• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keyifli diyetler<3

Tatli krizleri için şöyle gercegini aratmicak saglikli bi pudingle mi başlasak:confused: hadi başlayalım yedikten sonra pişman etmeyen bi puding daha ne isterim:KK72:

Pişman etmeyen puding:kk77:
—1 su bardağı süt
—1 kaşık tam buğday unu
—1 yumurta
—2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
—1 yemek kaşığı kakao
—2 kare bitter

•bitter çikolata haric bütün malzemeleri karıştır ve pişir kaynayıp koyulaşınca altını kapat ve bitteri at eritene kadar karıştır bu kadar:süslü:
Bu tariften 2 küçük porsiyon çıkıyor yaptim diye hepsini yemeye gerek yok:ıslık:
Keyifli diyetler:KK37:

Ekmek yapalimm mii?:KK58: Ben bu tarifi öğrendiğimden beri eve ekmek almıyorum :hamarat:
Hadi mis koksun mutfaklar:KK37: en sevdigim koku taze ekmek kokusuuuu:KK16:

* *Tambugday ekmeği * *
— 5 bardak tambugday unu
— 1 su bardağı süt
— 1 paket instant maya
— yarim su bardağı su(gerekirse fazlasi)
— 1 tatli kaşığı pekmez
— 1 yumurta
— 1 yemek kaşığı zeytinyağı
:hamarat:
• Su ve süt karışımını ılıt, unu bi kaba koyup ortasını aç ve mayayi ve su süt karışımını ekleyip biraz ağzı kapali bekle bir kac dk sonra tuz yumurta zeytinyağıni ekleyip iyice yoğur:hamarat: (ekmeğin guzel olsun istiyorsan çok yoğur:sus: tambugday unu zor özleşiyor iyice yoğurmalı ki daha guzel olsun:KK16:) 1 saat mayalanmaya birak hamurun iki katina çıkınca istedigin şekilde ekmekler yapabilirsin:KK58:
Sekil verdiğin ekmegi bi yarim saatte tepside birak mayalansin tekrar en son üstüne yumurta beyazi sürüp yulaf, keten tohumu, ay çekirdeği serpebilirsin:super:
İlk 10 dk 220 derecede sonra 190 derecede pisir mis koksun mutfağın:KK36:
Ben bütün sekilde bazen dikdörtgen kalipta bazen elle sekil verip pişiriyorum pişince üzerini örtüp soğuyunca dilimliyorum ve bi kac dilim poşetleyip buzluğa koyuyorum çözülünce tazecik oluyor:KK37: kahvaltilarda tüketiyoruz ailecek :KK72:
Kizimin okulu icin cevizli üzümlü ekmeklerde de yapıyorum bu tariften:sus:

Ekmek yapalimm mii?:KK58: Ben bu tarifi öğrendiğimden beri eve ekmek almıyorum :hamarat:
Hafi mis koksun mutfaklar:KK37: en sevdigim koku taze ekmek kokusuuuu:KK16:

* *Tambugday ekmeği * *
— 5 bardak tambugday unu
— 1 su bardağı süt
— 1 paket instant maya
— yarim su bardağı su(gerekirse fazlasi)
— 1 tatli kaşığı pekmez
— 1 yumurta
— 1 yemek kaşığı zeytinyağı
:hamarat:
• Su ve süt karışımını ılıt, unu bi kaba koyup ortasını aç ve mayayi ve su süt karışımını ekleyip biraz ağzı kapali bekle bir kac dk sonra tuz yumurta zeytinyağıni ekleyip iyice yoğur:hamarat: (ekmeğin guzel olsun istiyorsan çok yoğur:sus: tambugday unu zor özleşiyor iyice yoğurmalı ki daha guzel olsun:KK16:) 1 saat mayalanmaya birak hamurun iki katina çıkınca istedigin şekilde ekmekler yapabilirsin:KK58:
Sekil verdiğin ekmegi bi yarim saatte tepside birak mayalansin tekrar en son üstüne yumurta beyazi sürüp yulaf, keten tohumu, ay çekirdeği serpebilirsin:super:
İlk 10 dk 220 derecede sonra 190 derecede pisir mis koksun mutfağın:KK36:
Ben bütün sekilde bazen dikdörtgen kalipta bazen elle sekil verip pişiriyorum pişince üzerini örtüp soğuyunca dilimliyorum ve bi kac dilim poşetleyip buzluğa koyuyorum çözülünce tazecik oluyor:KK37: kahvaltilarda tüketiyoruz ailecek :KK72:
Kizimin okulu icin cevizli üzümlü ekmeklerde de yapıyorum bu tariften:sus:
Ne guzel tarifler veriyorsun kiz. Denicem hepsini :KK36:

Back