Kibirliymisim

Çocuğunuzun en sağlıklı koşullarda yetişmesini istemek kibirse lütfen dünyanın en kibirli insanı olun. Bizim görevimizdir fiziksel ve ruhsal sağlıklı bireyler yetiştirmek. Çocuklarınız için en iyisini siz belirleyebilirsiniz kimseyi değil sadece eşinizi karşınıza alıp çocuklarınızın geleceğini birlikte planlayın. Diğer insanların sözlerine hiç takılmayın

Büyüklerin nedense her yaptıkları onlara göre doğru yanlışları yok bizden çok karışıyorlar çocuklara benim kayınvalidemde öyle canı gider ogluma esim kiziyo annesine bu kadar karışma yapma kendine bak kendisi şeker hastası 9 yaşındaki oğlumun hala çayının şekerini kendisi koyar ne desek boş o an kızar alınır daha karışmam diye ertesi gün yine aynı.
En iyisi uzaklaştırmak çocuğa kötülük yapıyorlar farkında değiller

geçici olarak geldiğimiz çekmeköyde kalıcı olmaya karar verdik ve evimizi çekmeköyden aldık. çocuklarımızı çekmeköyde büyütmek istiyoruz.
hiç de kibirli değilsin. kızın için en doğru muhiti ve okulu seçmek zorundasınız zaten.
ben daha doğmamış çocuğumu düşünüyorum.

taşınmak istemekte haklı buldum ben sizi, okul açısından
fakat orada çocuklar yok sokakta, tutturmaz çıkacağım diye diyorsunuz ya, üzüldüm çocukcağıza
evet devir kötü ama bu çocukların dışarıda oynamaya hakkı yok mu?
mahalleyi seçtikten sonra gerekiyorsa siz de aşağı inerek sokakta oynamasına izin vermelisiniz
sokakta büyümüş biri olarak, ne yuva ne evdeki oyunlar ne TV ne iPad sokağın yerini tutmaz

Çocuğunuzu düşünmeniz iyi ama aşırı korumacı olmayın.çocuk dışarı çıkmak istiyorsa sizin gözetiminizde olduğu sürece bırakın çıksın.hap olayı talihsiz bir durum olmuş ama bu okulda bile gerçekleşebilirdi.sokakta buldukları şeyi neden öteki kıza suç atarak anlattınız anlamadımkibir değil ama aşırı korumacı olabilirsiniz belki.semt olayına gelince imkan varsa iyi bir yerde oturmak en güzeli ama yoksa zorlamayın en önemli şey insanın yetiştiği ailedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…