Kettle fişte mi unuttum

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya öyle mi oluyor bilmiyorum ki? Evinizde bir kettle varsa deneyip bana yazar mısınız yoldayım ben de
Yok bende, ama böyle oluyor.
Arkadaş yuvasına oturttuktan sonra düğmesine basmışım demiş, bunu yapmış olabilir misiniz?
Ama sesi duymamanın mümkün olduğunu sanmam.

Benim kettle m kaynarken kırmızı oluyor.atınca yeşilde kalıyor.yani sıcak tutma modunda.çayı sıcak tutması için.tamamen kapatmak için benim ana düğmesine basmam gerekiyor.sanırım sizinki de öyle.

Öyleyse evet o su ısınır ısınır biter.sonra ne olur bilemiyorum

Yok bende, ama böyle oluyor.
Arkadaş yuvasına oturttuktan sonra düğmesine basmışım demiş, bunu yapmış olabilir misiniz?
Ama sesi duymamanın mümkün olduğunu sanmam.
Yok bir daha düğmeye basmadım.Suyu döktüm.Yerine koydum

Benim kettle m kaynarken kırmızı oluyor.atınca yeşilde kalıyor.yani sıcak tutma modunda.çayı sıcak tutması için.tamamen kapatmak için benim ana düğmesine basmam gerekiyor.sanırım sizinki de öyle.

Öyleyse evet o su ısınır ısınır biter.sonra ne olur bilemiyorum
hayır benim sıcak tutma özelliği yok. Otomatik kettle

Bizdeki kettle isittiginda kapatiyor kendini ama cogu kettle boyledir zaten calisir vaziyette kalmaz

Ben evden giderken hiç fişi çekmiyorum. Hep takılıdır fişte kendi attığı için. Çok ekstrem bir durum olmadıkça bir şey olmaz bence

Valla canim benim kettlin tuşu bozulmuş bazen atmıyor birgün bende öyle içinde su yokken unutmuşum icinde kirmizi isik vardi bu neki diye baktığımda az daha eyvahları çekiyordum demir bildiğin alev gibi kıpkırmızıydı ya komşunu ara ya da geçmiş olsun.ins bisey olmamıştır.

kendi kendine kapanir o yaklasik 3 dk kaynadiktan sonra

Back
X