khaleesii burun amelyatı - (albümden fotoğraflara bakabilirsiniz)

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
34
merhaba kızlar!

ben de burun estetiği oldum!

süreçten bahsetmek gerekirse -bu arada klavyede noktalama işaretleri pek basmıyo o yüzden kusura bakmayın anlama zorluğu çekerseniz-

dudağım geçen senelerde patladı amelyat olmak istedim ancak bir çok iyi doktor pek bir düzelme olmayacağını söyleyip reddetti.

dudağım patladığından beri yüzümde kusur aradım durdum kendimi psikolojik olarak çok kötü hissettim burnumu da çok kafaya taktım.

sonra dedim en iyisi ben burun amelyatı olayım o arada daha uygun fiyata dudağı da hallederim hazır narkozu almışken.

30 kadar doktorla mailleştim kendi bilgisayarım kırık tamir ettirince bu doktorlar ve fiyatlarıyla ilgili ayrı bir başlık açacağım gerçekten amelyat olmak isteyen herkesin işine yarayacak bir kaynak olacak çünkü ayrıntılı olarak kullandıkları yöntemler fiyatlar vs herşey var içinde.

doktor olarak işim biraz paraya kalmıştı çünkü kendim ödeyecektim bu yüzden emre ilhanı muhammed dilberi araştırmamıştım bile.

boğaziçi tıp merkezinde necdet uçarla görüştüm geçen hafta. maillerden bir sonuç alamamıştım ya pahalıydı ya da yaptıkları burun fotoğraflarını beğenmedim ya da şehir dışındaydı doktorlar. mesela bursada alper bayraktar çok içime sindi ancak gidip gelmek zor olur diye vazgeçtim.

b. tıp merkezine gittiğimde bana necdet uçar mı veli beyle mi görüşmek istiyorsun dediler

ikisi birden olmuyo mu dedim?

hayır onlar arkadaş vs dedi sanırım biriyle görüşüp diğerine amelyat olman hoş karşılanmayacağı için izin vermediler.

ben veli beyle necdet bey arasında 1000 lira fark var diye biliyordum ama nedense ağzımdan necdet beyin ismi çıktı

sonra içimden ooff necdet bey daha pahalı keşke veli bey deseydim diye geçirdim. aslında vazgeçebilirdim ama çok da diretmedim çünkü veli beyin ilgisizliğinden şikayetçi çok kişi varmış.

necdet beyi seçmemin en büyük etkeni diğer doktorların yüzde doksanı yaptığı hatayı kabul etmezken diretirken

necdet beyin hatalarını kabul eden gerekirse revizyon öneren hatta bazen hataları hastadan önce kendi farkeden bir doktor olması.
ayrıca ilk görüşmemizde beni reddetti. senin burnun gayet güzel bence amelyat olmana gerek yok dedi

o kadar sıcakkanlı ki

hatta dalga geçti benle
dudağına burnuna kafayı takmışsın bence gayet hoşsun dedi.

sonra burnumun içini inceledi burun etim kalınmış konkalar mı ne varmış pek anlamıyorum ben de.

sonuç olarak nefes problemim varmış bu yüzden amelyatı kabul etti ve nefes sorununu düzeltmişken hafif kemerini alır biraz da burnunu kaldırırız,

burun derin kalın ama amelyatın kolay olcak basit bir burnun var dedi ve bir sonraki haftaya gün verdi.

fiyat olarak da tahmin ettiğim gibi yüksek değilmiş hatta aynıymış.

ben doktorla fiyatı halletmek istedim ancak o beni günay hanıma yolladı günay hanım da 2500 dedi

bir kısmı nakit bir kısmı kart olabilir dedi sadece 1000 lirasını nakit ödedim kalanı kredi kartına 6 taksit yaptım.

bu arada dudak amelyatım olmadı çünkü pek bir düzelme olmayacağını söyledi

bu konuda da önerilerinize açığım.

dolguyu sordum belki görünümü hafifler diye

700 lira dedi günay hanım bana indirim de yapmadı bu yüzden malesef vazgeçtim çünkü daha önce mecidiyeköy magicplastta 400 liraya olmuştum aynı dolguyu.

burnum çok iyi şuan

şeklini bilemiyorum fazla kavisli minik ve kalkık geldi bana çok içime sinmedi ama herkes beğendi. gerçi şekli ancak bir ay sonra belli olur acele etmemek gerek.

amelyat süreci çok kolaydı ben amelyattan uyandım 'ee hani beni amelyat edicektiniz' dedim

doktorlar gitmişti başımda görevliler vardı güldüler 'amelyat bitti ' dediler.

ben de bağırmaya başladım ' kbb doktoru da giricekti unuttu di mi gelmedi di mi' diye

'iki doktor girdi merak etme' dediler ve yine güldüler. o arada baya çok şey söylediler ama narkozdan dolayı şu an hatırlamıyorum pek.

burnumdan süper nefes alıyorum ancak doktor ağzımdan nefes almamı söyledi

kılcal damarları zorlamamı istemedi sanırım.

annem doktora bayıldı başta şikayet ediyordu çok aceleye getirdin amelyatı daha ben doktoru bile görmedim nerden biliyosun iyi bir doktor olduğunu falan diye söylenmişti ancak amelyat sonrası doktorla görüşünce benle nasıl ilgilendiğini

hiç morluğum olmadığını ağrım olmadığını görünce bayıldı doktora artık yedi sülaleyi burda amelyat ettircem dedi.

inanın iki gündür hiç ağrım sızım yok sanki hiç amelyat olmamışım gibi.

sadece amelyattan beri deli gibi konuşuyorum muhabbet ediyorum ve bugün yine kendimi kaptırmışken annemle konuşmaya hafif kanamam oldu.

gece uyuyamamaktan korkuyordum çünkü ben bırakın yan yatmayı yüzümü yatağa gömer öyle yatarım

ama sorun olmadı gayet kolay uykuya daldım

farketmeyip dönmekten korkuyordum ancak öyle bişey de olmadı

azıcık uyansam farkediyor burnumu korumaya çalışıyordum.

yeme içme sorun olmadı çok iştahlıyım sadece sert şeyler almıyorum ki burnumu zorlamayayım.

narkoz sonrası üşüme kusma olmadı genel olarak kansızlığımdan dolayı hafif üşümelerim oldu geçti.

doktor burnumu kırmamış törpülemiş sanırım çünkü hiç kan yutmamışım kusmadım bu yüzden.midem bile bulanmadı

veee en önemlisiiiiii

kızlar ben trafikten dolayı amelyatıma geç kaldım benim yerime başkasına aldılar amelyatım saatlerce gecikti

sonuç olarak amelyat öncesi son yemek yemem su içmemle amelyat sonrası ilk yemem içmem arası 24 saat vardı. yani 24 saat yemek yemedim su içmedim bu yüzden çok kolay ayıldım narkozdan hiç etkilenmedim bir de amelyat sonrası serum verdiler kendimi hiç halsiz hissetmedim

serum nedense açlığımı susuzluğumu yatıştırdı.

benim aç susuz kalmam biraz talihsizlikten oldu ama size de tavsiye ederim

ne kadar uzun süre aç susuz kalırsanız narkoz sonrası o kadar kendinizde olursunuz.

giriş gelişme sonuç şeklinde yazamadım kusura bakmayın laptop sorunlu olduğu için noktalama işareti de pek kullanamadım normalde böyle yazanlara sinir olurum

ama ben bu süreçte pek yardımcı olacak kaynak bulamadım fotoğraf zar zor buldum bu yüzden amelyat olmayı düşünenlere yardımcı olmak istedim.

sorunuz olursa cevaplayabilirim.

fotoğraflarıma albümden bakabilirsiniz

gecmş olsun cnm senin yaşadklarnı bende yaşadmm bendede hic morluk olmdı hic acı fln hstmdmm cok sukur guzl bi amelyat gecrdm narkoz verdiler ya ameelyat 1 2 saat surdu ama sankı hepsii 5 dakada olup btii gbi geldii cok tuaffff .d.d kac gun oldu bugun senin cnm

bugün daha ilk günüm canım. dün akşam 6 gibi amelyat oldum sekiz gibi kendimdeydim amelyatım bir- bir buçuk saat sürmüş hatta korktum aceleye getirdiler burnum kötü oldu diye ama çevremdekiler sorun yok gayet iyisin burnun sorunsuz olduğu için çabuk bitti diyor.

sen de mi necdet beye amelyat oldun

anldm cnm ben izmrde sezgn özturk beye oldum

Öncelikle maşallah nazar değmesin diyorum arkadaşım sana albümünü görebilmek için 25 mesajı doldurdum iyide yapmışım....gerçekten zor bir burun şeklin varmış ve şaaahane sonuçanmış....ilk sırada doktorunun adını koydum listeme....fiyatıda gayet makul çokta güzel açıklamışsın ameliyat evreni.......sağlıklı günler dilerim

Geçmiş ve hayırlı olsun :))ben de henüz göremiyorum resimlerini ama içine sondiyse ne mutlu sana :)

Hemen iyileş ve bilgisayarını tamir et de şu doktorlar ve fiyatları çalışmanı görelim:)) malum araştırma yaparken çok faydası olur

burnun çok güzel dudağındaki problem ne ben anlamadım dudakların çok güzel görünüyor ben bir kusur görmedin açıkçası bende burun estetiği olmak istiyorum ama doktora karar veremiyorum sürekli araştırmadayım Necdet uçar aklıma yatan isimlerden aslında benim gönlümde yatan aslan Muhammet dilber ama fiyatı çok yüksek ona olabilmem için uzun süre para biriktirmem gerek ama ben en kısa zamanda ameliyatımı olmak istiyorum hayırlısı artık inşallah bende kararımı doğru veririm ve sonuçtan memnun olurum

burnun gercekten çok guzel olmus çok begendım, ama dudakların da çok guzel kı hıç bı kusur yok dudaklarında... bu arada bısey soracağım burnun gercekten çok hoş duruyor kemer yerınde hıc şışlık olmadı mı senın, ya benım alınan kemık yerınde su an kucuk bı çıkıntı olustu çok sınırım bozuluyor sanırım senın oyle bır problem yok

benim kemerin az yukarsında çıkıntı vardı ben kemik diye düşündüm ama geçti bir süre sonra. çıkıntılar olabilir canım panik yapma 6 aydan sonrası önemli. 1 seneden sonra da geçmezse gerekli işlemler yapılır

tesekkur ederım canım cevabın ıçın, sabırla beklemeye calışıyorum ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…