Keyifli diyetler<3

Luluuu94 kuzum bunfan mi yapmistin

tm cnm.
4 kare bitter cikolata bir kare bitterin 4 kucuk parcasi mi ? eger oyleyse onlari nasil parcaladin bicakla mi ? SekerPancarii kuzum bir bakar misin
Kuzum kare kare oluyo ya zaten ondan kopardim 4 kare yani 1 parmak da diyebiliriz sonra bıçakla küçülttüm kattim kurabiyeye

Sanırım bunu yapıcam yarın ilk iş olarak
Ama lütfen bana diyet yapmaya çalıştığımı hatırlatın

Sanırım bunu yapıcam yarın ilk iş olarak
Ama lütfen bana diyet yapmaya çalıştığımı hatırlatın
Canım yap tabi ama diyette olduğumuz için ölçülü ye...
Maksat sağlıklı beslenmek... Bunların da vardır kalori değeri ama en azından sağlıklı kan şekerini hemen yükseltmez seni hemen acıktırmaz...

Ayy cok hos bir yermis o zaman ben buraya ekleyim tarifimi
Hurma kuru kayisi varsa kuru erik haslayin
Istedginiz miktarda ceviz veya badem veya findigi robottan gecirin
Haslanmis meyveleri tarcini bir yumurtayi ve yarim bardak sutu robottan gecirin
Bir adet kabartma tozu ve alabildgince tabi yumisak olmasina dikkat edin kivama gelene kadar diyelim yulaf ekleyin yulaf kepegi yoksa yulaf ezmesini robottan gecirip onu ekleyin 170 derecede 15 dk kadar pisirin afiyet olsun

Lezzet toplari ( ismini ben uydurdum )

Malzemeler
10 adet kuru hurma
5 adet gün kurusu
1 dolu avuc kavrulmuş veya çiğ fındık
2 tk kakao
1 paket hindistan cevizi

Yapılışı
Hurma ve gun kurularini sicak suya koyup 5 10 dk yumusamasini bekliyoruz. Yumusayan kuru meyvelerimizi rondoya atip bir guzel parcaliyoruz. Guzelce parcalaninca icine findigimizi koyup ayni islemi uyguluyoruz. (Ben findiklari biraz iricene biraktim öyle daha çok seviyorum) Cekme islemi bitince kakao ekleyip kasik veya elle nasil rahat ederseniz bir guzel karistiriyoruz. Ardindan istediginiz buyuklukte yuvarlayarak hindistan cevizine bulayip afiyetle çay veya kahvenin yaninda sağlıklı sağlıklı tüketiyoruz

Elinize cok yapisirsa yuvarlama isleminden once elinizi suya batirabilirsiniz.

Oo süper tarif bendr yapmalıyım bunu sağol kuzu

Oo süper tarif bendr yapmalıyım bunu sağol kuzu
yap canim tadina bayilacagina eminim.
Benim yaptigimdan bir 15 tane cikti hala bitmedi. Durdukca findik yumusuyor ben o tadi kitirik sevdigimden bir daha yarim olcu yapacagim. Sende oyle seviyorsan yarim olcu yap derim. Taze taze daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…