içindeki suyu kullandım. Tekrar yerine koydum. Düğmesi var ya otomatik olanlarda o açık mı kaldı kapalı mı hatırlamıyorumfişte olsa ne olacak ki? içinde su var ve çalıştırdı iseniz zaten ısınınca atar. eğer içinde su yok ve boş, fiş takılı ise yine sorun yok. ütü değil ki bu sonuçta. niye yangın çıksın?
tamam farketmez ki. açık kalsa bile içindeki su kaynayınca atar zaten düğmesi. açık değilse de yine sorun yok. dediğim gibi kettle mantığı böyle zaten ütü olsa neyse.içindeki suyu kullandım. Tekrar yerine koydum. Düğmesi var ya otomatik olanlarda o açık mı kaldı kapalı mı hatırlamıyorum
ütü tamam tehlikeli ama kettle yangın çıkaracak bir şey değil ki ne alaka? Kendi kendine duran bir şey zaten, düğmesine basmadan çalışmayan bir alet.Bigün işteyim aklim utude kaldi sabah utu yaptim acaba fiste mi biraktim diye. Isten izin alamazdim ve ev cok uzakti zaten.
Apartmandan birini aradim. Elektrik salterini kapamasini rica ettim.
Disarda da var ya elektrik panosu.
Buzdolabinda bisey biraktiysaniz o sorun olur ama yola cikarken dolabi da bosaltmissinizdir sanirim.
Evet otomatik ama içinde su yokkendi otomatik duran bir kettle ise sorun olmaz.
Otomatik bir kettle ama düğmesine basılı olarak fişte unutmuş olabilirim. İçinde de su yokbizim kettlede hep fisdedir. Biz sürekli kullaniyoruz. Is yerindede öyle. Lazim oldugunda dügmesine basiyoruz su isininca atiyor.
Evet otomatik ama içinde su yok
elektrik evin içinden en kapanıyor maalesefsu olmasa da çalışmaya devam etse tıslama sesi gelirdi o son buharın duyardınız zaten. benim kahve makinesi var arzumun onda ısıtıyorum otomatik durması yok bazen suyu az kalmış fark etmemişsem deli gibi tıslıyor su kalmayınca. ki sizin öyle değilmiş.
çok rahat edemicekseniz arkadaşların dediği gibi kapıcı komşu sizin evin elektrik sigortasını kapatsın apartmandan aşağıdan.
sürekli böyle takıntılarınız var mı bu arada okb olabilir mi
başına gelen var mı diye sormak istedimUnutmadin desek nolcak
Unuttun desek nolcak...
Mutlaka dışarıda da sigorta vardır. Elektrik sayacının orada olur genelde.elektrik evin içinden en kapanıyor maalesef
Evet otomatik ama içinde su yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?