- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
içinde su yoksa zaten yine otomatik atmaz mı?içinde su yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içinde su yoksa zaten yine otomatik atmaz mı?içinde su yok
Yok atmiyor tecrubeyle sabit.içinde su yoksa zaten yine otomatik atmaz mı?
Yok atmiyor tecrubeyle sabit.
Benim kettleim rezistanssiz, bi gun icinde su yokmus ben de bulasik yikarken dugmesine basmisim farketmedim. Aci aci ses cikmaya basladi kettlein ici alev aldi.
ya öyle mi oluyor bilmiyorum ki? Evinizde bir kettle varsa deneyip bana yazar mısınız yoldayım ben deBasılı bırakamazsınız ki.
Yerinden aldığınız zaman atar, yerine yerleşmeden düğmesine basılamaz.
Oturtup özellikle düğmesine basamanız lazım ki bunu yapmamışsınızdır zaten.
O kendi kısa devre yapıp patlıyor öyle bir durumda. Tabi topraklama olunca önlem olarak sigortayı da attırıyor..
Bizim bir defa saç kurutma makinesi bir defa da kahve makinası patladı o şekilde.
Büyük beyaz eşyalar daha büyük tehdit oluşturuyor.
Evet ben de aynisini dedim. Duyulmucak bi ses degilama böyle bi durum olsa konu sahibi duyardı.
Kaynarken turuncu kaynayınca yeşil ışık yanan modellerden mi bu
kettleKettle mı yoksa çaycı tarzı birşey mi?
Yok. Sadece kaynarken içinde beyaz ışık oluyor normal kettlelar gibiKaynarken turuncu kaynayınca yeşil ışık yanan modellerden mi bu
O zaman sorun olmaz bence yüksek ihtimalle. Ama dediğim gibi olsaydı sorun olurduYok. Sadece kaynarken içinde beyaz ışık oluyor normal kettlelar gibi
inşallah canım yaO zaman sorun olmaz bence yüksek ihtimalle. Ama dediğim gibi olsaydı sorun olurdu
bilmiyorum ki canım öyle mi oluyor? Evinizde bir kettle varsa deneyip bana yazar mısınız? yoldayım da benİçindeki suyu bulaşık için aldınız, geri kettle'ı yerine koydunuz değil mi?
Suyu almak için kaldırdığınızda kapanmış olmuyor mu zaten? Kettle ile başka işiniz yoksa niye çalıştırmış olasınız ki?
susuz çalışır durumda olmadıkça sıkıntı yok zaten.
annemin evindeki öyle oluyor. Ben de yok :)bilmiyorum ki canım öyle mi oluyor? Evinizde bir kettle varsa deneyip bana yazar mısınız? yoldayım da ben