benim dediğimin nicki erkek adıydı, profile de kendi resmini koymuş sanırım, erkek olduğunuda itiraf etti, deliller sabitti yani itirafla beraber erkek olduğuna kanaat getirdimNerden anlıyorsun bir üyenin erkek olduğunu??? Bu sıralar yazıştığım bazı kişilerin ci nsiyetinden şupheye düser oldum.nasıl anlaşılir erkek mi kadın mı? Onlarifşa ediliyor mu burda?
Onu nerden görüyoruz canım?
Anlamadım amaoft de biri kib i kullanınca çıkıyor bende yeni keşfettim yeni bi keşifmiş gibi
Kim ki o?benim dediğimin nicki erkek adıydı, profile de kendi resmini koymuş sanırım, erkek olduğunuda itiraf etti, deliller sabitti yani itirafla beraber erkek olduğuna kanaat getirdim
Anlamadım ama
valla çoktan süresiz olarak banlanmıştır ya da silinmiştir, açtığı konularda silindi, link veremem o yüzden, tarih oldu yaniKim ki o?
.Hımmmm.kk ya pek hakim değilim daha.canım yukarda forumlar diye yazıyo ya, onun altında, bildirimlerin çaprazındaOFT yazıyor orda çıkıyor ama o an biri kib yaparsa
Anladım canım.valla çoktan süresiz olarak banlanmıştır ya da silinmiştir, açtığı konularda silindi, link veremem o yüzden, tarih oldu yani
göremedim canım, aynı başlıkta olursak özellikle bakarımben ghost mod mu görünuyorum ?
çünkü kendimi açık görüyorum ben
Ghost mod negöremedim canım, aynı başlıkta olursak özellikle bakarım
anaa kiblerimi gördün. ondan kalktı demekdemin OFT de rastladımda kötü içerik bildirimi diye, bunların gizli olduğunu sanıyordum da merak ettim
Aaa eveeet.bulunma amacını bilmiyorum ama bence gereksizdi.çünkü saniyede akan mesajların bana, kimseye bir faydası yok.okunmuyor hatta.yeni mes as jlar kısmı mantıklı.OFT kısmı yok olmuş
bu konu nedeniylemi kaldırıldı acaba
G
Ghost mod ne
pro olmadığımız için konu altındaki üyeleri göremiyoruz.eskiden gözüküyorducanım profilinde bu ayarı yapan prolar altta görünmüyor
pro değiliz diye horlanıyoruz itilip kakılıyoruz böhüüpro olmadığımız için konu altındaki üyeleri göremiyoruz.eskiden gözüküyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?