Sancaktepeden cekmekoye.Gezdigimiz evler mahalleler filan burdan farkli bir de sokakta cocuk gormedim.Buradaki gibi tutturmaz,beraber gezdigimzle yetinir.Kizimin suan gittigi kres de cekmekoyde,esim sabah birakiyor ben 4te aliyorumHangi semtten hangi semte tasinacaksiniz bilmeden pek bir sey demek dogru olmaz.
Tasindiginiz yerde ayni komsu turunden yine olabilir. Sokakta yine ne olacak bilinmez. Okulun iyi olduguna emin misiniz? Gidip gelinemeyecek kadar uzak mi? Eger oyleyse bu sefer esinizin ise gidis gelisi sorun olacak mi?
Cok detayli dusunulmeli cunku tasinmanin sonu husran olabilir.
Bunun disinda kibirli misiniz? Yok bu anlattiklarinizla kibirin alakasi yok.
Oturdugumuz ev annemin. Dis kapinin mandallarinin doldurusuna gelmesinden baska sebep gelmiyor aklima.Bir de birkac sene sonra ev alip gidelim diyo.Yillarca o kadar faiz odemek gozumu korkuttugu icin ona da ben sicak bakmiyorum
Gerçekten Sancaktepe cevresi degisik bir yer her telden insan var ama Çekmeköy sakin bir yer bende etrafta cocuk görmemiştim cok şaşırmıştım birde sessizlik ve sakinlik hoşuma gitmisti şansım olsa orda yaşamak isterdim ama kiralar baya pahalıydıSancaktepeden cekmekoye.Gezdigimiz evler mahalleler filan burdan farkli bir de sokakta cocuk gormedim.Buradaki gibi tutturmaz,beraber gezdigimzle yetinir.Kizimin suan gittigi kres de cekmekoyde,esim sabah birakiyor ben 4te aliyorum
Genelde 1100du baktiklarimiz.Suan oturdugumuzu 800e verebiliriz yani 300tl verecez.Bir de su var,ben zaten hergun kizi kresten almaya oraya gidiyorum 100tlye yakin mazot aliyorum.Gerçekten Sancaktepe cevresi degisik bir yer her telden insan var ama Çekmeköy sakin bir yer bende etrafta cocuk görmemiştim cok şaşırmıştım birde sessizlik ve sakinlik hoşuma gitmisti şansım olsa orda yaşamak isterdim ama kiralar baya pahalıydı
Ben de aynısını düşünüyorumDüşündüğüm gibi...ya 3-5 ay verirler sonra vermezler kirayı, ya da aileden başka biri o eve konar şeklinde eşinizi korkutmuşlardır.
5 yasinda.1 saat durmasi mumkun olsa keske,arkadaslrini gorunce oyle laflar soyluyor ki hak vermemek mumkun degil benimle anlasamayinca da kavga ediyor. Cama yaklasmasin diye neler yapiyordum gecen yaz.Annem bastan kural koysaydi boyle olmayacakti,digerleri gibi saatlerce sokakta olmak istiyor.Farkli evde olsak tek beni dinler,tutarsizlik olmazEsinle anlasmaya bak.. cocuk disari cikacaksada sende cik onunla.. gozunun onunde olsun. 1 saat dur girin birlikte iceri geri. Kac yasinda kizin?
Bunu bende diyordum ama olmadi .çoçuğun için en doğrusu neyse onu yapmak zorundasın anne olarak ki bence okul ve semt çoçuk gelişimnde çok çok önemli bende aynı düşüncelere sahibim ki ben ileride inşşalh allah nasip ederse istanbulda bile olmak istemiyorum çocuğum için
Haklisin bu konuda hepimiz muzdaribiz bence.. farkli kurallar.. cocuklar ise kisiye gore davraniyo inanki.,. 1-2 defa aglar belki ama senin kurallarin oldugunu benimser.. mesela oglum benden telefon istemez hic cunku vermem. Babasindan ister vermezse hircinlasir neden? Cunku o verir cogunlukla.. cocugun icin neyse dogru onu yap bence..5 yasinda.1 saat durmasi mumkun olsa keske,arkadaslrini gorunce oyle laflar soyluyor ki hak vermemek mumkun degil benimle anlasamayinca da kavga ediyor. Cama yaklasmasin diye neler yapiyordum gecen yaz.Annem bastan kural koysaydi boyle olmayacakti,digerleri gibi saatlerce sokakta olmak istiyor.Farkli evde olsak tek beni dinler,tutarsizlik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?