Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Bu arada benim bat 27si.. 3 4 gundur ksklarima batmalar oluyor ve baya bi gaz oldu.. gosguslerim hassaslasti ama her ay bana olur oyle.. ne diyosunuz klasik mide bulantilari koku hassasiyetleri yorgunluklar bel agrisi falan yok bende..
Beklemek cok zor gercekten,

kızlar 1 haftalık gecikmenin ardından bugün kırmızılar sinyal verdi. bir kaç damla geldi. yarın coşar tabiri caizse:) kan vermemiştim ama idrar negatifti zaten. yeni bat 27 KASIM böylece 5. aya doğru yol aldık.
inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine:)

Bu arada benim bat 27si.. 3 4 gundur ksklarima batmalar oluyor ve baya bi gaz oldu.. gosguslerim hassaslasti ama her ay bana olur oyle.. ne diyosunuz klasik mide bulantilari koku hassasiyetleri yorgunluklar bel agrisi falan yok bende..
Beklemek cok zor gercekten,
sen ne yaptın canım var mı gelen giden?

Cok mutsuzum aslinda ya. Tam konu basliginda gecen kelimeleri dusunuyorum surekli. 2 3 ay onceden baslasaydm denemelere keske :( ooof of...

Cok mutsuzum aslinda ya. Tam konu basliginda gecen kelimeleri dusunuyorum surekli. 2 3 ay onceden baslasaydm denemelere keske :KK43: ooof of...
Kaçinci aydasin canim ben 4 aydir deniyorum 5. Ay icin calismalar başlicak.çok uzun sure bekleyenler var sikma canini.hesapta degil nasipte olani yaşariz demisti cansu1109 cansu1109 çok hakli.

Kaçinci aydasin canim ben 4 aydir deniyorum 5. Ay icin calismalar başlicak.çok uzun sure bekleyenler var sikma canini.hesapta degil nasipte olani yaşariz demisti cansu1109 cansu1109 çok hakli.
kesinlikle kızlar her canlının öleceği nasıl belliyse doğacağı gün de belli.biz elimizden geleni yapalım takdir Rabbim'in .bu kadar kendimizi paralamanın hiç bi faydası yok kızlar ,kendimize zarar...

Haklisiniz kizlar.. biz 2 ay denedik olmadi. Simdi 3. Ayimiz olcak.. ilk karar verdigimizde doktora gitmistim genel muayene yapti bi sorun yok dedi. Hemen olcagini sanma ilk denemede olma sansi %15 falan dedi. 3 ay dene olmazsa gel bakariz dedi. Durumlar bunlar ama benim akraba ve arkadas cevrem su an bebeklerini kucaklarina almis durumdalar, o sebeple hem ustumde baski var hem de kendi icimden pismanlik yasiorm neden onceden baslamadm denemeye diye :(
Bende durumlar bunlar kizlar..

Haklisiniz kizlar.. biz 2 ay denedik olmadi. Simdi 3. Ayimiz olcak.. ilk karar verdigimizde doktora gitmistim genel muayene yapti bi sorun yok dedi. Hemen olcagini sanma ilk denemede olma sansi %15 falan dedi. 3 ay dene olmazsa gel bakariz dedi. Durumlar bunlar ama benim akraba ve arkadas cevrem su an bebeklerini kucaklarina almis durumdalar, o sebeple hem ustumde baski var hem de kendi icimden pismanlik yasiorm neden onceden baslamadm denemeye diye :KK43:
Bende durumlar bunlar kizlar..
ben de bugün regl oldum ,çarşamba günü dr. randevum var.5ayı tamamlamış durumdayız senin daha çok yeni.. dediğim gibi vardır herşeyin vakti zamanı.. hayırlısı olsun hakkında inşallah.

ben de bugün regl oldum ,çarşamba günü dr. randevum var.5ayı tamamlamış durumdayız senin daha çok yeni.. dediğim gibi vardır herşeyin vakti zamanı.. hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Sagol cnm. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Canim bizde esimle 5 yillik evliyiz iki kizimiz var.bizde korunduk ama Allaha Şükür ki bi sorun olmadi.iki cocuktan sonra tekrar düşünüyoruz. Bu ay korunmayi biraktik ovulasyon gününü bekliyorum.inşallah saglikli bi bebişimiz olur.yani demem o ki strese gerwk yok kafana takmamaya çalış birde bol bol dua et.inşallah olur bebisleriniz...:KK46::anneadayı::anneadayı:

Allah bagislasin cocuklarini cnm. Dua ediyorum hep ve stres olmamaya calisiyorum. Allah hayirlisini versin :)

Kizlar size bir sey sorayim.. susam simit susam simit sen annesin sonucta , dikkat etmemiz gereken seyler var mi boyle puf noktalar falan hamis kalabilmek icin :)) ne bileyim ben bunu yaptim oldu falan diyebilecegin.. benim dongumun 3.gunu mesela 10.gun calismaalra baslarim:) ne yapayim ya da ne yapmayim.

Canim bizde esimle 5 yillik evliyiz iki kizimiz var.bizde korunduk ama Allaha Şükür ki bi sorun olmadi.iki cocuktan sonra tekrar düşünüyoruz. Bu ay korunmayi biraktik ovulasyon gününü bekliyorum.inşallah saglikli bi bebişimiz olur.yani demem o ki strese gerwk yok kafana takmamaya çalış birde bol bol dua et.inşallah olur bebisleriniz...:KK46::anneadayı::anneadayı:
kızlarınıza maşallah.stres yapmamak gerek diyoruz ama olmuyor.ben de 4 ay ı devirdim.5 aydır deniyoruz bakalım ne zaman gelecek bizim yaramaz?

Kizlar size bir sey sorayim.. susam simit susam simit sen annesin sonucta , dikkat etmemiz gereken seyler var mi boyle puf noktalar falan hamis kalabilmek icin :)) ne bileyim ben bunu yaptim oldu falan diyebilecegin.. benim dongumun 3.gunu mesela 10.gun calismaalra baslarim:) ne yapayim ya da ne yapmayim.
bence stres yapma yeter diyecek çoğu kişi:)
öncelikle kendine bi takvim indir.günlerini takip et
adetin düzenliyse sorun yok.düzensizse ovulasyon testi al.yumurtlama olduğu günlerde ilişki olsun
testle uğraşamam dersen de adet bitimden itibaren gün aşırı çalış:)
ilişki sonrası ayaklarını duvara uzat yarım saat bekle.mümkünse banyonu sabah yap(Allahım günah yazma)
her sabah sen 1 incir ye eşine de ilişki öncesi şekersiz türk kahvesi yap.
mümkünse kendin çay kahve sigara tüketme.
sonra da bi gebelik testi al bat ını bekle:)
eveeeeeeeeeeeeeeeet sen bana sorarasan durum nedir diye ben bunların yarısını 4 aydır yapıyorum sonuç NEGATİF:rolleyes:

Hahaha tatlim alemsinnn :))) valla ben turk kahvesi ve incir haric hepsini yapiyorum :) yani telefondaki programdan hem de ovulasyon testtle kontrol ediyorum. Reglm duzenli degil bi sefer 30 gun bi sefer 32 bi sefer 29 gunde bir oluyo ama cift cizgiyi yakalayip o gun ve ertesi gun iliski olmasina ozen gosterdim. Sonrasinda yarim saat ayaklar havada bekledim hep. Hatta wc bile gitmedim.. keciboynuzu ve incir bir de kahve inerilerini de ekledim kasimda insallah olur.. stres yapmamak benim hayat yapima cok ters ama elimden geleni yapiorm..

Cok tesekkurler ilginiz icin :KK200:

Hahaha tatlim alemsinnn :))) valla ben turk kahvesi ve incir haric hepsini yapiyorum :) yani telefondaki programdan hem de ovulasyon testtle kontrol ediyorum. Reglm duzenli degil bi sefer 30 gun bi sefer 32 bi sefer 29 gunde bir oluyo ama cift cizgiyi yakalayip o gun ve ertesi gun iliski olmasina ozen gosterdim. Sonrasinda yarim saat ayaklar havada bekledim hep. Hatta wc bile gitmedim.. keciboynuzu ve incir bir de kahve inerilerini de ekledim kasimda insallah olur.. stres yapmamak benim hayat yapima cok ters ama elimden geleni yapiorm..

Cok tesekkurler ilginiz icin :KK200:
gebelik testi almak için hepsi okey diyosun yani:)bat ne zman canım?
kaç aydır deniyorsun.ben ilk ay çok arıza çıkartmıştım am şimdi alıştım.
inşallah RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMAZ.

gebelik testi almak için hepsi okey diyosun yani:)bat ne zman canım?
kaç aydır deniyorsun.ben ilk ay çok arıza çıkartmıştım am şimdi alıştım.
inşallah RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMAZ.
Cnm tam kestiremiyorum ki telefondaki programa gore 27 kasim ( onceki dongulerin ortalamasini alarak hesapliyo) ama ben ovulasyon testi yapcam duzenli olarak 10 gun sonra fln baslarim. O zaman cift cizgi cikan gunun uzerine 14 ekleyerek batimi size soylerim :))) gittikce bisiyler ogreniyorum dimi ama :)

Ben 2 yil 3 aylik evliyim cnm :) 2 yil korunduk 3 aydir deniyoz bakalim :)

Back