
Pofff moralim alt üstO zamana kadar dayanamam kuzu yine dinleriz oylamada napalım
İşte aradığım yorumahsjshshsMargicim çizgin yine belli olmus şahane ellerine sağlık basarılar dilerimm
O daha muhtemel yasom inşallahO zamana bebelerin ıngaaalarını bile dinleyebilirsin, hiç belli olmaz
Bu sakaydıİşte aradığım yorumahsjshshs
Ortalık kem gözlü gıskannnçççççç dolu mu diyorsunİşte aradığım yorumahsjshshs
Valla açıkçası ben de bir dahakine katılmam. (ÇÜNKÜ MEMLEKETİME GİDECEĞİM)Iyi ki dümdüz kek yaptın be kadın kek olmasa napicaktin acaba biseyi de yapamabuna 30 oy gelirse ben bir daha yarışmaya katılmıyorum nevoş, aha yazdım buraya
Ben başarı maşarı dilemeyeceğim, ihtiyacı yokMargaret Hale ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Çileklerin dizilişi, çikolatalar falan muazzam. Oylamada görüşmek üzere
Sen ne yapacaksın şimdi nevoşOrtalık kem gözlü gıskannnçççççç dolu mu diyorsun
Tek başına da yürür gider zaten yasoBen başarı maşarı dilemeyeceğim, ihtiyacı yok
Teşekkür ederim. Kullanıcı adın ne kadar tatlışMuhteşem ötesi sunum ve fotoğraflar yarışmada bol şanss
Ananda katılırsınValla açıkçası ben de bir dahakine katılmam. (ÇÜNKÜ MEMLEKETİME GİDECEĞİM)
Vazgeçtim yapmıyorum dermişimSen ne yapacaksın şimdi nevoş
Aynen kategori kolayAnanda katılırsın