• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Aynen oyle... ben forumlarda geziyorum bazen , ikinci ucuncu cocugu isteyenler bizden beter hirsli stresli olmuycak die korkuyo garip bi sekilde. Her turlu seyi dusunmek yasamak bizim hakkimiz o zaman. Cunku tecrubesisiz ve hic bilmioz yani...
Ben de cok stresli bi insanim normal hayatta hatta sinirliyimdir biraz :) ama cevremdekiler hep sakin ol olumlu ol baska seyler dusun o zaman guzel habeei alirsin diyolar.
Yapabilir miyiz bilemiyormm :)
bir an yazdıklarını kendimin yazdığımı düşündüm.
bende de her daim sinir stres hat safhada.
eşim trafiğe çıkmamı yasakladı resmen.bigün birinin kafasına levyeyi indiricen diye korkuyorum diyo:KK70:
ama bence senin bebek konusunda ihlal ettiğin bir kural var o daaa:
bebek istediğini kimse bilmeyecek.

bir an yazdıklarını kendimin yazdığımı düşündüm.
bende de her daim sinir stres hat safhada.
eşim trafiğe çıkmamı yasakladı resmen.bigün birinin kafasına levyeyi indiricen diye korkuyorum diyo:KK70:
ama bence senin bebek konusunda ihlal ettiğin bir kural var o daaa:
bebek istediğini kimse bilmeyecek.
Evet cok dogru. Ben hata yaptim ama soyledim , ama herkese diil samimi 2 arkdsma sadece. Onlarin da umrunda diilm zaten laf arasinda soylemistm :))) ben bu firum ortaminda yazilanlardan falan bahsetmek istedim aslnda , stresle beklemisler olmamis aylarca, amaan olmuyo iste ya da amaaan olmazma olmaz olursa olur takiliyim ben yaaa dedikleri zmn hamile kalmslar :))
Ayrica benim esim de bana cemkirio senin stresnden sinirinde olmuyo falan diye :))

Evet cok dogru. Ben hata yaptim ama soyledim , ama herkese diil samimi 2 arkdsma sadece. Onlarin da umrunda diilm zaten laf arasinda soylemistm :))) ben bu firum ortaminda yazilanlardan falan bahsetmek istedim aslnda , stresle beklemisler olmamis aylarca, amaan olmuyo iste ya da amaaan olmazma olmaz olursa olur takiliyim ben yaaa dedikleri zmn hamile kalmslar :))
Ayrica benim esim de bana cemkirio senin stresnden sinirinde olmuyo falan diye :))
3 ayda ne stresi canım
sıkma canını olur hayırlısıyla
öyle laf arasındaysa olur.benim de söylememe mantığım her ay soracaklar oldu mu falan diye yoksa tabi ki arkadaşlar dostlar ne için var.:KK19::KK50:

3 ayda ne stresi canım
sıkma canını olur hayırlısıyla
öyle laf arasındaysa olur.benim de söylememe mantığım her ay soracaklar oldu mu falan diye yoksa tabi ki arkadaşlar dostlar ne için var.:KK19::KK50:
Ay cnm cok tatlisin :))) valla ben oyle bi durumdayim ki cevremdeki herkes hamile. Bana soruolar diyorum ki "belki seneye" hehe diyorum. Yani istiyorum demiyorum, istemiyorum da diyemiyorm cok komik durumdaym :)) stresimin iki sebebi var , birincisi karakterim oyle, ikincisi cevremdeki herkesin hamis olmasi :( anladin sen beni dimi :)

Ay cnm cok tatlisin :))) valla ben oyle bi durumdayim ki cevremdeki herkes hamile. Bana soruolar diyorum ki "belki seneye" hehe diyorum. Yani istiyorum demiyorum, istemiyorum da diyemiyorm cok komik durumdaym :)) stresimin iki sebebi var , birincisi karakterim oyle, ikincisi cevremdeki herkesin hamis olmasi :KK43: anladin sen beni dimi :)
aynı duyguları paylaşan biri olarak nasıl anlamam
ben de arkadaşlarım sorunca hayırlısı olsun falan diyorum.ben söylemesem de anlıyorlardır belki.
hatta ben olayı abartıp bebek istediğimi eşime bile söylemiyorum:)

aynı duyguları paylaşan biri olarak nasıl anlamam
ben de arkadaşlarım sorunca hayırlısı olsun falan diyorum.ben söylemesem de anlıyorlardır belki.
hatta ben olayı abartıp bebek istediğimi eşime bile söylemiyorum:)
Nasi soylemiyosun yaa :) nasi olcak o zaman ?? :))

Ya da ikiniz de farkindasiniz ama dile mi getirmiyosunuz? Ben bu ay oyle yapicam,konusu gecmeden normal iliski devam.. cunku stres yapiosn die kizio bana.

Nasi soylemiyosun yaa :) nasi olcak o zaman ?? :))

Ya da ikiniz de farkindasiniz ama dile mi getirmiyosunuz? Ben bu ay oyle yapicam,konusu gecmeden normal iliski devam.. cunku stres yapiosn die kizio bana.
yani her ay bat gelmesin diye dua ediyorum ama kırmızıları görünce de içim burkuluyo,boğazıma bir şeyler düğümleniyo:(
ilk ay olmayınca zaten eşime 6 aydan önce olması zormuş falan diye aralık ocaktan önce olmayacak diye şartlandırdım(şimdi fark ettim eşime attığım yalan nerdeyse gerçek oldu bat 1 aralık çünkü)
bi de adet olmadan önce belirtim olmasa bile bu ay da fos çıktı adet belirtilerim başladı diyorum(sırf kocacaığızım da umutlanıp üzülmesin diye)
son olarak da o pek takmıyo zaten zamanı gelince olur diyo.ben de amaaaaaan ben de öyle düşünüyorum zaten diyorum ama aslında bi bebeğimiz olsun diye ölüyorumm:KK45:

yani her ay bat gelmesin diye dua ediyorum ama kırmızıları görünce de içim burkuluyo,boğazıma bir şeyler düğümleniyo:KK43:
ilk ay olmayınca zaten eşime 6 aydan önce olması zormuş falan diye aralık ocaktan önce olmayacak diye şartlandırdım(şimdi fark ettim eşime attığım yalan nerdeyse gerçek oldu bat 1 aralık çünkü)
bi de adet olmadan önce belirtim olmasa bile bu ay da fos çıktı adet belirtilerim başladı diyorum(sırf kocacaığızım da umutlanıp üzülmesin diye)
son olarak da o pek takmıyo zaten zamanı gelince olur diyo.ben de amaaaaaan ben de öyle düşünüyorum zaten diyorum ama aslında bi bebeğimiz olsun diye ölüyorumm:KK45:
Ah canim ayni durumdayiz.. ben de dedim zaten hemen olan cok nadir genelde 6ay 1 yil bekleniyo dedim. O da akisina birak zaten ne zmn kismetse o zaman olur diyo,seninki gibi yani.
Ama iste topigin basligi var ya, bu baslik durumumuza cukkk diye oturuyo,madem hemen olmucani biliyoduk niye erkenden baslamadik demi :KK45:
Ben de bu ay takmiyomus gibi yapicam :KK47::KK47:

Ah canim ayni durumdayiz.. ben de dedim zaten hemen olan cok nadir genelde 6ay 1 yil bekleniyo dedim. O da akisina birak zaten ne zmn kismetse o zaman olur diyo,seninki gibi yani.
Ama iste topigin basligi var ya, bu baslik durumumuza cukkk diye oturuyo,madem hemen olmucani biliyoduk niye erkenden baslamadik demi :KK45:
Ben de bu ay takmiyomus gibi yapicam :KK47::KK47:
ben de bi hamile kalsam korunmak falan şurada dursun.
gerçi bi arkadaşın ablası 9 yıl sonra bebek sahibi olmuş.
sonra da zaten hamile kalamıyorum diyerekten korunmayı bırakmış.sonra da yıllar sonra kendiliğinden kalmış ama yaşı ve statüsü çok uygun değilmiş.falan filan..
4 yıldır ufacık bi kaza(cık) olsa hemen hamile miyim diye korku basardı
meğer hamile kalmak okadar kolay değilmiş.
hatta hiç kolay değilmiş.

Evet.. benim cevremde de "kazara" bebek sahibi olan o kadar cok ki sinirim zipliyo.. ama allah oyle istemis diyorum sakinlestiriyorum kendimi. insallah bizim de olur bu ay cnm. Dua ediyom hep baska da elimden bisey gelmio iste :) allah nasip etsin tum isteyenlere..

Evet.. benim cevremde de "kazara" bebek sahibi olan o kadar cok ki sinirim zipliyo.. ama allah oyle istemis diyorum sakinlestiriyorum kendimi. insallah bizim de olur bu ay cnm. Dua ediyom hep baska da elimden bisey gelmio iste :) allah nasip etsin tum isteyenlere..
amin kuzum amin.

benim bat erken öne gelebilir ovulasyon testine göre.

Cnm ne zaman peki test mi yaptin ?
ben 5 aydır düzensizlik yaşadığım için normalde her ihtimale karşı 33 gün olarak hesaplamıştım döngümü ama ovu testinde 15.gün kırmızı oldu testim sonra silikleşti.yani 15+14 ten de 29. gün regl olmam gerekir o da 27 kasıma denk geliyor.beklemedeyim anlayacağın
değerlendirme işine gelince görev haline gelmesin diye isteğimize göre çalıştık :KK23:

Yazismalarimizi okudum da 1 aralik demissin.. benim ovulasyon testinde cift cizzgi 15inde cikti. 16sinda da feci agrim oldu. Yani bat 29yada30 kasim..

Iyi degerlendirebildin mi peki cnm
bakalım mutlu haberi kim önce verecek sen mi ben mi:KK68:

bakalım mutlu haberi kim önce verecek sen mi ben mi:KK68:
Ayyy hic farketmez once sen ver ben beklerim :KK37:

Benim de cok duzenli diil, 19. Gun cift cizgi oldu 20.gun inanilmaz agrim sancim bulantim oldu sonra siliklesti zaten. O yuzden 29 ya da 30 kasim bat bekliyorm.. biz de cift cizgu olmadan onceki gun calismistik bi de cift cizgiyi gorunce calistik.. herkes yumurta catladiktan sonra da iliski oneriyr ama biz onu yapmadik digerleri yeterli olmustur insallah :)) :KK73:

Ayyy hic farketmez once sen ver ben beklerim :KK37:

Benim de cok duzenli diil, 19. Gun cift cizgi oldu 20.gun inanilmaz agrim sancim bulantim oldu sonra siliklesti zaten. O yuzden 29 ya da 30 kasim bat bekliyorm.. biz de cift cizgu olmadan onceki gun calismistik bi de cift cizgiyi gorunce calistik.. herkes yumurta catladiktan sonra da iliski oneriyr ama biz onu yapmadik digerleri yeterli olmustur insallah :)) :KK73:
acaba iki kez mi yumurtladın?
yeter ki bebek gelecek olsun tek ilişki bile yetiyo
ne derler?yumurtlamadan önce tutarsa KIZ
YUMURTLAMADAN SONRA TUTARSA erkek miydi?

acaba iki kez mi yumurtladın?
yeter ki bebek gelecek olsun tek ilişki bile yetiyo
ne derler?yumurtlamadan önce tutarsa KIZ
YUMURTLAMADAN SONRA TUTARSA erkek miydi?
Yani tahminen 15inde cift cizgi ciktiginda vucudum hazirlaniodu 16sinda aci cekerken de catladi ya da salindi disari diye dusunuom ben...
Ay kiz erkek olayi evet oyleymis ben daha dun okudum ogrendim bunu ama aynen soyledigin gibi... ne dersin kizlarimiz olur mu senin profil resmindeki gibi balkaymak :KK8:

Yani tahminen 15inde cift cizgi ciktiginda vucudum hazirlaniodu 16sinda aci cekerken de catladi ya da salindi disari diye dusunuom ben...
Ay kiz erkek olayi evet oyleymis ben daha dun okudum ogrendim bunu ama aynen soyledigin gibi... ne dersin kizlarimiz olur mu senin profil resmindeki gibi balkaymak :KK8:
evet ya o resimdeki minnak benim kızım oldu resmen her gün görüyorum bi de öyle masum masum bakıyo
ayyyyy ben ne diyorum yaaa kafayı sıyırmaya başlayacağım yakında:KK45:

Back