Kettle fişte mi unuttum

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İcinde su olmayan haliyle dugmesi acik kalsaydi zaten sesinden farkederdiniz cikana kadar. Cok kotu patlayacakmis gibi ses cikar cunku.
Ayrica bi dahakine sarteli indirin. Uzun sureli gideceksem ben sartelin buzdolabina bagli olani haric hepsini indiriyorum

içinde su yoksa zaten yine otomatik atmaz mı?
Yok atmiyor tecrubeyle sabit.
Benim kettleim rezistanssiz, bi gun icinde su yokmus ben de bulasik yikarken dugmesine basmisim farketmedim. Aci aci ses cikmaya basladi kettlein ici alev aldi.

Yok atmiyor tecrubeyle sabit.
Benim kettleim rezistanssiz, bi gun icinde su yokmus ben de bulasik yikarken dugmesine basmisim farketmedim. Aci aci ses cikmaya basladi kettlein ici alev aldi.

ama böyle bi durum olsa konu sahibi duyardı.

topraklama varsa sigortayı attırır muhtemelen sıkıntı olursa. Soğudukça otomatik çalışanlardan değilse sıkıntı olmaz zaten.

Basılı bırakamazsınız ki.
Yerinden aldığınız zaman atar, yerine yerleşmeden düğmesine basılamaz.
Oturtup özellikle düğmesine basamanız lazım ki bunu yapmamışsınızdır zaten.
ya öyle mi oluyor bilmiyorum ki? Evinizde bir kettle varsa deneyip bana yazar mısınız yoldayım ben de

komsudan rıca edın elektrık panosundan evınızın elektrıgını şalterı kapatsın :)

O kendi kısa devre yapıp patlıyor öyle bir durumda. Tabi topraklama olunca önlem olarak sigortayı da attırıyor..

Bizim bir defa saç kurutma makinesi bir defa da kahve makinası patladı o şekilde.

Büyük beyaz eşyalar daha büyük tehdit oluşturuyor.

aa nası yani nası patladı anlamadım biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız

tesisatınız eski mi

hiç başımıza gelmedi de temkinli olayım bilmiyordum bu "patlama" mevzusunu nasıl oluyor?

İçindeki suyu bulaşık için aldınız, geri kettle'ı yerine koydunuz değil mi?

Suyu almak için kaldırdığınızda kapanmış olmuyor mu zaten? Kettle ile başka işiniz yoksa niye çalıştırmış olasınız ki?

susuz çalışır durumda olmadıkça sıkıntı yok zaten.
bilmiyorum ki canım öyle mi oluyor? Evinizde bir kettle varsa deneyip bana yazar mısınız? yoldayım da ben

müşteri hzimetlerini arayın. otomatik atıp atmadığını sorun. ya da varsa online kullanma klavuzu göndersinler mail. ile. hayır zaten evden çıkalı 5 saat olmuş. olacak olan olmuştur yani.

Back
X