Keşke Ya Mevsimler Degişmeseydi Yada Yokluk Olmasaydı; (

canım annen yaşıyor mu ? hani babanıza bırakmadan o halletse bu işleri..sonuçta annedir kıyıda köşede bi miktarı olur
inşallah kendi ayaklarının üstünde durursun bugünleri eskiyle yad edersin. Ümidini kaybetme. Senin paran olduğu zaman çok daha iyi şekillerde yaşarsın inşaallah bugünlerde geçecek

Sizin aile durumunuzda maddi olarak sorunlarınız yokmuş, manevi açlık seninki.
Ailenin sorumsuzluğu..
Maalesef nasıl ki sınıfta açık cama müdahale edemediysen ömrün boyunca bu yaşadıklarının faturasını bir şekilde böyle ödeyeceksin.
Seni ve senin gibileri bu şekilde yetiştiren anne babalar utansın ama utanmazlar.

yaşınız kaçtı? yazdıklarınızda kendimi gördüm.. zor zamanlardı, geçti ama.. Sen psikolojini bozma.. Okulunu bitir inşallah güzel yerlere gelirsin.

Sudbanazenin bu arada 400 tl lik ayakkabıyı alacağını söyleyen arkadaş da görgüsüzmüş güzelim, takma öyle insanları da kafana.
kıyafet olayını da yardım etmek isteyen arkadaşlardan yardım kabul et bence, hiç gocunma, öğrencisin sen, burs olarak düşün.
ama olmazsa da onu da kafaya takma, aklı başı yerinde olan bir kişi karşısındakini kıyafeti ile yargılamamayı ve halden anlamayı bilir, diğer türlü kişilere de çok ihtiyaç yok zaten.

Bazen insanlar öldüğündede parayı yanlarında götürceklerini sanıyorlar işte. Canım ya o kadar içim cız ettiki cünkü bazı okuduklarım o kadar tanıdık geldiki bana. Seni çok iyi anlıyorum. Bir anne babanın nasıl içi cız etmezki evladını o şekilde görünce. Aklım almıyor. İnşaallah rabbim karşına eli çok açık bir erkek cıkartır babanın yapmadıklarını sana o yapar o yaşatır.

Canim cok uzuldum durumuna,istersen sana hic giyilmemis kiyafetlerimden gonderebilirim lutfen yanlis anlama eski de degil hic giyilmemisler var kac bedensin,tesetturlu musun?

valla keşke kabul etsen ben de verirdim kıyafetlerimden.
o kadar çok verebileceğim birini aradım bulamayınca bu sabah yıkayıp temizleyip çantalara koyup kaldırımın kenarına bıraktım.

Ne hissettiklerini anlıyorum...Benim babam gibi..Yaşadığın ezikliği ben de çok yaşadım kahretsin ki çok zor yaşamayan bilmez.Bir arkadaşım uyumsuz giydiğim için kezban demişti bilmeden etmeden en çok içime işleyen buydu hala içimde uktedir..Allah tez zamanda bu adamdan kurtarsın..

Oy caniiim... Soyle simsiki sarilmak geldi icimden sana...
Ama ne denir ki yavrucum, saglikli sihhatli olman daha onemli canim benim. Para pul esya inan mutlu etmiyor adami. Ama boyle giderse hasta da olacaksin.
İnsan olamayanlar baba oluyor ya cok sinir bir durum bu.
Allah babani islah etsin kalbine biraz merhamet versin canim. Diyecek baska bir sey yok.

Bukadar yıl nasıl bastırıldın böyle.
Annende babanda yazıklar olsun dedirdetecek cinsten.

Mont almıyo para vermiyo kursa niye yolluyo hava için mi ?

O dolaplara sığmayan kıyafetleri de keser yakar atarım eşe dosta şikayette ederim böylelerini

hepsini tam okuyamadım ama bir yerde geçen sene sezon sonunda aldım

o da eskidi tadilat gerekir vs yazmıştın ben ona takıldım

hani sezon sonu aldı isen ne kadar eskiyebilir

tamam çok kaliteli değildir vs de ben 2008 de aldığım kabanı giyiyorum halen

bu arda bir de hamilelik geçirdim aynı kabanı gidim

yılda bir iki giyersin başka vardır senin diyenlere kış mevsiminde hep onu giydim bir iki kısa montum var ama kışın giymiyorum onları

bir kaç ay giyince nasıl o kadar eskir bir palto onu ben algılayamadım

Evet onu ben de algilayamadim. Ama belki modasi gecti diye mi acaba oyle dedi? bilemiyorum elbet..
Yardimlari da kabul etmiyor. Keske etse...

Aynı şeyi sürekli giyince her hafta yıkayınca gerçekten eskiyor arkadaşlar.

Bazen kalbim cırpınır ne yapsam diye işte o andayım şu anda
Senin yüregin üşümüş küçüğüm....

Aynı şeyi sürekli giyince her hafta yıkayınca gerçekten eskiyor arkadaşlar.

Bakın palto bu her hafta yıkanmaz ki

Ayrıca konu sahibi kuru temizlemeye vermek lazım demiş demek ki yıkamamış falan

Her gün giydim Kasım nişan arasında ve 2008 den beri giyiyorum

Kaban bu yani ne kadar eskir

Bu arada maddi durumum vs de uygun yani her yıl da alabilirim 1-2 tane de

Kapitalizmin tüketim toplumunun esiri olmamak lazım

2002 yılından beri cep telefonum var. Bu elindeki 3. Mesela zira diğerleri bozuldu uzun yıllar kullanıldıkları için

Hayatı tüketim üzerinden değil üretim üzerinden algılamak lazım

Sözüm size değil tabii ki sizi alıntıladım ama genele yazdım

Konu sahibi özenir vs haklıdır yaşı gereği de belki

Ama az ve öz hayat felsefemiz olursa kaybetmeyiz bunu da görmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…