khaleesii burun amelyatı - (albümden fotoğraflara bakabilirsiniz)

canım nasıl oldun memnunmusun hala burnundan değişiklik vs.. var mi ? görüştüğün doktorlar hakkında bilgilerini paylasacaktin bizimle nerelerdesin ?

canım nasıl yaptın kendi kendine dolguu

valla malzeme aldım yaptım kendim harika oldu. ilkini doktora yaptırmıştım ama güzel olmadı sertlikler kaldı dudağımda. doktor kasap gibi kullandı iğneyi dolgu yaparken. ben çok dikkatli davrandım hiç bi sorun olmadı ama çabuk geçti

Meaj doldurmam lazım son 4 mesaj

Mesaj doldurmam lazım son 3 mesaj

Mesaj doldurmam lazım son 2 mesaj

Mesaj doldurmam lazım son 1 mesaj

Rahatsızlık verdiyesem üzgünüm son mesaj

ben de necdet beyle görüştüm ama ilgisiz buldum biraz. ayrıca boğaziçinin güven vermeyen bi havası var. bu sebeple vazgeçtim. ama senin burnun maşallah çok tatlı olmuş. inş sorunsuz bi şekilde devam eder :))

göremedim canım albümü

Insallahhh problem yapamazsın amabn hhastaneye asla guvenmıyorum sorumsuz lar hatalarını kabul etmiyorlar parayı alana kadar sendeniyisi yok ama sdgr tturlu yuzune bakmyrlar ayrıca bbngunde okadar cok ameliyat tyapılmasına karşıyım özensz yaptıklarını dusunyrm bn amir ali nevai yeoldum 2 yıl once burnum suan cokuntu fazla oyuntu var kotu bbirdurumda nNecdetbeye olan kkişilerde de problem var geneldegordugum 2 kişi vardı hele veli aslan alkah kkorumuş seni
burnun problemleri goster msi 3 ayıbuluyr bnm bburnumun içinde hiçbir destek vbirakmams onuallaha havale eettim sonrada hastane ve Dr savcılığa verdim ameliyat olunca size tavsiye m hasta eksprizi nialın yoksa vvermemek içineellerindengeleni yyapyrlar beni aksama kadar tek sayfa için bbeklettiler sadece kulak burun olanı vardıbirde pplastikcerrahın da olması gerek yyani2 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…