- 2 Ağustos 2015
- 108
- 101
- 23
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Bende onceden evlenince yok cok cocugum olsun derdim simdi yetemeyeceksem cocuklarima bi tane olsun ama mutlu olsun diye dusunuyorum
Önlisansüç gündür kendi kendime dırıldanıyorum
hiç kıyafetim yok giyeceğim bir şey yok diye bu konuyu görünce utandım resmen
hangi üniversite desin burs vs. durumları var mı
sanırım lise de değilsin çünkü büyük fabrikalarda lise de ki çocuklara ücret veriyorlar staj için
sanırım üniversitedesin
Arkadaşım verdiğin link kullanılmıyorYanlış link atmışım msjımı da düzenleyemedimsürekli kullanımda olan link bu.
https://www.kadinlarkulubu.com/freecycleist/?fref=ts
Bak canim seni anlıyorum ama insanın başına hersey gelebilir.. Dünya hali bu utanacak hicbirsey yok, utanmasi gereken kişi baban.. Bak bu kadar kişi kaç kez söylemiş, ısrar etmiş herkes birşeyler yapmak istiyor, bence insanları geri çevirme ihtiyacın var çünkü.. Utanma çekinme bence sana el uzatmak isteyenlerin elini itme, tut o eli..Allah razı olsun hepinizden ben burda yardımcı olmak isteyen herkesinde iyi niyetine samimiyetine guveniyorum
Ben hepinizin beni anlayacagina inaniyorum inanın tek niyetim burda derdimi paylasmakti maddi konulardaki sıkıntılarımı en yakinlarima dahi anlatmiyorum
Eger ben bugun burda dize evet dersem omur boyunca ustumde kaldiramayacagim bi agırlık hissedicem
Allah fiili olarak yardikci olmak isteyen ve kalbinden yardimci olmayi geciren herkesten razı olsun sıkıntılı zamanlarınızda karsınıza hsyirli kapilar acilir insallah
Eger benim icin birsey yapmak isterseniz sadece bir kere elinizi acip bu zor zamanlari hayirlisiyla atlatabilmem icij dua ederseniz omur boyu minnettar olurum
yahu yazıp yazmamakta kararsızım,yanlış anlaşılmak istemiyorum.Ama yani her fiyata her bütçeye her türlü kıyafet var artık eskisi gibi değil.Hele indirim zamanlarında...Yani staj da yapıyormuş konu sahibi.Anlayamadım bu zamanda eline biraz para geçiyorsa bu kadar kıyafetsizlik çekmek anlamsız geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?