• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kettle tavsiyesi resimli:)

dudu2012

31.08.2013
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
143
0
46
Kocaeli
kızlar korkmazın bu kettle ni istiyorum çok şık duruyor,kullanan var mı yada cam kettle tavsiyesi olan var mı aranızda yardım istiyorum...sürekli tezgah üzerinde duracağı için görselliğine önem veriyorum:52: $a376_retro_kettle.webp$a376_retro_kettle.webp

gerçekten şıklık konusunda on numara =) bende beğendim fiyatı nasılmışş pekiiiiii=)) :44:

mağazada 110 gibi fiyatı ama nette 85-90 civarındada buldum.benımde merak ettiğim su lekesi ve kireçlenme durumu:(

güzelmiş görüntüsü ama görünce su lekeleri olabileceğini düşündüm ben de.
geçenlerde komple porselen kettle görmüştüm, markasını hatırlamıyorum ama çok şıktı ve hiç elektronik bir alet gibi görünmüyordu :) markasını bilseydim tavsiye edebilirdim.

Canım çok güzel fakat cam olunca biraz tehlikeli gibi geliyor bana çünkü kırılabilir yani tabi ki tercih senin cam olduğu için kullandıktan sonra bir bezle silersen su damlası izi kalmaz güzel olan herşeyin bir kusuru olur :))

kızlaaaaar kızlaaaaar kattle almayın ne gerek var, çok şık çaycılar var, bi tane çaycı alın altını yine kattle olarak kullanın ayrı kapaı oluyor zaten. çay demleyeceğinizde demliğini koyarsınız sadece.

buna benzer altı camlı olan arçelik ve bekoda var tavsiye ederim ben kullanıyroum çok memnunum, su kaynarken kırmızı ışık kaynamaya başlayınca çok güzel bir mavi ışık yanıyor içinde ve su harika görünüyor fokur fokur kaynarken. bu şekilde iki rengi var;

$Arcelik K-3283 C Beyaz Cayci Ornekleri.webp$559.webp

ceyizimi düzerken görsellige bende cok önem verdim...
herseyim birbiriyle uyumlu olsun, aman cok §IK dursun dedim..
cogu seyden pismanim simdi, keske bu kadar takintili olmasaydim ve daha pratik seyler tercih etseydim diyorum
ama ceyizim icinde en memnun kaldigim ürünlerden biri tefal kücük aletlerim... buna kittelde dahil...
2291120.jpg

kızlaaaaar kızlaaaaar kattle almayın ne gerek var, çok şık çaycılar var, bi tane çaycı alın altını yine kattle olarak kullanın ayrı kapaı oluyor zaten. çay demleyeceğinizde demliğini koyarsınız sadece.

buna benzer altı camlı olan arçelik ve bekoda var tavsiye ederim ben kullanıyroum çok memnunum, su kaynarken kırmızı ışık kaynamaya başlayınca çok güzel bir mavi ışık yanıyor içinde ve su harika görünüyor fokur fokur kaynarken. bu şekilde iki rengi var;

Eki Görüntüle 446590 Eki Görüntüle 446589

cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar,çay makinem var ama altı plastık olanlardan kahvaltı takımımla aynı desen kütahya porseln,bende plastik istemedğim için yeni bir çaycı yada kettle istiyorum,bu çaycılar çok hoşuma gtti altı üstü cam olduğu için bunların siyahı var mı ya:)

Back
X