- 19 Ocak 2018
- 9
- 7
- 1
- 27
Aslında ben de süt ve yoğurt çok severim ama artık o kadar sıkıldım ki 6 öğünlü haftada yarım kiloyu bile zor verdiren diyetlerden. İnsan sonuç görmeyince her şeyi bırakası geliyor sırf bunun için sütü yoğurdu bir süreliğine bırakabilirim diye düşünüyorum. Teşekkürler bakıcam o sayfayaVerebilirsin aklimda hep ketojenik diyet var ama sut yogurt cok severim o yuzden yapamiyorum
Instagram saglikliyasiyoruz da ketojenik diyet yapiyorlar zaman zaman
Ulseratif kolit hastasiyim ketojenik diyet iyi geliyormus yapmak istedim ama cok kisitli geldi simdilik karatay yapiyorum karataydan ketojenik e gecis daha kolay olurAslında ben de süt ve yoğurt çok severim ama artık o kadar sıkıldım ki 6 öğünlü haftada yarım kiloyu bile zor verdiren diyetlerden. İnsan sonuç görmeyince her şeyi bırakası geliyor sırf bunun için sütü yoğurdu bir süreliğine bırakabilirim diye düşünüyorum. Teşekkürler bakıcam o sayfaya
Tesekkur ederim sanada basarilarÇok geçmiş olsunn. Ben de geçen ay Karatay denemiştim ve 6 gün gibi kısa bir sürede 2 kilo vermiştim ayrıca açlık da hissedilmiyor ama bana daha sıkı bir şey lazım artık kolay gelsin umarım başarılı olursunn
Merhaba 4. Ve 5. Günlerde kilo 81.4 çıktı ödem gittikten sonra bir dönem duramayan olurmuş bu da ketozis e girmeye başlandığının göstergesiymiş.henüz ağzında aseton tadı hissetmiyorum:)idrarda da bir değişiklik yok gibi.eczaneye keton ölçen çubuklardan sipariş ettim.gelince belli olacak hangi evrede olduğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?