- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Erik kurusunu,onceden haslanip temizlenmis kestanelerimizi,tuzu karabiberi de ilave edip ic harcimizi hazirliyoruzsoganlari kucuk kucuk dograrsak piserken kaybolur o yuzden soganlarin buyuk dogranmasi gerek
Baligin kestigimiz kismini mutfak ipiyle dikiyoruz ve yagladigimiz firin tepsimize koyup 250 derecede 45-50 dakika pisiriyoruzPuf noktasi:piserken soganlar yumusayip kuculecegi icin ic harcini bol yapiyoruz
Baligimiz hazir istedigimiz sekilde susleye bilirizPuf noktasi:dis copuyle kapatmak mumkun olmadigi icin ip kullaniyoruz
Helva toparlanmaya baslayinca altini kapatip demlenmeye birakiyoruzPuf noktasi:topaklanmamasi icin bu asamada hizli hizli karistiriyoruz
Sağol canımOooo un helvası balık ve helva nasılda düşünemedim ben bunu.Harika canım ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımEllerine saglikcok guzel mis gibi kizarmis levrek harika kestaneyi firinda tavuk ve hindide cok denedim ama balikla hic denememistim.ilk firsatta deneyecegim sansin bol olsun
Eline , emeğine sağlık canım ...Başarılar diliyorum çok .
Kestaneli levrek bende hiç denememiştim , ooooo ne çok balık tarifi eklendi listeme yahu
Sağol estosumaziiiii çok güzel görüünüyo cnm ben de hiç denemedim kestaneli balığı
bol şanslar kuzum
ellerine,emeğine sağlık bu arada
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık :) hepsi çok lezzetli ve çok güzel görünüyor
Levreğin tadını bilmem ama görünüşü pek güzel. :)))
Ama helvaaa, at onu bu tarafa, at onu bana.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim. :))
Azerinim ellerine sağlık kesteneli levrek enteresan bir tarif.
Un helvsı hiç balık yanında denemedim geknelde tahin helvası yenir yaa.. O da muhteşem gözüküyor. Sunum da çok güzel. Başarılar dilerimm
cok tesekkur ederim tanemimKestaneli balık ilk defa gördüm canım çok güzel olmuştur ellerine sağlık başarılar diliyorum canım
cok tesekkur ederim canimşu somondan başka balık yeyeme takıntımdan bi kurtulayım hepsini yapıcam bunların hepsinio takıntımdan da anca kızımın sayesinde kurtulurum gibime geliyor, hele az büyüsün balık yedirmeye başlayayım o zaman anca ellerine sağlık çok güzel görünüyor un helvası için bişe dememe gerek yok bayılırıım
tesekkur ederim tatlim hepimizin ellerine saglikellerine sağlık canım çok beğendim
Azerinim ellerine sağlık kesteneli levrek enteresan bir tarif.
Un helvsı hiç balık yanında denemedim geknelde tahin helvası yenir yaa.. O da muhteşem gözüküyor. Sunum da çok güzel. Başarılar dilerimm
Ellerine saglik azerinim cok leziz gozukuyor. Ben de baliktan sonra un helvasi yaparim cok guuzel olmus
tesekkur ederim canimSanırım yarın yapacağım, muhteşem görünüyor
Ellerine sağlık canım , başarılar diliyorum
Kestane ve balık ilginç bir ikili olmuş Züleyhacım... Ellerine sağlık canım.. Başarılar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?